I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Įkvėpkite vaikus nuo 7 metų amžiaus žengti į naujas išradingo žaidimo aukštumas su šiuo LEGO® ǀ „Disney“ stebuklingo namelio medyje (43215) rinkiniu. Į šį rinkinį įeina 2 aukštų konstruojamas žaislinis namelis medyje, krioklys, leidimosi lynas, 13 LEGO lėlyčių figūrėlių ir gausybė priedų bei funkcijų, įkvepiančių žaisti, įskaitant už krioklio paslėptą olą bei slaptus į namelį medyje vedančius laiptus. Konstruodami vaikai mėgausis lengvais ir intuityviai suprantamais nuotykiais su programėle „LEGO Builder“, kurioje galės priartinti ar nutolinti modelius, juos sukioti ir stebėti pažangą.

Nuotykiai su herojėmis

Šis rinkinys įkvepia kūrybiškus pasakojimus ir didina vaikų pasitikėjimą savimi, kai šie žaidžia su mėgstamais veikėjais. Šis rinkinys tinka grupiniam žaidimui, jį taip pat galima pridėti prie kitų LEGO ǀ „Disney“ rinkinių (parduodamų atskirai), kad būtų dar smagiau.

Legendinė „Disney“ princesių kolekcija

Į šį aukštesnio lygio rinkinį įeina įvairios veikėjos, tokios kaip „Disney“ Mulan, Raja, Elza, Moana, Fėja Dindilin, Alisa, Vendė, Gražuolė, Tiana, Ana, Pokahonta, princesė Džasmina ir Mirabelė, jis gali tapti smagia dovana, nudžiuginsiančia bet kokio amžiaus „Disney“ gerbėjus.

  • Nevaržomos pramogos – padovanokite „Disney“ princesių gerbėjui ar bet kuriam vaikui nuo 7 metų amžiaus, kuriam patinka nuotykiai, daug detalių turinį ir vaizduotę įkvepiantį LEGO® ǀ „Disney“ stebuklingo namelio medyje (43215) rinkinį.
  • Neribotas žaidimas – į konstruojamą žaislinį rinkinį įeina 2 aukštų namelis medyje, krioklys su čiuožyne ir paslėptu urvu, leidimosi lynas, slapti laiptai, laužas ir daug kitų funkcijų bei priedų.
  • Herojės iš ekranų – su LEGO® „Disney“ veikėjų – Mulan, Pokahontos, Rajos, Moanos, Tianos, princesės Džasminos, Mirabelės, Elzos, Anos, Alisos, Vendės, Fėjos Dindilin ir Gražuolės – figūrėlėmis, kad pramogos žaidžiant vaidmenimis nesibaigtų.
  • Kvapą gniaužianti dovana „Disney“ princesių gerbėjams – įteikite šį aukštos klasės rinkinį kaip kūrybišką dovaną vienam ar keliems 7 ar daugiau metų amžiaus vaikams, kurie mėgsta šias veikėjas, nuotykius ar žaidimą konstruojant.
  • Nesibaigiantys pasakojimai – namelis medyje yra per 25 cm aukščio, 36 cm pločio ir 13 cm gylio, šalia jo yra ir konstruojamas krioklys, įkvėpsiantis žaisti valandų valandas.
  • Naujas būdas konstruoti – su programėle „LEGO Builder“ vaikai patirs patogaus konstravimo nuotykį, kurio metu galės išsaugoti rinkinius, sekti progresą ir priartinti bei sukinėti trimačius konstruojamus modelius.
  • Svarbiausių įgūdžių lavinimas – su detaliomis lėlyčių figūrėlėmis ir 13 pažįstamų modelių šis „Disney“ princesių rinkinys skatina nevaržomai ir išradingai žaisti, smagiai lavinant svarbiausius įgūdžius.
  • Kokybė be kompromisų – nuo pat 1958 metų visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuoseklų jų sujungimą.
  • Svarbiausia – sauga; siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, gniuždant ir sukiojant.

43215_lifestyle-6479ab78f0650.jpg

„Disney“ arba namelių medyje gerbėjams

LEGO® ǀ „Disney“ rinkinys su 13 „Disney“ veikėjų ir detaliu nameliu medyje suteiks vaikams galimybę žaisti ištisas valandas.

43215_hero-6479ab7e57231.jpg

Laukia nevaržomi nuotykiai

Su veiklos ir istorijų kupinu rinkiniu vaikai, lydimi mėgstamų „Disney“ personažų, leisis į nesibaigiančius nuotykius.

43215_inthebox-6479ab839b33d.jpg

Kūrybiška dovana „Disney“ gerbėjams nuo 7 m.

Smagi dovana nuotykius mėgstantiems vaikams. Su 13 legendinių personažų ir 2 konstruojamais modeliais nevaržomam žaidimui.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DISNEY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 43215 LEGO® Disney™ Specials Stebuklingas namelis medyje, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 43215 LEGO® Disney™ Specials Stebuklingas namelis medyje.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

43215 LEGO® Disney™ Specials Stebuklingas namelis medyje

Kodas: 4040101-6399
Barkodas: 5702017424828
14704
17299
147,04 €
172,99 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-05-05
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus