I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Pasiruoškite „LEGO® Super Mario™“ nuotykiams su raganosio Rambio papildomu rinkiniu (71420), skirtu vaikams nuo 7 metų. Rinkinyje yra iš kaladėlių konstruojama raganosio Rambio LEGO figūrėlė, ant kurios gali jodinėti interaktyvios LEGO® Mario™, LEGO® Luidžio ar LEGO® Persikutės figūrėlės (nepridedamos). Rambiui einant ir įsirėžiant į sukrautus akmenis (pridedami) ar atliekant kitus veiksmus, interaktyviose figūrėlėse įsijungia garso efektai. Atkreipkite dėmesį: interaktyviam žaidimui reikia 71360, 71387 ar 71403 rinkinio.

Papildoma programėlė

Šio rinkinio konstravimo instrukcijos pateiktos papildomoje „LEGO Super Mario“ programėlėje, kurioje rasite kūrybinių skirtingo konstravimo idėjų ir saugų forumą vaikams, kuriame jie gali dalytis savo kūriniais.

Kūryba be jokių apribojimų

Kolekciniai LEGO „Super Mario“ rinkiniai – nuostabi dovana pažangiems vaikams. Pradiniai ir papildomi rinkiniai leidžia gerbėjams išplėsti, perkonstruoti ir priderinti sukurtus unikalius lygius bei ištisas valandas žaisti renkant monetas.

  • Trypimo ir akmenų svaidymo linksmybės – pakelkite savo lygį su „LEGO® Super Mario™“ raganosio Rambio papildomu rinkiniu (71420), kuriame rasite konstruojamą Rambio figūrėlę ir akmenų elementus.
  • Pajodinėkite ant Rambio – pasodinkite LEGO® Mario™, LEGO® Luidžio ar LEGO® Persikutės figūrėles (nepridedamos) ant Rambio ir leiskite jam vaikštant atsitrenkti į objektus, kad interaktyviose figūrėlėse įsijungtų garso efektai.
  • Sukraunami akmenys – atakuokite su Rambiu akmenis, kad juos nuverstumėte ir rastumėte paslėptą bananą.
  • Dovana vaikams nuo 7 metų – padovanokite šį 106 dalių rinkinį gimtadienio ar šventės proga vaikams, kurie jau turi interaktyviam žaidimui reikalingą „LEGO® Super Mario™“ pradinį rinkinį (71360, 71387 arba 71403).
  • Konstruojamas personažas – per 6 cm aukščio, 11 cm ilgio ir 5 cm pločio Rambio figūrėlė derinama su kitais „LEGO® Super Mario™“ rinkiniais.
  • Konstravimas su programėle – atsisiųskite programėlę „LEGO® Super Mario™“, kurioje rasite konstravimo instrukcijas, pasisemsite įkvėpimo kūrybai ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite adresu LEGO.com/devicecheck.
  • Paskatinkite vaikų kūrybiškumą – „LEGO® Super Mario™“ žaidimų rinkiniai, skirti vienam ar keliems žaidėjams, dovanoja neribotas monetų rinkimo pramogas ir kūrybinius rinkinių papildymo bei perkonstravimo iššūkius.
  • Aukšta kokybė – nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, užtikrinančius nuoseklų ir patikimą jų sujungimą.
  • Svarbiausia sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

71420_lifestyle-65deea2983d57.jpg

Pasilinksminkite su raganosiu Rambiu

Pasiruoškite trypti ir svaidyti akmenis Kongo Donkio džiunglėse su šiuo „LEGO® Super Mario™“ papildomu rinkiniu.

71420_hero-65deea30a4e79.jpg

Tinka pradiniam rinkiniui (parduodamas atskirai)

Interaktyviam žaidimui reikia pradinio rinkinio (71360 su LEGO® Mario™, 71387 su LEGO® Luidžiu arba 71403 su LEGO® Persikute).

71420_build-65deea358d13d.jpg

Konstravimas su programėle

Atsisiųskite programėlę „LEGO® Super Mario™“, kurioje rasite konstravimo instrukcijas ir pasisemsite kūrybinio įkvėpimo.

71420_inthebox-65deea3a9bbb5.jpg

Nuostabi dovanos idėja kūrybingiems vaikams

Išplėskite, perkonstruokite ir kurkite begalę lygių su kitais „LEGO® Super Mario™“ papildomais rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER MARIO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71420 LEGO® Super Mario™ Raganosio Rambio papildomas rinkinys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71420 LEGO® Super Mario™ Raganosio Rambio papildomas rinkinys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71420 LEGO® Super Mario™ Raganosio Rambio papildomas rinkinys

Kodas: 4040101-6478
Barkodas: 5702017415727
839
1199
8,39 €
8,39 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus