I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Kosmoso gerbėjai nuo 9 metų mėgausis jaudinančia kelione į pramogų parką su šiuo itin detaliu „LEGO® Creator“ „trys viename“ rinkiniu „Kosminiai kalneliai“ (31142). Rinkinį sudaro vingiuota linksmųjų kalnelių trasa su 3 judančiais vežimėliais smagiems pasivažinėjimams, lekiančius pro dekoratyvinę kosminę raketą, Saturno ir Žemės modelius, mėnulio bazę ir krintančią žvaigždę. Rinkinyje taip pat yra šaunus meteoritas su šviečiančia kaladėle, kurią galima įžiebti, ir 5 minifigūrėlės.

Nežemiški konstruojami žaislai vaikams

Unikalus „LEGO Creator“ „trys viename“ rinkinys leis vaikams pasirinkti vieną iš trijų skirtingų parko atrakcionų. Galima sukurti kosminius linksmuosius kalnelius ir perkonstruoti juos į kritimo bokštą su liftu ar besisukančią kosminę karuselę. Kiekviename rinkinyje yra šviečianti kaladėlė, kuri šviečia ją įjungus.

Skaitmeninė aplinka LEGO konstruotojams

Su programėle „LEGO Builder“ vaikai patirs aiškaus konstravimo nuotykį, kurio metu galės priartinti ir pasukti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti progresą.

  • „Trys viename“ žaislas – vaikai džiaugsis šauniu „LEGO Creator“ „trys viename“ kosminių kalnelių (31142) rinkiniu, kurio dėžėje ras 3 konstruojamus ir perdaromus modelius.
  • 3 skirtingi atrakcionai – kosmoso gerbėjai gali sukonstruoti 3 skirtingus pramogų parko atrakcionus: kosminius linksmuosius kalnelius, kritimo bokštą ir karuselę.
  • Greitas tarpgalaktinis nuotykis – vingiuotoje linksmųjų kalnelių trasoje 3 vežimėliai gali skrieti planetų, krintančių žvaigždžių ir meteoritų apsuptyje.
  • Kritimo ir sukimosi veiksmas – kritimo bokšte yra liftas, kuris pakyla į viršų ir krinta žemyn, o karuselėje – greitai besisukantys kosminė mini raketa ir erdvėlaivis.
  • 5 minifigūrėlės – rinkinyje yra astronautas, tėtis ir 2 vaikai, mokslininkas ir kūdikis-astronautas. Vaikai gali keisti personažų aprangą ir sukurti naują stilių.
  • Smagus konstravimas – 874 dalių konstravimo rinkinys, suteiksiantis naudingos konstravimo patirties, gali būti puiki dovana švenčių ar gimtadienio proga jauniesiems LEGO® gerbėjams, besidomintiems architektūra.
  • Ekspozicinis modelis – per 27 cm aukščio, 27 cm pločio ir 55 cm gylio kosminiai kalneliai gali būti eksponuojami vaikų miegamajame.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Su programėle „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali priartinti, pasukti ir apžiūrėti skaitmeninę modelio versiją išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje.
  • Aukščiausia kokybė – jau daugiau nei 6 dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos taip, kad kaskart nuosekliai susijungtų.
  • Užtikrinta sauga – LEGO® kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

31142_lifestyle-64c9f419ca95e.jpg

3 kartus daugiau pramogų kosminių pramogų parke

3 būdais konstruojamas šaunus LEGO® rinkinys leis vaikams pasimėgauti jaudinančiais kosminiais pasivažinėjimais pramogų parke.

31142_hero-64c9f41f36598.jpg

Pasimėgaukite 3 kosminiais pasivažinėjimais!

Pakeliavę „LEGO® Creator“ kosminiais kalneliais vaikai gali perkonstruoti juos į kritimo bokštą ar kosminę karuselę.

31142_build-64c9f42476767.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Programėlėje „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti pažangą, priartinti ir sukinėti 3D modelius.

31142_inthebox-64c9f4290f27b.jpg

Eksponuojamas žaidimas LEGO® gerbėjams

Pasibaigus linksmybėms vaikai gali eksponuoti šaunųjį kosminių pramogų parko modelį miegamajame iki kito žaidimo.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CREATOR žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31142 LEGO® Creator Kosminiai kalneliai, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31142 LEGO® Creator Kosminiai kalneliai.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31142 LEGO® Creator Kosminiai kalneliai

Kodas: 4040101-6471
Barkodas: 5702017415956
10320
12900
103,20 €
129,00 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus