I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Aistringiems gyvūnų mylėtojams nuo 9 metų amžiaus patiks žaisti smagias istorijas su šiuo puikiu LEGO® Creator 3in1 Karališkuoju tigru (31129). Jį sudaro tigro modelis su lanksčia uodega, kojomis, kūnu, pečiais, galva ir žandikauliu, be to, galima keisti jo snukio išraiškas.

LEGO žaislai, skatinantys įsitraukti į išradingą žaidimą
Šis fantastiškas 3 viename žaislinis rinkinys suteikia vaikams mažiausiai 3 skirtingas konstravimo ir žaidimo patirtis. Jie gali konstruoti lankstų tigrą su raudonu paukščiu, perkonstruoti jį į raudonąją pandą su bambuku ir bonsai medeliu, paversti ją žuvimi Koi su judančia uodega ir pelekais bei vandens lelijomis, arba pasitelkti savo vaizduotę ir sukurti kitą gyvūną.

Skaitmeninė patirtis LEGO konstruotojams
Konstruojamame rinkinyje yra interaktyvios skaitmeninės konstravimo instrukcijos, kad konstravimo patirtis būtų dar smagesnė. Nemokamoje LEGO Building Instructions programėlėje, skirtoje naudoti išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose, esantys mastelio keitimo ir pasukimo įrankiai padės vaikams apžiūrėti modelį jį konstruojant.

  • 3 gyvūnų modeliai 1 rinkinyje – LEGO® gerbėjai gali leistis į nesibaigiančius nuotykius su Karališko tigro (31129) konstravimo rinkiniu, kurį sudaro žaislinis tigro, raudonosios pandos ir žuvies Koi modeliai.
  • Neišsemiamos žaidimo galimybės – vaikai gali pasirinkti veiksmo kupiną gyvūnų istoriją: tykoti grobio su nuožmiu tigru; kopinėti po medžius su raudonąją panda; arba panerti po vandeniu su žuvimi Koi.
  • Lanksčios pramogos – žaislinis tigras geba judinti kūną, galvą, nasrus, uodegą, kojas ir pečius, raudonoji panda gali judinti galvą, uodegą, kojas, pėdas ir ausis, o žuvis Koi turi lankstų kūną, pelekus ir uodegą.
  • Mini modeliai – prie visų 3 gyvūnų yra po papildomą modelį. Tigras turi raudiną paukštį ir džiunglių aplinką, raudonoji panda – bonsai medelį ir bambuką, o žuvis Koi – vandens lelijų.
  • Malonu konstruoti – šis 755 dalių konstravimo rinkinys suteikia vaikams nuo 9 metų amžiaus smagiai konstruoti nuotykius ir leistis į žaidimą su gyvūnais.
  • Eksponuojamas modelis – 14cm aukščio, 33 cm ilgio ir 7 cm pločio Karališkas tigras yra puikaus dydžio eksponuoti kambaryje.
  • Daugiau 3 viename pramogų – taip pat ieškokite kitų 2022 metų kovo LEGO® Creator 3in1 rinkinių naujienų, įskaitant Super robotas (31124), Viršgarsinį lėktuvą (31126) ir Delfiną ir vėžlį (31128).
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas – su nemokama LEGO® konstravimo instrukcijų programėle statytojai gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti savo modelio skaitmeninę versiją savo išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose.
  • Aukšta kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos atsiskirtų vienodai.
  • Saugos užtikrinimas – LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

31129_lifestyle-62d7cbbcb7c4a.jpg

3 puikūs gyvūnai 1 nuostabiame rinkinyje

Nepaprastai detalus rinkinys suteikia LEGO® gerbėjams 3 skirtingas konstravimo ir žaidimo galimybes, kad galėtumėte leistis į smagias istorijas su šauniais gyvūnais.

31129_hero-62d7cbd0c827e.jpg

Epiniai nuotykiai atogrąžų miške

Vaikai gali pramogauti ištisas valandas, konstruodami ir perkonstruodami 3 skirtingus gyvūnus. Galima rinktis tigrą, raudonąją pandą ir koi žuvį.

31129_build-62d7cbe853d9d.jpg

Nuostabu LEGO® konstravimo patirtis

Vaikai nuo 9 metų amžiaus gali mėgautis maloniu konstravimu ir lavinti pasakojimo įgūdžius su 3 skirtingais gyvūnų modeliais.

31129_inthebox-62d7cbfdc6f75.jpg

Tai puiki dovana gyvūnų mylėtojams

Šis 755 dalių žaidimo rinkinys yra puiki dovana vaikams, kurie mėgsta gyvūnus ir žaisti nuotykius džiunglėse.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CREATOR žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31129 LEGO® Creator Karališkas tigras, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31129 LEGO® Creator Karališkas tigras.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31129 LEGO® Creator Karališkas tigras

Kodas: 4040101-5393
Barkodas: 5702017151854
4098
5499
40,98 €
40,98 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus