I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Važinėkite ir žaiskite vaidmenimis su žaislu „Bowser galingas automobilis papildomas rinkinys“ (71431). Šis kolekcinis „LEGO® Super Mario™“ automobilis, skirtas vaikams nuo 8 metų, turi gausybę žaismingų funkcijų, įskaitant kapoto puošmenos judinimą svirtimi ir bombų svaidymą iš bagažinės. Rinkinyje taip pat yra iš kaladėlių konstruojamas „Super Mario™“ personažas Bowser su veiksmo žyma.
Kad žaidimas būtų interaktyvus, pridėkite LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ar LEGO® Persikutės figūrėlę iš „LEGO Super Mario“ pradinio rinkinio (atskirai parduodamo 71360, 71387 ar 71403). Vieną iš šių interaktyvių figūrėlių „pasodinę“ į vairuotojo vietą išgaukite pypsinčio signalo, dirbančio variklio bei cypiančių padangų garso efektus ir uždirbkite skaitmeninių monetų.
Šį Bowser LEGO® rinkinį, smagią dovaną žaidėjams, papildo „LEGO Super Mario“ programėlė. Joje rasite konstravimo instrukcijas, kūrybiško žaidimo idėjų ir saugų forumą vaikams, kuriame jie gali dalytis savo kūriniais su bičiuliais gerbėjais.
  • Žaislinis Bowser galingas automobilis vaikams. Pasiruoškite automobilio vairavimo, didelių kovų ir žaidimo vaidmenimis linksmybėms su šiuo „LEGO® Super Mario™“ papildomu rinkiniu.
  • Rinkinyje yra iš kaladėlių konstruojamas „Super Mario™“ personažas. „LEGO® Super Mario™“ Bowser figūrėlė turi veiksmo žymą interaktyviam žaidimui.
  • Smagus kolekcinis žaislas vaikams ir visai šeimai. „Pasodinkite“ Bowser į vairuotojo vietą ir truktelėkite geltoną svirtį: patraukę į vieną pusę judinsite kapoto puošmeną, o į kitą – aktyvinsite triukus.
  • Interaktyvus žaidimas. Padėdami LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ar LEGO® Persikutei (figūrėlės nepridedamos) vairuoti automobilį galėsite išgauti signalo pypsėjimo, dirbančio variklio bei cypiančių padangų garsus ir pelnyti skaitmeninių monetų.
  • Dovanos idėja vaikams nuo 8 metų. Šis 458 dalių rinkinys bus smagi dovana žaidėjams; interaktyviam žaidimui reikalingas „LEGO® Super Mario™“ pradinis rinkinys (71360, 71387 arba 71403).
  • Programėlė „LEGO® Super Mario™“. Joje rasite Bowser automobilio konstravimo instrukcijas, įkvepiančių idėjų ir ne tik; suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite adresu LEGO.com/devicecheck.
  • Sužadinkite vaikų kūrybiškumą – „LEGO® Super Mario™“ rinkiniai, skirti vienam ar keliems žaidėjams, dovanoja galimybę žaisti vaidmenimis, skaitmeninę monetų rinkimo pramogą ir kūrybinius rinkinių papildymo bei perkonstravimo iššūkius.
  • Konstruojamas žaislinis automobilis. Per 7 cm aukščio, 15 cm ilgio ir 10 cm pločio Bowser automobilis dera su kitais LEGO® Super Mario™ rinkiniais.

71431_lifestyle-65deed1c898bc.jpg

Bowser galingo automobilio konstruktorius

Pasiruoškite vairuoti automobilį, mėtyti bombas ir žaisti vaidmenimis su „LEGO® Super Mario™“ papildomu rinkiniu.

71431_hero-65deed244bc6b.jpg

Pradiniam rinkiniui (parduodamas atskirai)

Žaidimui reikia pradinio rinkinio (71360 su LEGO® Mario™, 71387 su LEGO® Luidžiu arba 71403 su LEGO® Persikute).

71431_build-65deed29ec19b.jpg

Nuoseklios instrukcijos

Rinkinyje yra paprastos instrukcijos, padėsiančios kiekviename smagiame ir maloniame konstravimo žingsnyje.

71431_inthebox-65deed2fbcfdc.jpg

Kolekcinis žaislas vaikams ir žaidėjams

Išplėskite, perkonstruokite ir kurkite begalę lygių su „LEGO® Super Mario™“ papildomais rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER MARIO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71431 LEGO® Super Mario Bowser Galingas Automobilis – Papildomas Rinkinys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71431 LEGO® Super Mario Bowser Galingas Automobilis – Papildomas Rinkinys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71431 LEGO® Super Mario Bowser Galingas Automobilis – Papildomas Rinkinys

Kodas: 4040101-6834
Barkodas: 5702017592404
2799
3499
27,99 €
34,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus