I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Nudžiuginkite mados gerbėjus LEGO® Friends Mobiliosios drabužių krautuvėlės (41719) žaidimo rinkiniu bet kokia proga. Vaikai nuo 6 metų gali dėtis, kad puošia Hartleiko miesto gyventojus su Stefani, vilkdami mobilųjį saloną šauniu elektriniu paspirtuku.

Smagūs priedai suteikia žaidimui gyvybės
Mažieji stilistai gali imtis kūrybos su plaukų džiovintuvu, žirklėmis, šepečiu, lūpdažiu ir kvepalais. Klientai taip pat gali įsigyti papuošalų plaukams iš žaislinės krautuvėlės. Kad būtų smagiau, yrasmagių ypatybių: važiuojant varstomą veidrodį galima užlenkti, o paspirtuką galima atjungti.

Su skaitmeniniais vadovais konstruoti smagiau
Šis rinkinys turi ne tik popierinį vadovą, be ir Instructions PLUS. Jos pasiekiamos programėlėje LEGO Building Instructions, kurioje yra priartinimo, apžiūros ir pasukimo įrankių, kurie padeda vaikams suprasti konstravimo procesą. Be to, tai jiems padeda išsaugoti eigą, kad būtų galima bet kada sugrįžti ir tęsti.

  • Smagi dovana bet kokia proga stilingiems vaikams. Nudžiuginkite mažuosius menininkus nuo 6 metų LEGO® Friends Mobiliąja drabužių krautuvėle (41719), kad jie galėtų kūrybiškai gražinti Hartleiko miestą.
  • Su 2 personažais. Šią dovaną mažiesiems mados gerbėjams sudaro LEGO® Friends Stefani ir Camila bei konstruojama mobili krautuvėlė ir atskiriamas elektrinis paspirtukas.
  • Grožio studijos žaidimas. Mažieji stilistai gali vaidinti, kad teikia savo draugams grožio paslaugas ir pardavinėja puošmenas aplinkiniams gyventojams iš mobiliosios grožio studijos, kurią galima vilkti elektriniu paspirtuku.
  • Išradingi priedai. Žaisliniai mados ir grožio elementai, pvz., plaukų džiovintuvas, žirklės, šepetys, lūpdažis ir kvepalai, padeda sužadinti vaikų vaizduotę.
  • Dovana vaikams, kuriems patinka mados žaislai. Grožio salono žaidimo rinkinys taps tobula netikėta dovana mažiesiems stilistams nuo 6 metų, kuriems patinka pirkimo žaislai.
  • Žaidimui ir eksponavimui. Su paspirtuku sujungta krautuvėlė yra ir 9 cm aukščio, 13 cm ilgio ir 3 cm pločio.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Su LEGO® konstravimo instrukcijų programėle statytojai gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti savo modelio skaitmeninę versiją.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart idealiai susijungia ir atsiskiria.
  • Užtikrinta sauga. Šios žaislinės krautuvėlės LEGO® komponentai yra maksimaliai išbandyti siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41719 LEGO® Friends Mobilioji drabužių krautuvėlė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41719 LEGO® Friends Mobilioji drabužių krautuvėlė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41719 LEGO® Friends Mobilioji drabužių krautuvėlė

Kodas: 4040101-5638
Barkodas: 5702017154947
769
1099
7,69 €
10,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus