I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su šiuo LEGO® Technic Sniego valytuvo (42148) žaisliniu rinkiniu vaikai nuo 7 metų amžiaus, kurie dievina žiemos sportą, galės pramogauti be atvangos. Be to, tyrinėdami automobilio ypatybes, pvz., judindami vikšrus ir svirtis, kurios pakelia ir nuleidžia stumtuvus, jie taip pat ir mokysis.

Sukonstruokite ką nors naujo

Šis 2 viename modelis suteikia papildomą žaidimo lygmenį, nes sniego valytuvą galima perkonstruoti į sniego motociklą, kad vaikai turėtų dar daugiau pramogų kalnuose. Programėlė LEGO Builder padės jums ir jūsų vaikui leistis į lengvus ir malonius konstravimo nuotykius. Priartinkite ir sukiokite trimačius modelius, išsaugokite rinkinius ir stebėkite progresą.

Pažintis su inžinerija

LEGO® Technic konstruojamų modelių rinkiniuose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie suprantamai ir tikroviškai supažindina mažuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.

  • Dovanėlė vaikams nuo 7 metų. Įkvėpkite vaikus imtis naujo konstravimo iššūkio, jiems tyrinėjant naujas kalno šlaitų transporto priemonės ypatybes su šiuo LEGO® Technic Sniego valytuvo (42148) modelio rinkiniu.
  • Sukurta šlaitams. Šis sniego transporto priemonės modelis sukurtas pagal tikras transporto priemones ir turi gumines padangas, vikšrus bei svirtis, kurios pakelia ir nuleidžia stumtuvą ir lyginimo įrankį.
  • 2 viename modelis. Žaislinio sniego valytuvo modelį galima perkonstruoti į sniego motociklą, kad žaidimo vaidmenimis pramogos niekad nesibaigtų.
  • LEGO® dovanos idėja. Dovana vaikams nuo 7 metų, kuriems patinka sniego valytuvai ir statybinės transporto priemonės.
  • Matmenys. Šis LEGO® Technic modelis yra 8 cm aukščio, 14 cm ilgio ir 10 cm pločio.
  • Aiškios instrukcijos. Programėlė LEGO® Builder padės jums ir jūsų vaikui leistis į lengvą konstravimo kelionę su įrankiais, kurie suteikia galimybę priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti progresą.
  • Pažintis su inžinerija. LEGO® Technic konstruojamų modelių rinkiniuose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie supažindina mažuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Aukšta kokybė. LEGO® Technic komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® Technic komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

42148_lifestyle-63e60b7871c0f.jpg

„2 viename“ snieginė transporto priemonė

Su šiuo „2 viename“ sniego valytuvu, kurį galima perkonstruoti į sniego motociklą, vaikai gali leistis į nuotykius pusnyse.

42148_hero-63e60b7f09a18.jpg

Konstravimo projektas vaikams

Mažiesiems patiks rinkti sniego valytuvą. Dar daugiau smagumo jiems suteiks modelio perkonstravimas į sniego motociklą.

42148_build-63e60b8557c54.jpg

Ženk į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti bei pasukinėti kuriamą modelį ir stebėti savo pažangą.

42148_inthebox-63e60b8bc125d.jpg

Dovana mažiesiems konstruotojams

Šis sniego valytuvo rinkinys taps smagia dovana arba staigmena vaikams, kuriems patinka žaidimas slidinėjimo trasoje.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42148 LEGO® Technic Sniego valytuvas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42148 LEGO® Technic Sniego valytuvas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42148 LEGO® Technic Sniego valytuvas

Kodas: 4040101-6012
Barkodas: 5702017400082
852
1099
8,52 €
8,52 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus