I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Sukurkite jaukią Kalėdų nuotaiką jauniesiems Harry Potter gerbėjams su 2023 metų LEGO® Harry Potter Advento kalendoriumi (76418). Tai stebuklinga šventinė dovanų idėja vaikams nuo 7 metų, nes už kiekvienų kalendoriaus durelių slypi konstruojama staigmena (su paprastomis iliustruotomis konstravimo instrukcijomis).

Legendinės Kiauliasodžio vietos

Vaikai atras 6 naujas 2023 metų rugsėjo mėnesio LEGO Hario Poterio minifigūrėles, įskaitant Aberfortą Dumbldorą, ir 18 miniatiūrinių pastatų figūrėlių, perteikiančių Kiauliasodžio – vienintelio burtininkų kaimo – magiją. Artėjant Kalėdoms, žaidimų galimybės plėsis, nes čia rasite užeigų „Trys šluotos“, „Šerno galva“, taip pat Zonko juokų krautuvėlės ir saldumynų krautuvėlės „Devyni medūs“ modelius.

Konstruok, žaisk, derink

Šventinio kalendoriaus minifigūrėlės ir konstruojami modeliai gali būti jungiami su kitais LEGO Hario Poterio rinkiniais dar didesnėms kūrybiško žaidimo galimybėms.

  • Sukurkite įkvėpimą magiškoms Kalėdoms. Leiskite vaikams atrasti staigmeną, slypinčią už kiekvienų 2023 metų LEGO® Harry Potter Advento kalendoriaus durelių (76418), ir patiems patirti nuotykių Kiauliasodžio kaime.
  • Rinkinyje yra 6 minifigūrėlės – Harry Potter, Hermionos Įkyrėlės, Ronio Vizlio, Drako Smirdžiaus, Aberforto Dumbldoro ir Madam Rosmertos, taip pat legendiniai Hario Poterio filmų atributai.
  • 18 Kiauliasodžio kaimo miniatiūrinių pastatų. Rinkinyje rasite užeigų „Trys šluotos“, „Šerno galva“, Zonko juokų krautuvėlės ir saldumynų krautuvėlės „Devyni medūs“ modelius su papildomais 2–3 statiniais, taip pat kitų šventinių atributų.
  • Iliustruotos instrukcijos. Už kiekvienų durelių rasite paprastas iliustruotas modelių konstravimo instrukcijas.
  • Dovanos idėja vaikams nuo 7 metų. Padovanokite šį 227 dalių konstravimo žaislą Kalėdų proga kūrybingiems vaikams, mėgstantiems filmus, knygas ir žaidimus apie Harry Potter ar LEGO® Hario Poterio žaidimų rinkinius.
  • Daugybė žaidimo būdų. Šiasšventinio kalendoriaus minifigūrėles ir konstruojamus statinius galima derinti su kitais LEGO® Harry Potter rinkiniais, kad žaidimo ir konstravimo galimybės būtų dar didesnės.
  • Dalelė plataus asortimento. LEGO® Harry Potter žaidimų rinkiniai suteikia mažiesiems burtininkams, raganoms ir žiobarams mėgstamų personažų, pažįstamų vietų ir stebuklingų nuotykių.
  • Kokybės garantija. LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės kokybės standartus, todėl jie lengvai ir patikimai susijungia į tvirtus modelius.
  • Užtikrintas saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76418_lifestyle-64fac81cf26e9.jpg

Semkitės įkvėpimo stebuklingoms Kalėdoms!

Su netikėtumų kupinu advento kalendoriumi jauniesiems „Harry Potter™“ gerbėjams artėjančias Kalėdas paverskite ypatingomis.

76418_hero-64fac823bbe01.jpg

Kurkite nuotykius Kiauliasodyje

Atraskite Kiauliasodžio tematikos mini modelius bei LEGO® minifigūrėles ir žaiskite vaidmenimis užburiančias istorijas.

76418_build-64fac831e2c95.jpg

Konstruokite, žaiskite ir keiskite

Šio kalendoriaus minifigūrėles ir modelius galima pridėti prie kitų „LEGO® Harry Potter™“ rinkinių.

76418_inthebox-64fac8394458b.jpg

Geriausia Kalėdų dovana vaikams

Padovanokite rinkinį vaikams, mėgstantiems „Harry Potter™“ filmus, knygas bei žaidimus arba „LEGO® Harry Potter“ rinkinius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO HARRY POTTER žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76418 LEGO® Harry Potter™ Advento kalendorius, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76418 LEGO® Harry Potter™ Advento kalendorius.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76418 LEGO® Harry Potter™ Advento kalendorius

Kodas: 4040101-6528
Barkodas: 5702017417080
4299
4299
42,99 €
42,99 €
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus