I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Pažįstate vaiką, kuriam beprotiškai patinka žaidimai arba rankdarbiai? Jie gali patenkinti abu pomėgius su šiuo šauniu LEGO® DOTS Žaidėjo apyrankės su pakabukais (41943) rinkiniu! Šį kūrybišką rinkinį vaikams nuo 6 metų amžiaus sudaro reguliuojama, lanksti juodos spalvos apyrankė, kuri tiks tiek stambesniam, tiek smulkesniam riešui, 36 spalvingos plytelės, kurias sudaro išskirtinės vaizdo žaidimų tematikos dekoruotos plytelės ir 2022 metų sausį pasirodysiantys pakabukų pagrindai ir žaibo pakabukai. Konstravimo procesas lengvas ir paprastas, dėl to vaikai gali sukurti savo apyrankę ir pritaikyti ją prie savo aprangos arba nuotaikos.

Žaiskite, kaip jums patinka
DOTS rinkiniai supažindina vaikus su LEGO žaidimo ir kūrybos džiaugsmu jiems konstruojant ir dekoruojant skirtingus rinkinius. Šių retro vaizdo žaidimų tematikos apyrankių ir kitų DOTS rankdarbių rinkinių (parduodama atskirai) galimybės neišsemiamos, nes jie pavaldūs vaikų vaizduotei. DOTS rinkiniai taps puikiomis netikėtomis dovanomis arba smagia gimtadienio dovana kūrybingiems vaikams.

  • Kurkite, dalykitės, kartokite. Nudžiuginkite vaizdo žaidimų arba rankdarbių gerbėją su šiuo LEGO® DOTS Žaidėjo apyrankės su pakabukais (41943) rankdarbių rinkiniu. Kūrybiškos pramogos prasideda vos atidarius maišelį.
  • Vaizdo žaidimų dizainas ant riešo. Vaikai gali lavinti savo vaizduotę ir dizaino įgūdžius, žaisdami su rinkiniu, su juoda apyranke ir plytelėmis bei pakabuku, kurie išsiskiria šauniomis spalvomis ir vaizdo žaidimų madomis.
  • Kūrybiškumas maišelyje. Šį rinkinį galima naudoti atskirai greitai įgyvendinti originalioms idėjoms. Vaikai taip pat gali panaudoti LEGO® DOTS papildomų DOTS – 6 serijos maišelį (parduodamas atskirai) savo dizainui praplėsti.
  • Madinga dovanėlė vaikams nuo 6 metų amžiaus. Bet kuriam rankdarbių gerbėjui patiks šis tinkinamas rinkinys. Tvirta apyrankė, spalvingos plytelės ir pakabukai taps papildoma dovanėle arba gimtadienio dovana vaikams.
  • Kišeninis žaislas. 19 cm ilgio apyrankė atveria vaikams erdvę kūrybai ir galimybę atskleisti savo vidinį žaidėją bet kur ir bet kada.
  • Puošyba prasideda iškart. Aiškiai pateiktos idėjos ant pakuotės padeda kaip mat pradėti kurti su žydromis, violetinėmis ir neoninėmis plytelėmis bei žaibo pakabuku savo stiliui išreikšti.
  • Laisva ir savarankiška kūryba. Šis LEGO® DOTS rinkinys atveria nevaržomą galimybę kurti. Dekoruoti paruoštos apyrankės suteikia progą lavinti vaikų kūrybiškumą ir susikaupimą pramogaujant.
  • Nevaržomas žaidimas ir saviraiška. LEGO® DOTS supažindina naują vaikų kartą su LEGO žaidimu, kuriant ir tinkinant savo papuošalus arba kambario puošmenas.
  • Kokybė be kompromisų – nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą sujungimą.
  • Svarbiausia saugumas. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie tenkintų griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DOTS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41943 LEGO® DOTS Žaidėjo apyrankė su pakabukais, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41943 LEGO® DOTS Žaidėjo apyrankė su pakabukais.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41943 LEGO® DOTS Žaidėjo apyrankė su pakabukais

Kodas: 4040101-5367
Barkodas: 5702017156118
419
699
4,19 €
6,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus