I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Su „LEGO® Friends“ Hartleiko miesto ligoninės konstravimo (42621) rinkiniu mergaitės, berniukai ir vaikai nuo 7 metų galės pasinerti į „gydytojų“ žaidimus. Jame yra įvairių erdvių ir palatų, atkartojančių tikras ligoninės palatas, įskaitant apžiūros kambarį, gimdymo skyrių, rentgeno kabinetą ir darbuotojų poilsio kambarį.

Otum atvykus naujo rankos protezo laukia daug istorijų. Vaikams patiks pasivažinėti veikiančiu liftu ir susipažinti su naujagimiais gimdymo skyriuje. Apžiūros ir darbuotojų poilsio kambariuose jie gali kurti dar daugiau istorijų. Rinkinyje yra įdomių priedų – žaislinis rentgeno aparatas, medicininė įranga, dovanėlių pacientams, malūnsparnis su nusileidimo aikštele, robotas asistentas ir terapinis šuo.

Rinkinys, kuriame yra 5 mini lėlytės, 2 kūdikių ir žaislinio šuns figūrėlė bei daug priedų, bus puiki kūrybinė dovana vaikams.

  • Ligoninės žaidimo rinkinys vaikams – „LEGO® Friends“ Hartleiko miesto ligoninės rinkinys suteiks mergaitėms, berniukams ir vaikams nuo 7 metų, mėgstantiems gydytojų žaidimus vaidmenimis, ištisas valandas kūrybinių žaidimų linksmybių.
  • Gimdymo skyrius ir veikiantis liftas – sukonstruokite skirtingas ligoninės patalpas, įskaitant apžiūros kambarį, gimdymo palatą, rentgeno kabinetą, liftą ir darbuotojų poilsio kambarį.
  • „LEGO® Friends“ personažai – 5 mini lėlytės, įskaitant Otum su papildomu veidu, perteikiančiu emocijas, kuomet jai pritaikomas naujas rankos protezas, taip pat 2 kūdikių figūrėlės, žaislinis robotas ir šuns figūrėlė.
  • Daugybė priedų, įkvėpsiančių draugystės istorijoms – žaislinis sraigtasparnis, rentgeno aparatas, neįgaliųjų vežimėlis, tvarstis, gipsas, švirkštas, vaikiškos lovelės, kūdikių buteliukai, balionai, šokoladai ir gėlės.
  • Žaislas vaikams, mėgstantiems žaisti vaidmenimis – „LEGO® Friends“ konstravimo rinkinys bus puiki kūrybinė dovana mergaitėms, berniukams ir vaikams nuo 7 metų.
  • Aiškios instrukcijos – programėlė „LEGO® Builder“ padės jūsų vaikui leistis į lengvą konstravimo kelionę su įrankiais, suteikiančiais galimybę priartinti ir sukioti modelius trimatėje erdvėje, išsaugoti rinkinius bei stebėti pažangą.
  • Draugystės istorijų kūrimas – išplėskite linksmybes su kitais „LEGO® Friends“ serijos konstravimo rinkiniais (parduodami atskirai).
  • Matmenys – 1 045 detalių rinkinys yra per 25 cm aukščio, 35 cm pločio ir 18 cm gylio.

42621_lifestyle-65dd9ad05bceb.jpg

Ligoninė mėgstantiems žaisti vaidmenimis

Tai kūrybiška dovana vaikams, mėgstantiems kurti personažų istorijas ir žaisti vaidmenimis.

42621_hero-65dd9ad5aae3d.jpg

Rūpinimasis pacientais ligoninėje

Su šiuo nuotykių kupinu LEGO® rinkiniu vaikai galės tyrinėti ligoninės palatas ir kurti personažams istorijas.

42621_inthebox-65dd9ada3fe12.jpg

Susiraskite naujų draugų

Įkvėpkite vaikus kurti savo istorijas su įvairiais „LEGO® Friends“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42621 LEGO® Friends Hartleiko Miesto Ligoninė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42621 LEGO® Friends Hartleiko Miesto Ligoninė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42621 LEGO® Friends Hartleiko Miesto Ligoninė

Kodas: 4040101-6763
Barkodas: 5702017568560
8799
10999
87,99 €
109,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus