I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Suteikite Betmeno gerbėjams nuo 9 metų nuostabų LEGO® Technic legendinio Betmeno motociklo konstravimo iššūkį. Įkvėptas 2022 metų filmo „Betmenas“, THE BATMAN – BATCYCLE (42155) turi daugybę funkcijų. Vaikams patiks surinkti visas autentiško sumažinto modelio dalis ir atkurti įsimintiniausias filmo scenas. Modelis turi vairavimo mechanizmą, pakabą ir grandininę pavarą, jungiančią lankstinį H4 variklį su galiniu ratu. Rinkinyje taip pat yra atraminis stovas, kad vaikai galėtų eksponuoti savo modelį.

Konstravimo vadovas superherojams

Pasiruoškite lengvam ir paprastam konstravimo nuotykiui su programėle „LEGO Builder“. Čia galėsite priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

Nuostabi pažintis su inžinerija

LEGO® Technic konstruojamuose žaisluose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie suprantamai ir tikroviškai supažindina LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.

  • Sukonstruokite BATCYCLE. Atkurkite visas legendinio superherojaus transporto priemonės detales su šiuo LEGO® Technic THE BATMAN – BATCYCLE (42155) rinkiniu vaikams nuo 9 metų.
  • Iš filmo „Betmenas“. Šis konstruojamas LEGO® Technic BATCYCLE modelis yra sumažinta 2022 metų filmo „Betmenas“ motociklo kopija.
  • Modelis tyrinėjimams. Patikrinkite motociklo funkcijas – vairavimo mechanizmą, pakabą ir grandininę pavarą, jungiančią lankstinį H4 variklį su galiniu ratu.
  • Sukurtas žaisti ir eksponuoti. Superherojų gerbėjai galės išreikšti savo aistrą Betmenui. Rinkinyje yra atraminis stovas modeliui pastatyti ant lentynos ar stalo.
  • Dovana Betmeno gerbėjams nuo 9 metų. Šis žaislinio motociklo rinkinys – puiki dovanos idėja vaikams, besižavintiems Betmenu.
  • Matmenys. Šis LEGO® Technic žaislinis Betmeno motociklas yra 16 cm aukščio, 33 cm ilgio ir 11 cm pločio.
  • Aiškios instrukcijos. Programėlė „LEGO® Builder“ padės jums ir jūsų vaikui leistis į lengvą konstravimo kelionę su įrankiais, suteikiančiais galimybę priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti progresą.
  • Pažintis su inžinerija. LEGO® Technic konstruojamų modelių rinkiniuose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie supažindina mažuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Aukšta kokybė. LEGO® Technic komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® Technic komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

42155_lifestyle-645b9eefb1efa.jpg

Projektas superherojams

Įkvėpkite vaikus sukonstruoti Betmeno motociklą iš filmo „Betmenas“ su šiuo BATCYCLE™ konstravimo rinkiniu.

42155_hero-645b9ef595a8a.jpg

Sukurta žaisti

Vaikai surenka visas šio autentiško sumažinto modelio dalis ir atkuria įsimintinas filmo scenas.

42155_build-645b9efb1938d.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti bei sukinėti kuriamą modelį ir stebėti savo pažangą.

42155_inthebox-645b9f006ffec.jpg

Dovana Betmeno gerbėjams

Šis modelio konstravimo rinkinys – puiki dovana visiems, mėgstantiems filmą „Betmenas“ arba DC superherojų.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42155 LEGO® Technic THE BATMAN – BATCYCLE, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42155 LEGO® Technic THE BATMAN – BATCYCLE.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42155 LEGO® Technic THE BATMAN – BATCYCLE

Kodas: 4040101-6189
Barkodas: 5702017424750
5046
6499
50,46 €
50,46 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus