I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Įkvėpkite neribotą vaikų kūrybiškumą su šiuo žaviu LEGO® DOTS Neoninio tigro apyrankės ir kuprinės pakabuko (41945) rankdarbių rinkiniu. Idealiai vaikams nuo 6 metų amžiaus pritaikytą rinkinį sudaro lanksti apyrankė ir kuprinės pakabukas su kabančiu žiedu, su daugybe spalvingų blizgių ir neoninių plytelių. Lengvai ir paprastai dekoruojamos apyrankės suteikia vaikams 2 pagrindus, kuriose galima išmėginti nesibaigiantį saviraiškos žaidimą. Puikiai tinka smagiam laisvalaikiui kuriant papuošalus, kuriuos vaikai gali dėvėti arba jais dalytis. Papildykite džiaugsmą papildomų DOTS – 6 serijos maišeliu (parduodamas atskirai), kad turėtumėte daugiau plytelių ir daugiau pramogų!

DOTS rinkiniai supažindina vaikus su LEGO žaidimo ir kūrybos džiaugsmu jiems konstruojant ir dekoruojant skirtingus rinkinius. Šio ir kitų DOTS rinkinių (parduodama atskirai) galimybės neišsemiamos, nes jie pavaldūs vaikų vaizduotei. Šis ir kiti DOTS rinkiniai taps išradingomis kasdienėmis dovanomis vaikams, kurie nusipelnė atlygio.

  • Kurkite, puoškitės, kabinkite, dalykitės. Nustebinkite rankdarbių gerbėją su šiuo ryškiu ir išraiškingu LEGO® DOTS Neoninio tigro apyrankės ir kuprinės pakabuko (41945) rankdarbių rinkiniu. Vaikai pradeda kūrybiškas pramogas vos atidarę maišelį.
  • Laukinių gyvūnų papuošalai visur ir visada. Vaikai gali lavinti kūrybiškumą konstruodami rinkinį, kuris turi reguliuojamą violetinę juostelę, žydrą kuprinės pakabuką ir daugybę tropinių ir neoninių spalvų plytelių.
  • Neišsemiamos dizaino galimybėsviename maišelyje. Šis rankdarbių rinkinys skirtas greitai įgyvendinti idėjoms, bet vaikai taip pat gali panaudoti LEGO® DOTS papildomų DOTS – 6 serijos maišelį (parduodamas atskirai) papildomoms pramogoms.
  • Dovanėlė vaikams nuo 6 metų amžiaus – bet kuriam rankdarbių gerbėjui patiks šis tinkinamas priedų rinkinys. Tvirta apyrankė, kuprinės pakabukas ir neoninės plytelės bet kokios progos dovana kūrybiškiems vaikams.
  • Kišeninis žaislas – 19 cm ilgio apyrankė ir 3 cm ilgio kraštinių kvadratinis pakabukas atveria vaikams erdvę kūrybai ir galimybę atskleisti savo stilių bet kur ir bet kada.
  • Ką jaunieji dizaineriai sumanys pirmiausia? Aiškios idėjos ant pakuotės ir pridedamas lankstinukas leidžia kurti akimirksniu ir suteikia vaikams saviraiškos galimybę.
  • Laisva ir savarankiška kūryba. Šis LEGO® DOTS rinkinys atveria nevaržomą galimybę kurti. Dekoruoti paruoštos apyrankės suteikia progą lavinti vaikų kūrybiškumą ir susikaupimą pramogaujant.
  • Nevaržomas žaidimas ir saviraiška. LEGO® DOTS supažindina naują vaikų kartą su LEGO žaidimu, kuriant ir tinkinant savo papuošalus arba kambario puošmenas.
  • Kokybė be kompromisų – nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą sujungimą.
  • Svarbiausia saugumas. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie tenkintų griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DOTS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41945 LEGO® DOTS Neoninio tigro apyrankė ir kuprinės pakabukas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41945 LEGO® DOTS Neoninio tigro apyrankė ir kuprinės pakabukas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41945 LEGO® DOTS Neoninio tigro apyrankė ir kuprinės pakabukas

Kodas: 4040101-5362
Barkodas: 5702017156132
959
1599
9,59 €
15,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus