I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su šiuo „LEGO® Creator“ „trys viename“ pagrindinės gatvės (31141) rinkiniu LEGO® gerbėjai nuo 9 metų mėgausis smagia kelione po miestą. Jame yra 4 skirtingi pastatai: 3 aukštų kampinis viešbutis, muzikos prekių parduotuvė, įrašų parduotuvė su muzikine grupe, koncertuojančia ant stogo, ir kavinė. Kiekvieną pastatą galima sujungti ir suformuoti gatvės sceną ar žaisti su atskirtais pastatais.

Žaisliniai pastatai, įkvepiantys kūrybiškam žaidimui

Su „LEGO® Creator“ „trys viename“ pagrindinės gatvės (31141) rinkiniu mažieji konstruotojai gali sukurti 3 skirtingus miesto modelius: pagrindinę gatvę su 4 pastatais, kurią gali perdaryti į 4 aukštų art deco stiliaus apartamentus su parku, arba arkinę turgaus gatvę su fotostudija ir gėlių parduotuve. Kiekviename rinkinyje taip pat yra 6 minifigūrėlės žaidimui vaidmenimis. Iš trijų rinkinių galima sukurti 3 atskirus modelius, sudarančius didelio miesto sceną.

Skaitmeninės pramogos LEGO konstruotojams

Su programėle „LEGO Builder“ vaikai patirs aiškaus konstravimo nuotykį, kurio metu galės priartinti ir pasukti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti progresą.

  • „Trys viename“ žaislas – su „LEGO® Creator“ „trys viename“ pagrindinės gatvės (31141) rinkiniu, kuriame yra 3 modelių variantai – žaislinė miesto gatvė, art deco stiliaus pastatas ir turgaus gatvė, – vaikai gali kurti jaudinančias istorijas.
  • Nesibaigiantis žaidimas – LEGO® gerbėjai gali sukonstruoti modelį ir perdaryti į 3 skirtingas miesto scenas: gatvę su viešbučiu, muzikos prekių parduotuve, įrašų parduotuve ir kavine, 4 aukštų art deco stiliaus pastatą ar arkinio turgaus gatvę.
  • Galinės pusės prieiga – kiekvieno modelio galas yra atviras, kad vaikai galėtų atsukti modelius ir mėgautis kurdami smagias istorijas su visais kambariais ir priedais.
  • Daugybė priedų – pagrindinės gatvės priedus sudaro kavos aparatas ir muzikos instrumentai, art deco stiliaus dangoraižyje yra šaldytuvas ir rašomasis stalas, o arkinio turgaus gatvėje – šezlongas.
  • 6 minifigūrėlės – kavinės darbuotojas, viešbučio registratūros darbuotojas, dainininkas, neįgaliųjų vežimėliu judantis asmuo, vaikas ir parduotuvės darbuotojas. Norint daugiau įvairovės personažų plaukus ir korpusą galima keisti.
  • Smagus konstravimas – 1 459 dalių konstravimo rinkinys, suteiksiantis naudingos konstravimo patirties, gali būti puiki dovana švenčių ar gimtadienio proga jauniesiems LEGO® gerbėjams, besidomintiems architektūra.
  • Ekspozicinis modelis – per 38 cm aukščio, 19 cm pločio ir 14 cm gylio art deco stiliaus statinys gali būti išdidžiai eksponuojamas vaikų miegamajame žaidimui pasibaigus.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas – naudodamiesi programėle „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali priartinti, pasukti trimačius modelius ir vizualizuoti skaitmeninę modelio versiją išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje.
  • Aukščiausia kokybė – jau daugiau nei 6 dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos taip, kad kaskart nuosekliai susijungtų.
  • Užtikrinta sauga – LEGO® kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

31141_lifestyle-64c9f3aa509ea.jpg

3 miesto nuotykiai 1 rinkinyje

Smagus 3 būdais konstruojamas LEGO® rinkinys nukels vaikus į gyvybingą miestą ir leis mėgautis 3 skirtingais žaidimo būdais.

31141_hero-64c9f3b1ddfa4.jpg

3 skirtingi konstruojami modeliai 1 rinkinyje

Sukonstravę Pagrindinę gatvę su 4 statiniais vaikai gali perkurti ją į arkinio turgaus gatvę ar 4 aukštų art deco stiliaus dangoraižį.

31141_build-64c9f3b7123ec.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Programėlėje „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti pažangą, priartinti ir sukinėti 3D modelius.

31141_inthebox-64c9f3bc3c129.jpg

Įspūdingi eksponuojami LEGO® modeliai

Po linksmybių mieste vaikai gali su pasididžiavimu eksponuoti mėgstamus modelius miegamajame.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CREATOR žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31141 LEGO® Creator Pagrindinė gatvė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31141 LEGO® Creator Pagrindinė gatvė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31141 LEGO® Creator Pagrindinė gatvė

Kodas: 4040101-6470
Barkodas: 5702017415949
10430
14900
104,30 €
104,30 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus