I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: Danija

Apie prekę

Kurkite ir dalykitės šiurpiais papuošalais su Pabaisų apyrankėmis! Ištieskite plonas apyrankes nusagstykite jas ryškiomis, spalvingomis plytelėmis. Kūrybingai junkite žavingas pabaisų plyteles, kad jos atitiktų jūsų asmenybę, tada užsisekite apyrankes ir pademonstruokite pasauliui savo unikalumą! Pasiruošę pasikeitimui? Perkonstruokite apyrankes, kad jos atitiktų bet kokią nuotaiką arba keiskitės ir dalykitės su draugais ar šeima! #dotyourworld

Su šiuo LEGO® DOTS Pabaisų apyrankių (41923) rinkiniu vaikų laukia siaubingai šaunios dizaino galimybės! Šį kūrybišką rinkinį sudaro 2 reguliuojamos, lanksčios mėtų ir mėlynos spalvos juostelės, kurios tinka bet kokios apimties riešui, ir 32 spalvingos, pabaisomis dekoruotos plytelės. Jomis paprasta ir lengvai kurti, todėl vaikai gali kurti unikalias apyrankes, kurios dera prie jų aprangos ar nuotaikos. Šis rinkinys taps puikia dovana arba dovanėle be progos.

Saviraiškos laisvė LEGO DOTS rinkiniai padeda vaikams užsiimti saviraišką ir nevaržomai kurti, kaip tik jiems patinka. Su šiomis apyrankėmis ir visais kitais DOTS rinkiniais įmanoma viskas – magija slypi vaikų vaizduotėje. Įvairių apyrankių pasirinkimas taps puikia, netikėtą, dovanėle be progos ar šaunia gimtadienio dovana vaikams, kurie mėgsta kūrybiškus rankdarbius.

  • Nustebinkite pabaisas mėgstančius vaikus šiuo šiurpiai smagiu LEGO® DOTS Pabaisų apyrankių (41923) amatų rinkiniu ir išlydėkite juos į nesibaigiančią dizaino kelionę.
  • Siaubingai šaunūs papuošalai! Vaikai gali lavinti savo dizaino įgūdžius, dekoruodami apyrankes, kurias sudaro 2 reguliuojamos juostelės ir 32 spalvingos plytelės. Žaidimas prasideda vos atidarius maišelį!
  • Šis rinkinys yra puikus, nes leidžia greitai užsiimti nevaržoma kūryba. Bet vaikai taip pat gali naudoti plyteles iš LEGO® DOTS Papildomų DOTS maišelių, kad papildytų savo dizainą naujomis idėjomis.
  • Šis tinkinamas rinkinys patiks visiems rankdarbių arba amatų gerbėjams. Tvirtos apyrankės ir spalvingos dekoruotos plytelės taps smagia šventine dovana ar papildoma dovanėle vaikams nuo 6 metų amžiaus.
  • Mažas, smagus ir patogiai nešiojamas. Apyrankės yra 20 cm ilgio, todėl vaikams lieka daug erdvės pasireikšti.
  • Apyrankių dekoravimas prasideda vos atidarius maišelį. Aiškios idėjos ant pakuotės leidžia kurti akimirksniu – ką mažieji dizaineriai sugalvos pirmiausia?
  • Šie šaunūs LEGO® DOTS rinkiniai nevaržo kūrybiškumo. Dekoruoti paruoštos apyrankės atveria kompaktiškas galimybes lavinti vaiko vaizduotę ir ugdyti pasitikėjimą savo jėgomis pramogaujant.
  • LEGO® DOTS rinkiniai atveria nevaržomas žaidimo galimybes ir skatina saviraišką kuriant ir tinkinant papuošalus ar kambario dekoro elementus, todėl LEGO pramogos pasiekia naują vaikų grupę.
  • LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DOTS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41923 LEGO® DOTS Pabaisų apyrankės, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41923 LEGO® DOTS Pabaisų apyrankės.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41923 LEGO® DOTS Pabaisų apyrankės

Kodas: 4040101-4908
Barkodas: 5702016914832
479
799
4,79 €
7,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus