I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO DREAMZZZ
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Leiskite vaikams nuo 8 metų pasinerti į sapnų pasaulį su šiuo „LEGO® DREAMZzz™“ skraidančio pegaso (71457) konstravimo rinkiniu. Šis rinkinys, sukurtas pagal televizijos laidą, pasakoja istoriją, kaip Zoey gelbsti savo draugę Novą, kurią pagrobė ir ant pegaso skraidina košmarų būtybė Susan! Pasakojamosios instrukcijos leis vaikams pasinerti į veiksmą ir išlaisvinti vaizduotę, padedant Zoey rasti tinkamiausią būdą.

1 rinkinys, 2 konstravimo būdai

Norėdami padėti Zoey išgelbėti Novą, vaikai gali sukonstruoti jos bendrakeleivio paukščio figūrėlę arba suteikti jai sparnus, kad ši galėtų persekioti košmarus. 2 būdais konstruojamas rinkinys pailgins žaidimų laiką ir lavins kūrybiškumą bei vaizduotę.

Magiška būtybė, fantastinės detalės

Skraidantis pegasas turi lanksčią galvą, klubus, kanopas ir uodegą, todėl žaisdami vaikai gali lengvai jį lankstyti. Detalų Košmarų karaliaus sostą ir Zoey paukštį galima pritvirtinti prie pegaso nugaros.

  • Suvaidinkite istoriją – su „LEGO® DREAMZzz™“ skraidančio pegaso (71457) konstravimo rinkiniu, sukurtu pagal televizijos laidą, vaikai mėgausis kūrybiniu konstravimu.
  • 2 konstravimo būdai – vaikai gali padėti Zoey išgelbėti Novą sukonstruodami paukštį ar pritvirtindami jai sparnus.
  • Visiškai lankstus – skraidantis pegasas turi lanksčią galvą, klubus, kanopas ir uodegą, todėl žaisdami vaikai gali lengvai jį lankstyti ir kurti įvairias scenas.
  • Įmantrios detalės – Košmarų karaliaus sostą ir Zoey paukštį galima pritvirtinti prie pegaso nugaros.
  • 3 minifigūrėlės – rinkinyje yra Zoey, Novos ir Košmarų karaliaus minifigūrėlės, taip pat Susan figūrėlė.
  • Nesibaigiantis žaidimas – rinkinys, sukurtas vaikams nuo 8 metų, padovanos mažiesiems ir jų draugams nesibaigiantį žaidimo malonumą.
  • Matmenys – skraidantis pegasas su priedais yra per 20 cm aukščio.
  • Pagalba konstruojant – rinkinyje esančių pasakojamųjų instrukcijų skaitmeninę versiją galima rasti programėlėje „LEGO® Builder“.
  • Aukščiausia kokybė – LEGO® kaladėlės ir dalys susijungia vienodai ir patikimai.
  • Svarbiausia saugumas – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems saugumo standartams, LEGO® kaladėlės kruopščiai išbandomos.

71457_lifestyle-64c9f9d6124eb.jpg

Sukonstruokite piktąjį skraidantį pegasą!

Prieš atkurdami jaudinančias scenas iš serialo DREAMZzz™ vaikai mėgausis naktinių košmarų būtybės konstravimu.

71457_hero-64c9f9daa2496.jpg

1 rinkinys, 2 konstravimo būdai

Sukonstravę paukštį ar pridėję Zoey sparnus vaikai persekios skraidantį pegasą.

71457_build-64c9f9e212bfb.jpg

Pasakojamosios konstravimo instrukcijos

Vaikus sudomins pasakojamosios konstravimo instrukcijos, kurias galima rasti ir programėlėje „LEGO® Builder“.

71457_inthebox-64c9f9e69a70f.jpg

Puiki dovana

Įdomus konstravimo rinkinys su daugybe smagių detalių skirtas vaikams nuo 8 metų ir serialo DREAMZzz™ gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DREAMZZZ žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71457 LEGO® DREAMZzz™ Skraidantis pegasas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71457 LEGO® DREAMZzz™ Skraidantis pegasas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71457 LEGO® DREAMZzz™ Skraidantis pegasas

Kodas: 4040101-6488
Barkodas: 5702017419374
4339
6199
43,39 €
61,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus