I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Atkurkite Hario Poterio ir jo draugų netikėtą apsilankymą Rubėjaus Hagrido trobelėje ir žaisdami vaidmenimis leiskitės į kitus nuotykius burtininkų pasaulyje su „LEGO® Harry Potter“ fantastiniu žaidimo rinkiniu vaikams (76428). Jame yra konstruojamas Hagrido trobelės modelis, kurio stogą galima nuimti ir lengvai pasiekti detalų interjerą – raskite išskleidžiamą krėslą Hagridui, drakono kiaušinio elementą, 2 iš 14 kolekcinių Hogvartso portretų ir ne tik. Kūrybinį žaidimą paįvairina konstruojama šuns būda, skirta Hagrido šuniui Ilčiai.

Konstruojamo namo, legendinės vietos iš Hario Poterio filmų, rinkinyje yra 5 LEGO minifigūrėlės: Haris Poteris, Hermiona Įkyrėlė, Ronis Vizlis, Drakas Smirdžius ir Rubėjus Hagridas, taip pat žaislinės Norberto ir Ilties figūrėlės.

Jei ieškote geriausios gimtadienio dovanos Hario Poterio filmų tema vaikams nuo 8 metų, šis burtininkų pasaulio konstravimo rinkinys puikiai tinka įkvėpti vaikus savarankiškam žaidimui, be to, jį smagu konstruoti ir pasitelkti grupiniams žaidimams.

  • „LEGO® Harry Potter“ fantastinis žaidimo rinkinys konstruojamiems vaikų nuotykiams – atkurkite sceną, kurioje Haris Poteris ir jo draugai netikėtai apsilanko Rubėjaus Hagrido trobelėje, legendinėje burtininkų pasaulio vietoje.
  • 7 „LEGO® Harry Potter™“ veikėjai – Hario Poterio, Hermionos Įkyrėlės, Ronio Vizlio, Drako Smirdžiaus bei Rubėjus Hagrido minifigūrėlės ir drakono Norberto ir Hagrido šuns Ilties LEGO figūrėlės.
  • Konstruojama trobelė ir šuns būda – trobelės stogą galima nuimti, kad žaisti būtų lengviau, o detalus interjeras apima Hagrido išlankstomą fotelį, stovą skėčiams sudėti ir drakono kiaušinio elementą.
  • 2 iš 14 kolekcinių Hogvartso portretų – konstravimo rinkinyje yra aukso spalvos elementai, ant kurių atspausdinti 2 atsitiktinai parinkti Hogvartso portretai (viso jų yra 14), skirti Hagrido trobelei papuošti.
  • Dovanos idėja vaikams – rinkinys yra smagi staigmena arba gimtadienio dovana mergaitėms ir berniukams nuo 8 metų.
  • Pagalba konstruojant. Atraskite lengvai perprantamas instrukcijas programėlėje „LEGO® Builder“, kurioje konstruotojai gali priartinti bei sukioti trimačius modelius, stebėti pažangą ir išsaugoti LEGO rinkinius.
  • Konstruojami burtininkų pasaulio žaislai – „LEGO® Harry Potter™“ rinkiniai leidžia mažiesiems burtininkams, raganaitėms ir žiobarams kurti mėgstamas scenas, sugalvoti savo istorijų arba tiesiog eksponuoti modelius.
  • Konstruokite, žaiskite ir eksponuokite – 896 dalių LEGO® rinkinyje esanti konstruojama Hagrido trobelė yra per 17 cm aukščio, 19 cm pločio ir 15 cm gylio.

76428_lifestyle-66016be0c12f1.jpg

Magiškos pramogos vaikams Hagrido trobelėje

Puikus rinkinys vaikams, skirtas atkurti Hario Poterio ir draugų apsilankymą legendinėje burtininkų pasaulio vietoje.

76428_hero-66016be67602a.jpg

Neribotos išradingo žaidimo galimybės

Šiame rinkinyje yra detalūs modeliai, populiarūs personažai ir priedai, kad vaikai galėtų žaisti užburiančias istorijas.

76428_76426_76430_inthebox-66016beca15e9.jpg

„LEGO® Harry Potter™“ burtininkų pasaulio žaislai

Įdomi gimtadienio dovana vaikams, kurią galima naudoti su kitais „LEGO® Harry Potter™“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO HARRY POTTER žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76428 LEGO® Harry Potter™ Hagrido trobelė: netikėtas apsilankymas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76428 LEGO® Harry Potter™ Hagrido trobelė: netikėtas apsilankymas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76428 LEGO® Harry Potter™ Hagrido trobelė: netikėtas apsilankymas

Kodas: 4040101-6975
Barkodas: 5702017583105
7439
9299
74,39 €
92,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus