I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Sudominkite vaikus LEGO® Star Wars™ rinkiniais su Boba Feto robotu, skirtu žaisti ir eksponuoti. Lankstus robotas turi atidaromą kabiną Boba Feto LEGO minifigūrėlei, lazerinio ginklo laikiklį, tvirtas rankas dideliam smaigus šaudančiam ginklui laikyti ir didelę reaktyvinę kuprinę su smūginėmis šaudyklėmis žaidimui paįvairinti. Boba Feto LEGO minifigūrėlei priklauso jo reaktyvinė kuprinė, kurią gali dėvėti roboto kabinoje.

Pagalba konstruojant

Šį LEGO Star Wars robotą paprasta konstruoti, todėl vaikams nuo 6 metų smagus žaidimas prasidės itin greitai. Programėlė „LEGO Builder“ padės pagerinti kūrybinę aplinką: joje galėsite priartinti ir pasukti modelius, sekti progresą, išsaugoti rinkinius ir atrasti dar daugiau smagios veiklos.

Kolekcinis konstravimo žaislas

Šis įspūdingas konstruojamas robotas yra dalis LEGO Star Wars robotų serijos, kurią taip pat sudaro Darth Vader roboto (75368) ir Stormtrooper roboto (75370) rinkiniai (parduodami atskirai).

  • Greitai konstruojamas žaislinis Boba Fett robotas (75369) – pakvieskite vaikus į veiksmo kupiną LEGO® Star Wars™ visatą su šiuo greitai konstruojamu robotu, skirtu žaisti ir eksponuoti.
  • Boba Feto LEGO® minifigūrėlė – Boba Fetas turi lazerinį ginklą ir reaktyvinę kuprinę. Lazerinį ginklą galima pritvirtinti prie roboto, o Boba gali dėvėti reaktyvinę kuprinę kabinoje.
  • Lankstus robotas – šis konstruojamas robotas turi lanksčias rankas, plaštakas, kojas ir pėdas, atidaromą kabiną minifigūrėlei, didelį smaigus šaudantį ginklą ir konstruojamą reaktyvinę kuprinę su smūginėmis šaudyklėmis.
  • Kolekcinių LEGO® Star Wars™ robotų serijos dalis – šis robotas derinamas su Darth Vader roboto (75368) ir Stormtrooper roboto (75370) rinkiniais (parduodami atskirai), kad nepritrūktų idėjų žaidimams.
  • Dovana vaikams nuo 6 metų – padovanokite šį 155 dalių LEGO® Star Wars™ konstruojamą robotą vaikams kaip staigmeną ar gimtadienio arba šventinę dovaną.
  • Skirtas žaisti ir eksponuoti – per 13 cm aukščio robotą galima eksponuoti žaidimui pasibaigus.
  • Pagalba konstruojant – programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius, stebėti progresą ir išsaugoti rinkinius.
  • Smagūs konstruojami žaislai bet kokio amžiaus gerbėjams – LEGO® Star Wars™ rinkiniai suteikia galimybę tiek mažiems, tiek dideliems Žvaigždžių karų gerbėjams kurti savo išradingas istorijas ar tiesiog eksponuoti konstruojamus modelius.
  • Užtikrinta kokybė – LEGO® kaladėlės atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, užtikrinančius nuoseklų ir tvirtą jų sujungimą į tvirtus modelius.
  • Užtikrinta sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

75369_lifestyle-64ca0cb22caf3.jpg

Šaunus eksponuojamas Boba Feto robotas

Greitai konstruojamas Boba Feto robotas atvers mažiesiems duris į jaudinantį LEGO® Star Wars™ rinkinių pasaulį.

75369_hero-64ca0cb80ae12.jpg

Kolekcinės serijos dalis

Seriją taip pat sudaro 75368 Darth Vader™ robotas ir 75370 Stormtrooper™ robotas (parduodami atskirai).

75369_build-64ca0cbdaccba.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

75369_inthebox-64ca0cc2c03ed.jpg

Ypatinga dovana Žvaigždžių karų gerbėjams

Rinkinyje yra Boba Feto LEGO® minifigūrėlė su reaktyvine kuprine, kurią jis gali dėvėti roboto kabinoje.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75369 LEGO® Star Wars™ Boba Fett™ robotas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75369 LEGO® Star Wars™ Boba Fett™ robotas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75369 LEGO® Star Wars™ Boba Fett™ robotas

Kodas: 4040101-6499
Barkodas: 5702017462837
1416
1799
14,16 €
14,16 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus