I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Šiame LEGO® ǀ Disney Pasakiškų Piterio Peno ir Vendės nuotykių (43220) rinkinyje „Disney“ ir Piterio Peno gerbėjų nuo 5 metų laukia nesibaigiančios istorijos. Knygoje, sukurtoje pagal netrukus pasirodysiantį filmą „Piteris Penas ir Vendė“, yra Darlingų namas su miegamuoju, Big Benas, paklydusių berniukų slėptuvė, Kaukolės sala, piratų laivas, 3 LEGO mikrolėlyčių figūrėlės, LEGO gyvūno figūrėlė ir raktas. Programėlė „LEGO Builder“ padės vaikams leistis į lengvą ir aiškų konstravimo nuotykį, kuriometu jie galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti savo progresą.

Išradingas žaidimas, kurį galima žaisti bet kur

Su šia nešiojama rakinama knyga vaikai atras daugybę kūrybinio žaidimo galimybių. Rinkinyje gausu istorijų idėjų, įkvepiančių išradingam žaidimui, tad žaisti galima atskirai arba kartu su kitais rinkiniais (parduodami atskirai).

Legendiniai personažai

Šis kūrybinis rinkinys suteikia vaikams galimybę greitai žaisti su 3 LEGO mikrolėlyčių figūrėlėmis – „Disney“ Piteriu Penu, Vende ir Kapitonu Huku, taip pat Nana – LEGO šuns figūrėle. Istorijų knyga – puikus būdas vaikams išbandyti vyraujančias naujoves.

  • Žaidimas, sužadinantis kūrybiškumą. Padovanokite bet kuriam Piterio Peno gerbėjui nuo 5 metų LEGO® ǀ Disney Pasakiškų Piterio Peno ir Vendės nuotykių (43220) rinkinį – dovaną, kupiną vaizduotę žadinančių detalių.
  • Kas knygos viduje? Smagiame rinkinyje yra 3 LEGO® mikrolėlyčių figūrėlės, LEGO gyvūno figūrėlė ir erdvė istorijoms kurti. Pasibaigus žaidimui knygą galima užversti ir užrakinti rakteliu.
  • Mylimi personažai. Knygoje, paremtoje netrukus pasirodysiančiu filmu „Piteris Penas ir Vendė“,yra „Disney“ Piterio Peno, Vendės ir Kapitono Huko bei LEGO® šuns figūrėlės, su kuriomis žaisdami vaikai kurs nesibaigiančias istorijas.
  • Kūrybiška dovana vaikams nuo 5 metų. Šis kūrybines galimybes atveriantis rinkinys patiks bet kuriam „Disney“ gerbėjui. Atverskite knygą, kad patektumėte į detalių ir smagių žaidimų kupiną mikropasaulį.
  • Supakuokite ir linskmai keliaukite. Užversta knyga yra 9 cm aukščio, 5 cm pločio ir 12 cm gylio – pakankamai didelė nesibaigiantiems nuotykiams ir lengvai supakuojama, kad būtų galima žaisti keliaujant.
  • Aiškios instrukcijos. Programėlė „LEGO Builder“ padės jums ir vaikams leistis į lengvą ir aiškų konstravimo nuotykį, kurio metu galėsite priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir sekti savo progresą.
  • Svarbūs gyvenimo įgūdžiai. Šis „Disney“ konstravimo rinkinys, kurį sudaro detalios mikrolėlyčių figūrėlės ir atpažįstamos konstrukcijos, įkvėps kūrybiškam smagiam žaidimui, padedančiam ugdyti esminius gyvenimo įgūdžius.
  • Neprilygstama kokybė. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuoseklų jų sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.
  • Įkvėpkite smagiam žaidimui su „Disney“ personažais Piteriu Penu, Vende ir Kapitonu Huku.
  • Įkvėpkite vaizduotę su 3 LEGO® mikrolėlyčių figūrėlėmis, LEGO gyvūno figūrėle ir kitomis dalimis.
  • Mylimi personažai ir aplinka skatina pasinerti į nesibaigiančius nuotykius ir naujas istorijas.
  • Dovanokite „Disney“ gerbėjams smagią dovaną, įkvėpsiančią kūrybiškam žaidimui.
  • Pakankamai didelė neribotoms linksmybėms, bet pakankamai kompaktiška, kad ir kur vaikai beeitų.
  • Programėlėje „LEGO® Builder“ rasite aiškias konstravimo instrukcijas.
  • Detalios figūrėlės ir konstrukcijos stiprina kūrybiškumą ir kitus svarbius įgūdžius pramogaujant.
  • Šio LEGO® rinkinio dalys atitinka reiklius kokybės standartus, todėl kaskart lengvai susijungia.
  • Šis „LEGO® ǀ Disney“ rinkinys atitinka griežtus saugumo standartus.

43220_lifestyle-645c88f2d5928.jpg

Puoselėkite „Disney“ gerbėjo meilę nuotykiams

Šis nešiojamas, įkvepiančių galimybių suteikiantis rinkinys patiks LEGO® ir „Disney“ Piterio Peno bei Vendės gerbėjams.

43220_hero-645c88f91860c.jpg

Begalė istorijų ir žaidimo galimybių

Aistringi mažieji nuotykių ieškotojai domisi būsimo „Disney“ filmo „Piteris Penas ir Vendė“ istorijomis arba kuria savas.

43220_build-645c88ffde277.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Mažieji konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D modelius bei stebėti savo pažangą programėlėje „LEGO® Builder“.

43220_inthebox-645c890535791.jpg

Smagi dovana Piterio Peno ir Vendės gerbėjams

Rinkinys su 3 LEGO® mikrolėlyčių ir šuns figūrėlėmis naudojamas atskirai arba su kitais rinkiniais (parduodama atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DISNEY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 43220 LEGO® Disney™ Specials Pasakiški Piterio Peno ir Vendės nuotykiai, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 43220 LEGO® Disney™ Specials Pasakiški Piterio Peno ir Vendės nuotykiai.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

43220 LEGO® Disney™ Specials Pasakiški Piterio Peno ir Vendės nuotykiai

Kodas: 4040101-6191
Barkodas: 5702017424873
1539
2199
15,39 €
15,39 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus