I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Nudžiuginkite savo kasdienybės herojų „LEGO® City“ rinkiniu „Skubiosios pagalbos sraigtasparnis“ (60405). Vaikams nuo 6 metų skirtame rinkinyje yra žaislinis sraigtasparnis su šaunia kabina, besisukančiu sraigtu, atidaromu krovinių skyriumi ir veikiančia gerve. Tiesiog įdėkite į sraigtasparnį žygeivio, piloto bei gelbėtojo figūrėles, pasitelkite vaizduotę ir ištisas valandas mėgaukitės veiksmo kupinu žaidimu.

Pasiimkite mažuosius į jaudinančią konstravimo kelionę su programėle „LEGO Builder“. Čia jie galės tyrinėti bei išsaugoti rinkinius, sekti konstravimo progresą ir priartinti, sukioti bei apžiūrėti konstruojamus modelius bet kuriuo kampu.

„LEGO City“ rinkiniuose yra tikroviškų žaislinių transporto priemonių, detalių statinių ir įdomių personažų, įkvepiančių nevaržomam kūrybiškam žaidimui. Šį smagų rinkinį derinkite su kitomis „LEGO City“ didžiosiomis transporto priemonėmis (parduodamomis atskirai) ir mėgaukitės dar įdomesniais nuotykiais.

  • Žaislinis sraigtasparnis vaikams. Su „LEGO® City“ konstravimo rinkiniu „Skubiosios pagalbos sraigtasparnis“, skirtu vaikams nuo 6 metų, laukia veiksmo kupini gelbėjimo nuotykiai ore.
  • Kas žaidimo rinkinyje? Viskas, ko reikia, kad vaikai galėtų sukonstruoti gelbėjimo sraigtasparnį, ir piloto, žygeivio bei gelbėtojo figūrėlės smagiam žaidimui vaidmenimis.
  • Išradingas žaidimas. Vaikai gali sukti sraigtasparnio sraigtą, atidaryti krovinių skyrių ir naudoti veikiančią gervę žaisdami gelbėjimo misijas su pridedamomis figūrėlėmis.
  • Įdomus konstravimo rinkinys su interaktyviu vadovu – programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius, sekti konstravimo progresą ir tyrinėti bei išsaugoti virtualius žaidimų rinkinius.
  • Smagi dovana vaikams nuo 6 metų, kuriems patinka kūrybiškas žaidimas. Nudžiuginkite savo kasdienybės herojų šiuo įdomiu konstravimo rinkiniu, skirtu veiksmo kupinų žaidimų gerbėjams.
  • Kolekcionuokite ir derinkite. Patirkite dar daugiau smagių nuotykiųšį rinkinį derindami su kitais „LEGO® City“ serijos rinkiniais (parduodamais atskirai).
  • Miestas be ribų. „LEGO® City“ – tai vieta, kur vaikai gali paleisti savo beribę vaizduotę skrydžiui padedami statinių, transporto priemonių ir miestelėnų, motyvuojančių konstruoti, kurti ir žaisti.
  • Matmenys – 226 dalių sraigtasparnio modelis yra per 9 cm aukščio, 31 cm ilgio ir 26 cm pločio.

60405_lifestyle-65dda968b6bc5.jpg

Žaislinis gelbėjimo sraigtasparnis

Paįvairinkite žaidimą su „LEGO® City“ gelbėjimo sraigtasparnio konstravimo rinkiniu, skirtu veiksmą mėgstantiems vaikams.

60405_hero-65dda96e74a7f.jpg

Konstravimas ir žaidimas vaikams nuo 6 metų

Vaikai gali mėgautis kūrybišku konstravimu ir leistis į jaudinančias oro gelbėjimo misijas.

60405_build-65dda97312416.jpg

Dovana bet kokia proga

Žaislinė oro transporto priemonė yra smagi dovana, derinama su kitais „LEGO® City“ rinkiniais (parduodami atskirai).

60405_inthebox-65dda978b3d95.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CITY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 60405 LEGO® City Skubiosios Pagalbos Sraigtasparnis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 60405 LEGO® City Skubiosios Pagalbos Sraigtasparnis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60405 LEGO® City Skubiosios Pagalbos Sraigtasparnis

Kodas: 4040101-6777
Barkodas: 5702017567488
1599
1999
15,99 €
19,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus