I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Paskatinkite vaikus atrasti visiškai naują nuotykių galaktiką su iš LEGO® kaladėlių konstruojamu žaisliniu piratų „Snub Fighter“ modeliu (75346), debiutavusiu 3-iajame filmo „Mandalorietis“ sezone. Konstruojamas erdvėlaivis turi atsidarančią minifigūrėlės kabiną, 2 smaigų šaudykles ir skyrių terminiam detonatoriaus elementui. Rinkinyje taip pat yra 2 naujos 2023 m. gegužės mėn. pasirodysiančios LEGO minifigūrėlės, papildysiančios veiksmo žaidimą, – „Snub Fighter“ pilotas su spinduliniu pistoletu ir Veinas su kardu. Rinkinys yra unikali dovana filmo „Mandalorietis“ gerbėjams nuo 8 metų.

Naujas būdas konstruoti

Vaikai mėgausis lengvu ir aiškiu konstravimu su programėle „LEGO Builder“, kurioje jie galės pritraukti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir sekti savo progresą.

Šaunūs konstruktoriai

Nuo 1999 m. „LEGO Group“ atkuria legendinius „Žvaigždžių karų“ visatos erdvėlaivius, transporto priemones, vietoves ir personažus, todėl bet kokio amžiaus gerbėjus pradžiugins daugybė konstravimo rinkinių.

  • Erdvėlaivio rinkinys (75346) veiksmo žaidimui. Vaikai gali kurti savo galaktikos nuotykius su šiuo iš LEGO® kaladėlių konstruojamu piratų „Snub Fighter“ iš 3-iojo filmo „Mandalorietis“ sezono.
  • 2 „LEGO® Star Wars™“ minifigūrėlės su ginklais. „Snub Fighter“ pilotas turi spindulinį pistoletą, o Veinas – kardą.
  • Sukurtas veiksmo žaidimui. Pirato „Snub Fighter“ turi atsidarančią minifigūrėlės kabiną, 2 smaigų šaudykles ir skyrių terminiam detonatoriaus elementui.
  • Dovanos idėja vaikams nuo 8 metų. Padovanokite šį 285 dalių žaislą švenčių, gimtadienio proga ar kaip netikėtą staigmeną filmo „Star Wars: The Mandalorian“ gerbėjams.
  • Konstruokite, žaiskite ir eksponuokite. Šis iš kaladėlių konstruojamas erdvėlaivio modelis yra 5 cm aukščio, 24 cm ilgio ir 16 cm pločio.
  • Pagalba konstruojant. Programėlėje „LEGO® Builder“ modelio kūrėjai ras aiškias konstravimo instrukcijas, galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, sekti savo progresą ir išsaugoti rinkinius, tokiu būdu tobulindami naujus įgūdžius.
  • Kolekciniai konstravimo žaislai bet kokio amžiaus gerbėjams. „LEGO® Star Wars™“ rinkiniai paskatins vaikus ir suaugusius „Žvaigždžių karų“ gerbėjus atkurti legendines scenas, kurti savo veiksmo modelius ar tiesiog eksponuoti sukonstruotus modelius.
  • Aukščiausios klasės kokybė. LEGO® kaladėlės atitinka reikliausius pramonės standartus, užtikrinančius nuoseklų, paprastą ir saugų jų susijungimą.
  • Pirmenybė saugumui. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

75346_lifestyle-645c8e0a878ed.jpg

Konstruojamas erdvėlaivis veiksmo žaidimui

Dovanokite vaikams pirmąjį LEGO® piratų „Snub Fighter“ modelį, įkvėptą 3-iojo filmo Žvaigždžių karai: mandalorietis sezono.

75346_hero-645c8e134b304.jpg

Smagu konstruoti ir žaisti ištisas valandas

Daugybę funkcijų turinčio erdvėlaivio rinkinyje yra filmoŽvaigždžių karai: mandalorietispersonažų išradingam žaidimui.

75346_build-645c8e1b643ad.jpg

Naujas būdas konstruoti

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D rinkinius bei stebėti pažangą.

75346_inthebox-645c8e22dc35a.jpg

Šauni dovana vaikams

Aukščiausios kokybės rinkinys taps puikia dovana gimtadienio ar kita proga filmo Žvaigždžių karai: mandalorietis gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75346 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Piratų Snub Fighter, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75346 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Piratų Snub Fighter.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75346 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Piratų Snub Fighter

Kodas: 4040101-6363
Barkodas: 5702017421308
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus