I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINIFIGURES
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Vaikai nuo 5 metų leisis į jaudinančius nuotykius su 1 iš 12 kolekcinių figūrėlių iš 25-osios LEGO® figūrėlių serijos (71045) paslaptingųjų dėžučių. Šios detalios figūrėlės papildys turimą kolekciją, taps pasididžiavimo vertu eksponatu ar pravers besimėgaujant išgalvotais žaidimo vaidmenimis nuotykiais.

Kiekvienoje paslaptingoje dėžutėje yra 1 iš 12 kolekcinių LEGO figūrėlių personažų: gerbėjas triceratopso kostiumu, sprinteris, juodojo filmo detektyvas, berniukas traukinio kostiumu, piemuo, vampyras riteris, gyvūnėlių kirpėjas, kūno rengybos instruktorius, elektroninio sporto žaidėjas, grybų fėja, nuožmusis barbaras ir harpija.

Visos 12 kolekcinių LEGO figūrėlių yra pasiruošusios nerti į veiksmo kupinas istorijas ir yra supakuotos į sandarias nepermatomas dėžutes su bent vienu autentišku priedu ir informaciniu lankstinuku kolekcininkui. Unikali kolekcinė dovana suteikia vaikams galimybę valandų valandas žaisti vieniems arba su draugais.

  • Kolekcinės figūrėlės. Su 25-osios LEGO® figūrėlių serijos personažais, į nepermatomas dėžutes po vieną supakuotais detaliais nuotykių žaislais, berniukai ir mergaitės nuo 5 metų galės smagiai vaidinti istorijas.
  • Fantastinės figūrėlės. LEGO® gerbėjai gali papildyti savo kolekciją 1 iš 12 į dėžutes po vieną supakuotų figūrėlių, įskaitant sprinterį, berniuką traukinio kostiumu, harpiją ir gerbėją triceratopso kostiumu.
  • Autentiški priedai. Kiekviena kolekcinė figūrėlė turi bent vieną priedą, pavyzdžiui, piemuo – ožką, o juodojo filmo detektyvas – raudoną silkę.
  • Žaidimo vaidmenimis žaislas. Riboto leidimo kolekcinės LEGO® figūrėlės suteikia kūrybiškiems vaikams galimybę kurti neįtikėtinus nuotykius ir leistis į juos vieniems arba kartu su draugais.
  • Dovana LEGO® gerbėjams. Kolekcinės LEGO figūrėlės – dovanos idėja vaikams, nusipelniusiems smagios dovanėlės.
  • Valandų valandos LEGO® žaidimo. Nuotykių žaislai kolekcijai papildyti, eksponuoti ar įkvėpti nesibaigiantiems išgalvotiems nuotykiams.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MINIFIGURES žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71045 LEGO® Minifigures Minifigūrėlių 25 Serija, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71045 LEGO® Minifigures Minifigūrėlių 25 Serija.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71045 LEGO® Minifigures Minifigūrėlių 25 Serija

Kodas: 4040101-6840
Barkodas: 5702017595573, 5702017595580
319
399
3,19 €
3,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus