I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Sužavėkite Hario Poterio™ gerbėjus nuo 9 metų amžiaus LEGO® Harry Potter Magijos ministerija™ (76403) – pirmuoju LEGO rinkiniu, kurį sudaro tokia detali magiškosios būstinės versija.

Šurmuliuojantis žymių scenų ir legendinių personažų telkinys
Šis kelių aukštų rinkinys įkūnija visą Magijos ministerijos veiklos mastelį ir spektrą. Pažįstamus personažus sudaro Haris Poteris, Hermiona Įkyrėlė™ ir Ronis Vizlis™, kurie pasukus galvą ir sukeitus plaukus magiškai virsta Albertu Runkornu, Mafalda Hopkirk ir Regu Katermolu. Už fasado slypi keletas detalių interjerų: Doloresos Ambridž kabinetas, Arturo Vizlio biuras, Pranašysčių salė ir teismo salė. Vaikams reikia surasti Klastūnyno™ medalioną ir pasprukti nepastebėtiems Jakslio, Pijaus ir Dementoro™! Nemokama programėlė LEGO Building Instructions suteikia vaikams galimybę priartinti ir pasukti modelį, o dėl modulinio dizaino Ministeriją lengva perkonfigūruoti naujiems nesibaigiantiems nuotykiams.

  • Magiška būstinė. LEGO® Harry Potter™ Magijos minisiterija™ (76403) yra pirmasis LEGO rinkinys įkūnijantis šurmuliuojančio veiklos epicentro mastelį ir spektrą.
  • Minifigūrėlės. Haris Poteris™, Hermiona Įkyrėlė™, Ronis Vizlis™, Albertas Runkornas, Mafalda Hopkirk, Regas ir Merė Katermole, Arturas Vizlis, Doloresa Ambridž™, Pijus Tiknesas, Korbanas Jakslis ir Dementoras™.
  • Autentiški priedai. Pažįstamus daiktus iš filmų sudaro raudona telefono būdelė, laikraščio Dienos pranašas numeriai, Ambridž katinas patronas, 2 jauko detonatoriai ir Klastūnyno™ medaliono Horkruksas.
  • Įtraukianti žaidimo patirtis. Šis gyvas modelis yra kupinas tikroviškų detalių ir išradingo žaidimo vaidmenimis nuotykių, todėl atvers Hario Poterio™ gerbėjams neišsemiamas žaidimo ir eksponavimo galimybes.
  • Išskirtinė dovana. Unikalus žaidimo rinkinys taps kerinčia gimtadienio, šventine ar bet kurios progos dovana raganaitėms, burtininkams ir žiobaramas nuo 9 metų amžiaus.
  • Mega modulinis žaislas. 31 cm aukščio, 21 cm pločio ir 21 cm gylio,rinkinio modulinis dizainas suteikia galimybę lengvai perkonstruoti modelį naujiems nesibaigiantiems nuotykiams.
  • Įtraukianti konstravimo patirtis. Nemokama programėlė LEGO® Building Instructions suteikia naudotojams galimybę apžiūrėti, priartinti ir pasukti konstruojamą modelį.
  • Dalelė gausaus asortimento. LEGO® Harry Potter™ žaidimo rinkinių asortimentas suteikia mažiesiems burtininkams, raganoms ir žiobarams mėgstamų personažų, pažįstamų vietų ir stebuklingų nuotykių.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia ir atsiskiria.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

76403_lifestyle-6329ba9bcca3b.jpg

Dūzgiantis magijos pasaulio centras

Pirmasis LEGO® rinkinys, kurį sudaro Magijos ministerija™, kupinas klasikinių scenų, autentiškų detalių ir legendinių personažų.

76403_hero-6329baaed4a5c.jpg

Įtraukianti žaidimo patirtis

Už šios daugiaaukštės būstinės fasado slypi žymieji kambariai, kuriuose Hario Poterio™ gerbėjai gali leisti į nesibaigiančius nuotykius.

76403_build-6329bacf9882e.jpg

Džiaugsmo teikianti konstravimo patirtis

Programėlė „LEGO® Building Instructions“ leidžia vaikams apžiūrėti, priartinti ir pasukti konstruojamą modelį.

76403_inthebox-6329bae842522.jpg

Kerinti dovana Hario Poterio™ gerbėjams

Šis žaislas atsiskiria į magiškus modulius, tad vaikai gali perstatyti skirtingas dalis ir leistis į naujus nuotykius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO HARRY POTTER žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76403 LEGO® Harry Potter™ Magijos ministerija™, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76403 LEGO® Harry Potter™ Magijos ministerija™.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76403 LEGO® Harry Potter™ Magijos ministerija™

Kodas: 4040101-5678
Barkodas: 5702017153445
9030
12900
90,30 €
129,00 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus