I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Turite šešiametį ar vyresnį vaiką, kuris mėgsta dekoruoti ir rankdarbių veiklas? Šis smagus LEGO® DOTS Lipnių antsiuvų mega pakuotė (41957) rinkinys kaip tik jam! Šiame kūrybiškame rinkinyje yra 5 ryškių spalvų 8x8 lipnūs antsiuvai, limpantys prie bet kokio kieto ir lygaus paviršiaus, ir daugiau nei 450 spalvingų plytelių, įskaitant 10 atsitiktinai dekoruotų plytelių, bei plytelių atskyrimo įrankis. Vaikai gali lengvai ir intuityviai sukurti 1 didelį arba kelis mažesnius dizainus, išreiškiančius jų pomėgius ir stilių, o tada perkurti antsiuvus kaip tik nori.

Papuoškite bet ką
DOTS rinkiniai supažindina vaikus su LEGO žaidimo ir kūrybos džiaugsmu jiems konstruojant ir dekoruojant skirtingus žaislų rinkinius. Šio kūrybiškos mega pakuotės su 5 lipniais antsiuvais galimybės neišsemiamos, nes ji pavaldi vaikų vaizduotei. Aukščiausios kokybės DOTS rinkiniai taps smagiomis ir madingomis dovanomis kūrybingiems vaikams.

  • 5 kartus daugiau dizaino, klijavimo ir saviraiškos galimybių. Padovanokite savo madingam rankdarbių mėgėjui LEGO® DOTS Lipnių antsiuvų mega pakuotės (41957) veiklos rinkinį. Kūrybiškos pramogos prasideda vos atidarius padėklą.
  • Kūrybiškumas visur ir visada. Žaisdami su šia mega pakuote, vaikai lavina vaizduotę ir dizaino įgūdžius. Šią pakuotę sudaro 5 skirtingų spalvų 8x8 lipnūs antsiuvai, daugiau nei 450 plytelių ir įkvėpimo idėjų lapelis.
  • Kūrybiškumas padėkle. LEGO® DOTS rinkinį galimanaudoti atskirai smagioms ir originalioms idėjoms įgyvendinti. Vaikai taip pat gali naudoti bet kurį papildomą DOTS maišelį ar daugybės DOTS dėžutes (parduodama atskirai) dizainui praplėsti.
  • Aukštos kokybės dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus. Bet kuris rankdarbių gerbėjas tiesiog pamils šį tinkinamą rinkinį. 8x8 antsiuvai ir spalvingos bei dekoruotos plytelės taps smagia dovana vaikams, pasiruošusiems žaidimų aikštelėje diktuoti madas.
  • Kišenės dydžio dizaino pramoga. Kiekvieno 8x8 antsiuvodydis yra 6 cm2, todėl vaikas turės daug erdvės kūrybiškumui išreikšti ir parodyti savo stilių priklijuodamas antsiuvus bet kurioje vietoje.
  • Dekoruoti galima iš karto. Lengvai įgyvendinamos įkvėpimo idėjos padėkle leidžia pradėti kurti iš karto, o daugybė spalvingų plytelių suteiks vaikui galimybę išreikšti savo stilių visur ir visada.
  • Laisva ir savarankiška kūryba. Šis LEGO® DOTS rinkinys atveria nevaržomą galimybę kurti. Dekoruoti paruošti antsiuvai suteikia progą lavinti vaikų kūrybiškumą ir susikaupimą pramogaujant.
  • Nevaržomas žaidimas ir saviraiška. LEGO® DOTS supažindina vaikus su LEGO žaidimu kuriant ir tinkinant savo pačių sukurtus rankdarbius.
  • Kokybė be kompromisų. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą sujungimą.
  • Svarbiausia saugumas. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad ši Lipnių antsiuvų mega pakuotė tenkintų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41957_lifestyle-62d7d8729df28.jpg

Kūrybiškos galimybės visur

LEGO® DOTS lipnių antsiuvų mega pakuotė suteiks vaikams daug galimybių išreikšti save dirbant ant lygaus ir kieto paviršiaus.

41957_hero-62d7d8bb1fed1.jpg

Papildys jūsų stilių

Daugiau kaip 450 dalių, tarp kurių 5x8 lipnūs antsiuvai, ant kurių vaikai galės vėl ir vėl kurti įvairų dizainą ir priklijuoti.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DOTS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41957 LEGO® DOTS Lipnių antsiuvų mega pakuotė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41957 LEGO® DOTS Lipnių antsiuvų mega pakuotė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41957 LEGO® DOTS Lipnių antsiuvų mega pakuotė

Kodas: 4040101-5644
Barkodas: 5702017155364
2099
3499
20,99 €
34,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus