I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Vaikai nuo 9 metų gali tyrinėti savo kūrybinius pomėgius „LEGO® Friends“ Hartleiko miesto bendruomenės centre (41748). Jie gali pertvarkyti pastato aukštus ir pritaikyti statinį pagal savo poreikius. Dainų autorė Peizlė mėgsta leisti laiką muzikos kambaryje. Olis leidžia laiką įrašų studijoje, o menininkė Lijana meno studijoje jaučiasi kaip namuose. Poilsio erdvėje žaidėjai Nova ir Zakas atsipalaiduoja žaisdami vaizdo žaidimus. Draugams patiks kurti draugystės istorijas skirtingose erdvėse. Rinkinyje yra 6 mini lėlytės, šuns figūrėlė ir daug priedų. Istorijoms išplėsti žaislas gali būti derinamas su „LEGO® Friends“ Hartleiko miesto bendruomenės virtuve (41747).

Dar daugiau linksmybių

Su programėle „LEGO Builder“ vaikai mėgausis lengvu ir aiškiu konstravimu. Čia jie gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti progresą.

Susipažinkite su nauja Hartleiko miesto karta

Įkvėpkite vaikus plėtoti savo pomėgius tyrinėjant naująjį „LEGO Friends“ pasaulį su skirtingais personažais.

  • Kūrybiškas konstruktorius vaikams nuo 9 metų. Vaikai, mėgstantys išbandyti naujus pomėgius, galės tyrinėti daugybę skirtingų sričių su šiuo „LEGO® Friends“ Hartleiko miesto bendruomenės centro (41747) konstravimo rinkiniu.
  • 6 mini lėlytės. Peizlės, Lijanos, Olio, Novos, Zako ir šuns Agurkėlio personažai, taip pat Stefanija, viena pirmųjų „LEGO Friends“ personažų, dabar jau suaugusi ir tapusi mere.
  • Pritaikykite pastatą. Dėl modulinės konstrukcijos žaislą galima pertvarkyti įvairiais lygmenimis ar sujungti su Hartleiko miesto bendruomenės virtuve (41747) ir sukurti dar daugiau istorijų.
  • Papasakokite istoriją. Su rinkinyje esančiais meno, siuvimo mašinos, muzikos, sodininkystės ir žaidimų priedais vaikai gali kurti scenas, kuriose draugai mėgaujasi skirtingais pomėgiais.
  • Dovana išradingiems vaikams. Šis „LEGO® Friends“ rinkinys – puiki dovana gimtadienio ar kita proga vaikams nuo 9 metų, kurie mėgautųsi konstruodami ir pritaikydami savo bendruomenės centrą.
  • Išmatavimai. „LEGO®Friends“ Hartleiko miesto bendruomenės centro statinys yra 41 cm aukščio, 23 cm pločio ir 28 cm gylio.
  • Pagalba konstruojant. Programėlėje „LEGO® Builder“ rasite aiškias konstravimo instrukcijas, galėsite priartinti ir sukinėti trimačius modelius, sekti progresą bei išsaugoti rinkinius, įgydami naujų žinių.
  • Nauja Hartleiko miesto karta. 2023 metų sausio mėnesį „LEGO® Friends“ visata prasiplėtė pasipildydama naujais personažais ir vietovėmis, įkvepiančiais dar linksmesniems žaidimams vaidmenimis.
  • Užtikrinta kokybė. Nuo pat 1958 metų LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir patogumą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, „LEGO® Friends“ kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

41748_lifestyle-6479a8eadcd10.jpg

Susipažinkite su nauja Hartleiko miesto karta

Suteikite vaikams galimybę puoselėti jų pomėgį tyrinėjant naująjį „LEGO® Friends“ pasaulį su margu personažų būriu.

41748_hero-6479a8f1a1ea3.jpg

Įkvėpkite vaikus naujiems pomėgiams

Žaisdami su Nova, Zaku, Lijana, Peizle ir Oliu ką tik atidarytame bendruomenės centre vaikai išbandys kūrybinius pomėgius.

41748_build-6479a8f6d833c.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

41748_inthebox-6479a8fbeca33.jpg

Susiraskite naujų draugų

Įkvėpkite vaikus kurti savo istorijas su įvairiais „LEGO® Friends“ rinkiniais (parduodamais atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41748 LEGO® Friends Hartleiko miesto bendruomenės centras, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41748 LEGO® Friends Hartleiko miesto bendruomenės centras.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41748 LEGO® Friends Hartleiko miesto bendruomenės centras

Kodas: 4040101-6393
Barkodas: 5702017415314
13279
16599
132,79 €
165,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus