I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Suteikite galimybę kūrybingiems vaikams ir Harry Potter gerbėjams nuo 8 metų išreikšti pasididžiavimą Hogvartso rūmais ir palaikyti tvarką ant rašomojo stalo su šiuo LEGO® DOTS Hogvartso rinkiniu (41811). Šis greitai surenkamas rinkinys leidžia vaikams neribotai kurti ir eksperimentuoti.

Magiškas LEGO DOTS rašomojo stalo rinkinys

Šiame išradingame rankdarbių rinkinyje yra 4 skirtingi kambario dekoravimo elementai: Auksinio šmaukšto užrašų laikiklis, nuotraukos rėmelis su tvirtinamais papuošimais, šaliko formos padėklas ir rakinama paslapčių skrynelė, taip pat 20×20 cm lipnus antsiuvas ir daugybė plytelių, įskaitant 10 iš 16 atsitiktinai dekoruotų plytelių. Rinkinyje taip pat yra pavyzdys, kuris paskatins vaikų kūrybines pramogas, ir 4 elementų surinkimo instrukcijos.

Sukurtas dizainą mėgstantiems vaikams ir Hario Poterio gerbėjams

DOTS rinkiniai supažindina vaikus su smagiais LEGO žaidimais jiems kuriant ir pritaikant priedus, nes vaiko vaizduotėje slypi magija ir valdymas. Išpildykite vaiko aistrą menui ir kūrybai ir padėkite palaikyti tvarką ant rašomojo stalo su šauniausiu moksleivio rinkiniu.

  • Laukia kūrybiškas dekoravimas. Nustebinkite rankdarbių gerbėją nuo 6 metų šiuo LEGO® DOTS Hogvartso rašomojo stalo rinkiniu (41811), kurį sudaro 4 stalo dekoravimo elementai, lipnus antsiuvas ir daugybė kitų detalių.
  • Linksmybės prasideda. Su šiuo daiktų susidėjimo rinkiniu vaikai palaikys tvarką ant savo rašomojo stalo mokykloje ir tuo pačiu išreikš savo aistrą dizainui, kūrybai ir Hario Poterio tematikos dekoracijoms.
  • Kas viduje? Rinkinį sudaro Auksinio šmaukšto užrašų laikiklis, nuotraukos rėmelis su tvirtinamais papuošimais, šaliko formos padėklas, rakinama paslapčių dėžutė ir 20×20 cm lipnus antsiuvas, taip pat daugybė plytelių ir įkvėpimo.
  • Įtraukianti kūrybinė veikla. Bet kuriam vaikui, mėgstančiam meną ir dizainą, patiks šio rinkinio siūlomos galimybės. Stalo detalės ir lipnus antsiuvas skatina nesibaigiančią vaikų kūrybiškumo išraišką.
  • Švaru ir smagu. Stovintis nuotraukos rėmelis yra 15 cm aukščio ir 9 cm pločio, todėl jame galima saugiai ir tvirtai laikyti mėgstamą vaiko nuotrauką ar prisiminimą apie mokslo metų pradžią.
  • Greitas dekoravimas. Pasitelkę pakuotėje esantį pavyzdį vaikai lengvai surinks ir papuoš Harry Potter rinkinio rašomajam stalui elementus.
  • Savarankiška kūryba. Šis LEGO® DOTS rinkinys atveria nevaržomą galimybę kurti. Įvairūs rašomojo stalo aksesuarai suteikia galimybę smagiai ugdyti vaikų išradingumą.
  • Nevaržomas saviraiška. LEGO® DOTS supažindina vaikus su LEGO žaidimų teikiamu džiaugsmu kuriant ir tinkinant savo kambario puošmenas ir papuošalus tiek, kiek jiems patinka.
  • Kokybė be kompromisų. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą jų sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

41811_lifestyle-645b9a8b87ea6.jpg

Įžiebkite Hario Poterio ir dizaino gerbėjų aistrą

Meno ir dizaino gerbėjai gaus 5 šaunius LEGO® DOTS stalo priedus, kurie padės pasiruošti mokyklai ir dalytis meile filmams.

41811_hero-645b9a90869bc.jpg

Surinkite ir pasinerkite į dizaino kūrimą

Priedai įkvėps vaikus, mėgstančius Hogvartsą ir meną bei dizainą, kūrybiškai išreikšti save.

41811_inthebox-645b9a955df62.jpg

Grįžkite į mokyklą pasipuošę Hogvartso magija

Su šiuo rinkiniu skatinkite vaikus kūrybiškai konstruoti. Galima rinkti, dekoruoti ir išreikšti save.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DOTS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41811 LEGO® DOTS Hogvartso rinkinys rašomajam stalui, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41811 LEGO® DOTS Hogvartso rinkinys rašomajam stalui.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41811 LEGO® DOTS Hogvartso rinkinys rašomajam stalui

Kodas: 4040101-6185
Barkodas: 5702017425115
2879
4799
28,79 €
47,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus