I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Su „LEGO® Friends“ Hartleiko muzikinių talentų šou rinkiniu (42616) mergaitės ir berniukai nuo 7 metų, mėgstantys talentų konkursus, gali surengti koncertą. Rinkinyje yra muzikinė scena su užkulisiais, teisėjų stalas, 4 mini lėlytės ir daugybė priedų.

Žaidimas padovanos vaikams ištisas valandas nesibaigiančių vaidmenų žaidimų. Vaikai gali pastatyti scenoje skirtingus atlikėjus. Scenoje pasirodo ir dainininkė Leila su klavišininku bei būgnininku, kuriuos muzikinių talentų šou metu galima judinti naudojant specialias funkcijas. Įtampos kupinos akimirkos prasideda vaikams užkėlus Leilą ant besisukančios platformos ir paruošus ją didžiajam pasirodymui. Pasibaigus konkursui istorijų kūrimas tęsiasi užkulisiuose. Vaikai gali imituoti didįjį finalą teisėjai Andrėjai paspaudus ant teisėjų stalo esantį mygtuką ir išrinkus nugalėtoją.

Socialinius ir emocinius įgūdžius lavinantis rinkinys muzikine tematika, skirtas vaidmenų žaidimams, bus puiki dovana vaikams.

  • Surenkite muzikinių talentų šou – „LEGO® Friends“ Hartleiko muzikinių talentų šou rinkinys, kuriame yra 4 personažai, scena ir daugybė priedų, bus smagi dovana mergaitėms ir berniukams nuo 7 metų.
  • 3 muzikinės ir sukimosi funkcijos – kurdami atlikėjų pasirodymus ir naudodami dainininko demaskavimo funkciją bei specialius valdiklius, kuriais galima judinti klavišininką ir būgnininką, vaikai kurs nesibaigiančias istorijas.
  • 4 „LEGO® Friends“ veikėjai – klasika tapusi „LEGO Friends“ veikėja Andrėja, šiuo metu jau užaugusi ir tapusi talentų šou teisėja, taip pat dainininkė Leila, būgnininkas Nabilas ir klavišininkas Aleksandras,.
  • Žaislas vaidmenų žaidimams – vaikai gali kurti istorijas su priedais, įskaitant gitarą, batus, peruką, antpečius Leilai, mobilųjį telefoną, kavos aparatą, užkandžius ir veidrodį.
  • Šventinė dovana vaikams – socialinę ir emocinę raidą lavinantis žaislas bus puiki dovana vaikams, mėgstantiems išradingus žaidimus ir muzikinių talentų šou.
  • Rinkiniai, skatinantys kūrybiškumą – susipažinkite su kitais „LEGO® Friends“ serijos rinkiniais (parduodami atskirai).
  • Matmenys – 669 detalių rinkinyje esanti pagrindinė scena yra per 22 cm aukščio, 28 cm pločio ir 17 cm gylio.

42616_lifestyle-65dd9929126c7.jpg

Surenkite muzikinį talentų šou

Talentų konkursus mėgstantys vaikai gali surengti gyvą koncertą su „LEGO® Friends“ Hartleiko muzikinių talentų šou rinkiniu.

42616_hero-65dd992e68828.jpg

Kupinas muzikinių istorijų

Kurkite nesibaigiančias istorijas su dainininko atskleidimo funkcija ir valdikliais, kurie judina klavišininką ir būgnininką.

42616_inthebox-65dd9934d4dc3.jpg

Susiraskite naujų draugų

Įkvėpkite vaikus kurti savo istorijas su įvairiais „LEGO® Friends“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42616 LEGO® Friends Hartleiko Muzikinių Talentų Šou, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42616 LEGO® Friends Hartleiko Muzikinių Talentų Šou.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42616 LEGO® Friends Hartleiko Muzikinių Talentų Šou

Kodas: 4040101-6759
Barkodas: 5702017589367
5599
6999
55,99 €
69,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus