I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO SPIDEY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

„Disney+“ TV serialo Spidey and His Amazing Friends gerbėjai atpažins ir įvertins šiame konstravimo rinkinyje esančius personažus, transporto priemones ir kitus elementus. LEGO® 4+ rinkinys „Voriuko komandos voratinklių sukimo būstinė“ (10794) yra sukurtas taip, kad atitiktų vaikų, berniukų ir mergaičių nuo 4 metų gebėjimus bei pomėgius.

Šis LEGO „Marvel“ veiksmo herojų rinkinys apima Voriuko, Geležinio žmogaus, Mailso „Spino“ Moraleso, Vorės vaiduoklės ir Zolos figūrėles. Jame taip pat yra didelis Zolos robotas su lanksčiomis kojomis bei nagais, galinčiais sugriebti figūrėlę, ir skraidyklė-suktukas su besisukančiais propeleriais, atidaroma kabina ir dideliu rožiniu voratinklio elementu. Pagrindinio statinio turinys, atspindintis superherojų domėjimąsi mokslu, muzika ir daile, įkvepia vaikus žaisti vaidmenimis.

4+ konstravimo rinkiniai yra tobulas būdas suaugusiesiems pramogauti kartu su mažaisiais. Didelė pradinė kaladėlė ir spalvingas iliustruotas vadovas su aiškiomis instrukcijomis palengvina konstravimo pradžią.

  • LEGO® „Marvel“ veiksmo herojų žaislas – „Disney+“ serialą Spidey and His Amazing Friends mėgstantys vaikai nuo 4 metų galės žaisti su „Voriuko komandos voratinklių sukimo būstinės“ rinkinyje esančiais personažais ir transporto priemonėmis.
  • Superherojų rinkinys – su Voriuko, Geležinio žmogaus, Mailso „Spino“ Moraleso, Vorės vaiduoklės ir Zolos LEGO® figūrėlėmis.
  • Vaidmenų žaidimai su transporto priemonėmis – piktadarį Zolą galima įdėti į robotą su lanksčiomis kojomis ir figūrėlę galinčiais suimti nagais, o skraidyklė-suktukas turi besisukančius propelerius, atidaromą kabiną ir didelį voratinklio elementą.
  • Autentiški priedai – pagrindinio statinio turinys, atspindintis superherojų domėjimąsi mokslu, muzika ir daile, įkvepia mažuosius žaisti vaidmenimis.
  • LEGO® Žmogaus voro žaislas vaikams – universalus transporto priemonės ir superherojų rinkinys žaisti vaidmenimis yra puiki dovanos idėja gimtadienio ar švenčių proga mažiesiems konstruotojams ir „Marvel“ veiksmo gerbėjams.
  • Dardaugiau pramogų – apžiūrėkite platų tarpusavyje suderinamų LEGO® 4+ žaislų ir LEGO „Marvel“ rinkinių asortimentą.
  • Konstruojamas žaislas ikimokyklinukams. LEGO® rinkiniai, skirti vaikams nuo 4 metų, supažindina mažuosius su filmų herojų visata, televizijos ir kasdieniais personažais.
  • 193 dalių konstruojamas žaislas – universaliame superherojų rinkinyje esantis robotas yra per 10 cm aukščio.

10794_lifestyle-66015c6cf3c6c.jpg

Voriuko būstinės rinkinys jauniesiems superherojams

Superherojų pramogos su „Disney+“ serialo Spidey and His Amazing Friends personažais LEGO® rinkinyje vaikams nuo 4 m.

10794_hero-66015c7485286.jpg

Pažįstami personažai ir transporto priemonės

Pradinė kaladėlė ir visapusiškas modelis padeda ugdyti vaikų pasitikėjimą savimi ir konstravimo įgūdžius.

10794_build-66015c7a7c6e8.jpg

Pasidalykite lavinimo pasiekimais

Konstruojamas LEGO® 4+ „Marvel“ žaislas gerina vaikų lavinamuosius įgūdžius konstruojant ir žaidžiant.

10794_10792_10793_inthebox-66015c7fac416.jpg

Dar daugiau pramogų su Voriuku

LEGO® 4+ Spidey and His Amazing Friends rinkinių visata, kurią gali tyrinėti jūsų ikimokyklinukas (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SPIDEY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10794 LEGO® Spidey Voriuko komandos voratinklių sukimo būstinė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10794 LEGO® Spidey Voriuko komandos voratinklių sukimo būstinė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10794 LEGO® Spidey Voriuko komandos voratinklių sukimo būstinė

Kodas: 4040101-6990
Barkodas: 5702017582474
5694
6699
56,94 €
66,99 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-05-05
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus