I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO DREAMZZZ
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su šiuo „LEGO® DREAMZzz™ sapnų būtybių arklidžių (71459) konstravimo rinkiniu, sukurtu pagal televizijos laidą, vaikai nuo 8 metų susipažins su nuotaikinga svajonių būtybių arklide. Rinkinyje gausu gamtos įkvėptų detalių ir naujų draugų, todėl vaikai galės susipažinti su mitinėmis būtybėmis ir puoselėti stebuklingas gėles. Rinkinyje gausu įspūdingų detalių, padėsiančių atsiskleisti jaunoms vaizduotėms. Vaikai bus sužavėti veikiančiu vėjo malūnu, patyrinės tvartą su atidaromais langais bei vartais ir susipažins su 2 naujais mistiniais draugais iš sapnų pasaulio. 1 rinkinys, 2 konstravimo būdai Rinkinį galima konstruoti 2 būdais. Vaikai gali papuošti žaislinį elnią kaip skraidantį pegasą ar žavų miško sargą. Skirtingi konstravimo būdai pailgina žaidimų laiką ir skatina vaikų kūrybiškumą. Fantastinės detalės Elnias turi lanksčią galvą ir kojas, todėl jį lengva pastatyti bet kokia poza. Ragus galima pakeisti gėlėmis iš arklidžių. Pridedamos detalios Izzie, Zoey, Cooper ir ponios Castillo minifigūrėlės.

  • Patyrinėkite arklides – su „LEGO® DREAMZzz™“ sapnų būtybių arklidžių (71459) konstravimo rinkiniu, sukurtu pagal televizijos laidą, vaikai mėgausis kūrybišku žaidimu.
  • Detalių gausa – vaikai gali patyrinėti veikiantį vėjo malūną, nukulti kviečius ir žaisti su atsidarančiomis tvarto durimis bei langais.
  • Visiškai lankstus – elnias turi lanksčią galvą ir kojas, kad vaikams būtų lengva jį lankstyti ir kurti skirtingas scenas.
  • 2 konstravimo būdai – papuošdami elnią kaip skraidantį pegasą ar miško sargą vaikai drąsiai kurs savo nuotykius ir mėgausis žaidimu dvigubai ilgiau.
  • 4 minifigūrėlės – detalios Izzie, Zoey, Cooper ir ponios Castillo minifigūrėlės, taip pat Z-Blob ir grybas iš sapnų pasaulio.
  • Nesibaigiantis žaidimas – rinkinys, sukurtas vaikams nuo 8 metų, padovanos mažiesiems ir jų draugams nesibaigiantį žaidimo malonumą.
  • Matmenys – arklidės yra per 18 cm aukščio, 47 cm pločio ir 12 cm gylio.
  • Konstravimo instrukcijos su pasakojimu – pasakojamųjų instrukcijų, esančių rinkinyje, skaitmeninę versiją galima rasti programėlėje „LEGO® Builder“.
  • Aukščiausia kokybė – LEGO® kaladėlės ir dalys susijungia vienodai ir patikimai.
  • Svarbiausia saugumas – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems saugumo standartams, LEGO® kaladėlės kruopščiai išbandomos.

71459_lifestyle-64ca03c5b6bf2.jpg

Pasinerkite į sapnų pasaulį

Prieš atkurdami mėgstamas scenas vaikai mėgausis stebuklingų arklidžių iš serialo DREAMZzz™ konstravimu.

71459_hero-64ca03d05fca1.jpg

1 rinkinys, 2 konstravimo būdai

Vaikai gali papuošti elnią kaip skraidantį pegasą ar žavų miško sargą.

71459_build-64ca03d6f2071.jpg

Pasakojamosios konstravimo instrukcijos

Vaikus sudomins pasakojamosios konstravimo instrukcijos, kurias galima rasti ir programėlėje „LEGO® Builder“.

71459_inthebox-64ca03ddd6229.jpg

Nuostabi dovana vaikams

Įdomus konstravimo rinkinys vaikams nuo 8 metų ir serialo DREAMZzz™ gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DREAMZZZ žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71459 LEGO® DREAMZzz™ Sapnų būtybių arklidės, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71459 LEGO® DREAMZzz™ Sapnų būtybių arklidės.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71459 LEGO® DREAMZzz™ Sapnų būtybių arklidės

Kodas: 4040101-6490
Barkodas: 5702017419398
6789
9699
67,89 €
96,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus