I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO DREAMZZZ
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su „LEGO® DREAMZzz™“ narvo monstro košmarų sergėtojo (71455) konstravimo rinkiniu, sukurtu pagal televizijos laidą „DREAMZzz“, vaikai nuo 7 metų gali stoti į kovą su bauginančiu košmarų sergėtoju. Sukonstravę šį piktadarį vaikai padės Mateo ir Z-Blob išgelbėti draugą Cooper iš nelabojo gniaužtų, kol šis nenunešė jų draugo pas Košmarų karalių.

1 rinkinys, 2 nuotykiai

Norėdami išgelbėti Cooper nuo košmarų sergėtojo, vaikai gali sukonstruoti Z-Blob dviem būdais: sukurti mini lėktuvą ir stoti į kovą su piktadariu arba sumodeliuoti skraidantį motociklą, kuriuo persekios košmarų sergėtoją ir, nutaikę tinkamą momentą, išlaisvins Cooper. Galimybė pasirinkti skirtingus variantus pailgins malonaus žaidimo laiką.

Linksmybės prasideda

Su Mateo ir Cooper minifigūrėlėmis veiksmas tik prasideda. Jam pagyvinti pridedami televizijos laidoje matyti priedai – pieštukinė ietis ir smėlio laikrodis

  • Atkurkite piktadarį – su „LEGO® DREAMZzz™“ narvo monstro košmarų sergėtojo (71455) konstravimo rinkiniu, sukurtu pagal televizijos laidą, vaikai mėgausis kūrybišku žaidimu.
  • Visiškai lankstus – košmarų sergėtojas turi lankstų liemenį ir rankas bei kojas, kad vaikams būtų lengva jį lankstyti ir kurti skirtingas scenas.
  • Narvas ant liemens – ant košmarų sergėtojo liemens pritvirtintas narvas, kuriame jis laiko savo kalinius.
  • Pasirinkite nuotykį – vaikai gali paversti Z-Blob į mini lėktuvą arba skraidantį motociklą.
  • 2 minifigūrėlės – rinkinyje yra Mateo ir Cooper minifigūrėlės.
  • Nesibaigiantis žaidimas – rinkinys, sukurtas vaikams nuo 7 metų, padovanos mažiesiems ir jų draugams nesibaigiantį žaidimo malonumą.
  • Matmenys – košmarų sergėtojas yra per 21 cm aukščio.
  • Pagalba konstruojant – pasakojamųjų instrukcijų, esančių rinkinyje, skaitmeninę versiją galima rasti programėlėje „LEGO® Builder“.
  • Aukščiausia kokybė – LEGO® kaladėlės ir dalys susijungia vienodai ir patikimai.
  • Svarbiausia saugumas – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems saugumo reikalavimams, LEGO® kaladėlės kruopščiai išbandomos.

71455_lifestyle-64c9f911439d9.jpg

Sukonstruokite piktadarį košmarų sergėtoją!

Prieš atkurdami jaudinančias scenas iš serialo DREAMZzz™ vaikai mielai sukonstruos pabaisą.

71455_hero-64c9f9169c1e3.jpg

1 rinkinys, 2 konstravimo būdai

Vaikai gali sukonstruoti Z-Blob mini lėktuve arba skraidantį motociklą košmarų sergėtojui persekioti.

71455_build-64c9f91b6c284.jpg

Pasakojamosios konstravimo instrukcijos

Vaikus sudomins pasakojamosios konstravimo instrukcijos, kurias galima rasti ir programėlėje „LEGO® Builder“.

71455_inthebox-64c9f91fdec6b.jpg

Puiki dovana

Įdomus konstravimo rinkinys su daugybe smagių detalių skirtas vaikams nuo 7 metų ir serialo DREAMZzz™ gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DREAMZZZ žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71455 LEGO® DREAMZzz™ Narvo monstras košmarų sergėtojas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71455 LEGO® DREAMZzz™ Narvo monstras košmarų sergėtojas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71455 LEGO® DREAMZzz™ Narvo monstras košmarų sergėtojas

Kodas: 4040101-6486
Barkodas: 5702017419251
3204
4299
32,04 €
32,04 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus