I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ART
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Įsileiskite į namus gamtos dvelksmo su ryškiaspalviu „LEGO® Art“ konstravimo rinkiniu „Gyvūnų kolekcija – aros“ (31211). Tai bus puiki namų dekoro dovana, suteikianti suaugusiesiems galimybę sukurti nuostabią spalvingą sceną su 2 arų modeliais. Berėmis LEGO meno kūrinys yra skirtas kabinti ant sienos.

Stilingas erdvinis iš kaladėlių konstruojamas meno kūrinys vaizduoja 2 egzotines aras: geltonas paukštis tupi ant gėlėmis dekoruotos šakos, o rožinis sklando ištiesęs sparnus. Ši namų dekoro dovana yra su 2 konstravimo instrukcijomis, todėl suaugę LEGO gerbėjai galės kurti papūgas kartu su artimu žmogumi ir mėgautis maloniu bendravimu.

Šis „LEGO Art“ konstravimo rinkinys – praturtinantis projektas, kurio metu suaugusieji iš kaladėlių sukurs akį traukiantį meno kūrinį ir mėgausis įtraukiančia kūrybiška veikla. Kiti šios serijos rinkiniai patiks besidomintiems muzika, menu, interjero dizainu ar filmais.

  • Meno kūrinys su papūgomis. Šis arų konstravimo rinkinys suteiks namams gamtos dvelksmo.
  • Ant sienos kabinamas meno kūrinys gamtos tema. Naudodami 644 LEGO® kaladėles sukurkite spalvingą sceną su 2 aromis: vienas paukštis tupi ant žydinčios šakos,kitas sklando ištiesęs sparnus.
  • Ant sienos kabinamas eksponatas. Šis berėmis LEGO® meno kūrinys skirtas kabinti ant sienos.
  • Konstravimas kartu.Papūgas vaizduojantis ant sienos kabinamas meno kūrinys yra su 2 konstravimo instrukcijomis, todėl galėsite jį konstruoti kartu su draugu.
  • „LEGO® Art“ konstravimo rinkiniai – dovanos idėja suaugusiems LEGO® gerbėjams, kuriems patinka kūrybiška veikla ir džiaugsmo teikiantys konstravimo projektai.
  • Ant sienos kabinami meno kūriniai svetainei. Kiekvienas rinkinys suteikia suaugusiesiems progą iš kaladėlių sukonstruoti nuosavą meno kūrinį namų ar biuro dekorui.
  • Matmenys. 644 dalių rinkinyje yra per 40 cm aukščio geltona papūga ir per 35 cm aukščio rožinė papūga.

31211_lifestyle-65dd908e603fa.jpg

Eksponuokite gražų gamtos meną ant namų sienų

Iš šio LEGO® konstravimo rinkinio galima sukurti nuostabų papūgų meno kūrinį be rėmų.

31211_hero-65dd9093b2368.jpg

Konstruokite ir atsipalaiduokite

Meno mylėtojai gali mėgautis turininga konstravimo patirtimi, atgaivindami šį LEGO® rinkinį suaugusiesiems iš 644 dalių.

31211_build-65dd909895dd1.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Priartinkite, sukite rinkinius 3D formatu, stebėkite pažangą aiškioje programėlėje „LEGO® Builder“, kurdami meno kūrinius.

31211_inthebox-65dd909e4322d.jpg

Tobula dovana meno ir gamtos mylėtojams

„LEGO® Art“ rinkinys – puiki dovana suaugusiesiems, kurie galės namuose demonstruoti iš kaladėlių sukonstruotas papūgas.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO ART žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31211 LEGO® ART Gyvūnų Kolekcija – Aros, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31211 LEGO® ART Gyvūnų Kolekcija – Aros.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31211 LEGO® ART Gyvūnų Kolekcija – Aros

Kodas: 4040101-6741
Barkodas: 5702017584010
4639
5799
46,39 €
57,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus