I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Rankdarbių gerbėjai gali sudrumsti stiliaus vandenis su šiuo LEGO® DOTS Gelmėn apyrankės su pakabukais (41942) rinkiniu. Šį rinkinį, sukurtą vaikams nuo 6 metų amžiaus, sudaro 2 reguliuojamos apyrankės, 2022 metų sausį pasirodysiantys pakabukų pagrindai ir kabantys pakabukai bei daugybė jūros gelmės įkvėptų plytelių. Apyrankes lengva ir paprasta kurti, tad vaikai gali jas pritaikyti prie savo aprangos arba nuotaikos.

Atviras kūrybingumas
Povandeninio pasaulio įkvėptą rinkinį sudaro 2 tamsiai mėlynos ir žydros spalvos apyrankės bei 34 skirtingų spalvų plytelės, kurias sudaro 2 pakabukų pagrindai, 2 unikalūs, prisegami pakabukai, šviesiai violetinės, skaidrios ir permatomos plytelės, tamsoje švytinčios plytelės ir dekoruotos plytelės.

Išlaisvinta saviraiška
DOTS rinkiniai supažindina vaikus su LEGO žaidimo džiaugsmu jiems konstruojant ir dekoruojant rinkinius. Šių apyrankių ir kitų DOTS rinkinių (parduodama atskirai) galimybės neišsemiamos, nes jie pavaldūs vaikų vaizduotei. DOTS rankdarbių rinkiniai taps puikiomis netikėtomis dovanomis arba smagia gimtadienio dovana kūrybingiems vaikams.

  • Kurkite, dėvėkite, dalykitės. Nudžiuginkite jūros mylėtojus šiuo LEGO® DOTS Gelmėn apyrankės su Pakabukais (41942) rankdarbių rinkiniu ir suteikite jiems galimybę kurti. Žaidimas prasideda vos išpakavus.
  • Povandeninio dizaino puošmena. Žaisdami su šiuo rinkiniu, kurį sudaro 2 reguliuojamos tamsiai mėlyna ir žydra apyrankės bei 34 plytelės, įskaitant žvaigždes, medūzas ir pakabukus, vaikai lavina savo įgūdžius.
  • Kūrybiškumas maišelyje. Šį rinkinį galima naudoti atskirai greitiems, išradingiems darbeliams. Vaikai taip pat gali panaudoti LEGO® DOTS papildomų DOTS – 6 serijos maišelį (parduodamas atskirai) savo dizainui praplėsti.
  • Smagi rankdarbių dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus. Bet kuriam rankdarbių gerbėjui patiks šis tinkinamas rinkinys. Tvirtas apyrankes, spalvingas plyteles ir pakabukus galima dovanoti kaip šventinę dovaną arba papildomą staigmeną vaikams.
  • Mažos ir patogiai nešiojamos. Plonos apyrankės yra 19 cm ilgio, todėl vaikams lieka daug erdvės pasireikšti bet kur ir bet kada.
  • Ką jaunieji dizaineriai sumanys pirmiausia? Aiškios idėjos ant pakuotės leidžia kurti ir dekoruoti akimirksniu.
  • Laisva ir savarankiška kūryba. Šis LEGO® DOTS rinkinys atveria nevaržomą galimybę kurti. Dekoruoti paruoštos apyrankės suteikia progą lavinti vaikų vaizduotę ir susikaupimą pramogaujant.
  • Nevaržomas žaidimas ir saviraiška. LEGO® DOTS supažindina naują vaikų kartą su LEGO žaidimu, kuriant ir tinkinant savo papuošalus arba kambario puošmenas.
  • Kokybė be kompromisų – nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą sujungimą.
  • Svarbiausia saugumas. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie tenkintų griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DOTS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41942 LEGO® DOTS Gelmėn apyrankės su pakabukais, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41942 LEGO® DOTS Gelmėn apyrankės su pakabukais.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41942 LEGO® DOTS Gelmėn apyrankės su pakabukais

Kodas: 4040101-5352
Barkodas: 5702017156101
419
699
4,19 €
6,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus