I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Ieškote smagaus žaislo 6 metų ar vyresniam vaikui, kuriam rūpi aplinka? Šiukšlių perdirbimo sunkvežimis (41712) yra skirtas kaip tik jam. Vaikai važinėja po paplūdimį kartu su „LEGO® Friends“ Ema ir River, rinkdami šiukšles, kad laukiniai gyvūnai būtų saugūs. Atliekų tvarkymo žaidimo rinkinyje yra trys šiukšliadėžės, skirtos rūšiuoti šiukšles perdirbimui į popierių, maistą ir stiklą. Taip pat yra šaunių priedų, kurie suteikia žaidimui tikroviškumo, pavyzdžiui, žaislinis kastuvas ir šiukšlių griebtuvas. Šiukšliavežė turi judinamą svirtį, kurią vaikai gali pritvirtinti prie šiukšliadėžių ir išversti jų turinį į konteinerius.

Suteikite modeliui skaitmeninį aspektą
Ši šauni dovana padės vaikams išmokti greitai ir gerai konstruoti. Ji turi ne tik nuoseklų iliustruotą konstravimo vadovą, bet ir interaktyvias skaitmenines konstravimo instrukcijas. Nemokamoje išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams skirtoje programėlėje „LEGO Building Instructions“ esančiose instrukcijose naudojami patogūs priartinimo ir pasukimo įrankiai, kad vaikai konstruodami galėtų apžiūrėti užbaigtą modelį.

  • Smagus žaislas rūpestingiems vaikams. Padėkite vaikams įgyvendinti savo švarios planetos svajones su „LEGO® Friends“ šiukšlių perdirbimo sunkvežimio (41712) žaidimo rinkiniu – jie gali rūšiuoti šiukšles ir saugoti laukinę gamtą.
  • Visai kaip tikrovėje. Žaislinis atliekų tvarkymo sunkvežimis turi nuimamus konteinerius, dviem lėlytėms skirtas sėdynes priekyje, atverčiamą svirtį, kuri pakelia šiukšliadėžes, ir meškėno figūrėlę.
  • Tikro gyvenimo imitavimas. Vaikai padeda „LEGO® Friends“ Emai irRiver surinkti šiukšles griebtuvais ir žaisliniu kastuvu, jas surūšiuoti ir pritvirtinti šiukšliadėžes prie sunkvežimio.
  • Berniukams ir mergaitėms nuo 6 metų amžiaus. Dovana vaikui, kuriam rūpi gamta arba kuris mėgsta konstruoti tikroviškus transporto priemonių modelius.
  • Spalvingas eksponatas. Ši 7 cm aukščio, 15 cm ilgio ir 6 cm pločio šiukšliavežė užima nedaug vietos šalia kitų vaiko transporto priemonių modelių.
  • Su interaktyviu konstravimo vadovu. Konstruodami su programėle „LEGO® Building Instructions“, skirta išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, vaikai gali priartinti, pasukioti ir iš visų pusių apžiūrėti savo modelį.
  • Vaikai mokosi žaisdami. „LEGO® Friends“ rinkiniai padeda vaikams įgyti pasitikėjimo savimi ir lavinti pagrindinius įgūdžius su tikroviškais modeliais ir smagiais personažais, kurie įkvepia nevaržomam išradingam žaidimui.
  • Aukščiausios kokybės dovanos. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą – nuo pat 1958 metų.
  • Svarbiausia sauga. „LEGO® Friends“ rinkinių kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41712_lifestyle-62d7d4c512c62.jpg

Spalvingas šiukšlių perdirbimo sunkvežimis

Aplinka besirūpinantiems vaikams patiks žaisti paplūdimio valymą su šiuo realistišku žaisliniu šiukšliavežiu.

41712_hero-62d7d4dfed05f.jpg

Valymo ir priežiūros žaidimas

Vaikai važinėsis Hartleiko miesto paplūdimiu rinkdami ir rūšiuodami šiukšles bei rūpindamiesi laukiniais gyvūnais.

41712_build-62d7d4fbabc50.jpg

Išplėskite kaimynystę

Šis modelis dera su visais Hartleiko miesto rinkiniais, skirtais žaisti tikrą pasaulį. Kiekvienas rinkinys parduodamas atskirai.

41712_inthebox-62d7d50f5f56c.jpg

Dovana vaikams, kuriems rūpi planeta

Puiki dovana gimtadienio ar kitos šventės proga berniukams ir mergaitėms nuo 6 metų, mėgstantiems šaunias transporto priemones.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41712 LEGO® Friends Šiukšlių perdirbimo sunkvežimis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41712 LEGO® Friends Šiukšlių perdirbimo sunkvežimis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41712 LEGO® Friends Šiukšlių perdirbimo sunkvežimis

Kodas: 4040101-5633
Barkodas: 5702017154114
1399
1999
13,99 €
19,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus