I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 3+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Mažieji nuotykių ieškotojai nuo 3 metų atras daugybę būdų, kaip pasilinksminti, tyrinėdami šį LEGO® DUPLO® 3 viename Namelio medyje (10933) žaislą. Rinkinyje, kurį galima perdaryti 3 skirtingais būdais, yra daugybė funkcijų, todėl konstravimas bus išties kūrybiškas.

Žaismingas mokymasis lavina vaizduotę

Pirmiausia vaikai pastatys įspūdingą 3 lygių nuotykių žaidimų aikštelę su itin ilga čiuožyne ir siūbuojančiu tiltu, kurį reikės pereiti. Besikaupiant lietaus debesims modelį galima perdaryti įjaukų namelį medyje. Trečiąjį modelį sudaro 2 nameliai medyje su čiuožynėmis ir sodas, kuriame vaikai padės rinkti vaisius ir mielu skriemuliu nugabens juos į namelį medyje.

Mažyliai mokosi žaisdami

Rinkinyje yra įvairių žaislinių personažų, įskaitant močiutės figūrėlę, 4 vaikus, paukštį, katę ir voverę, todėl tėvai gali žaisti kartu su mažyliais ir mokyti juos socialinių įgūdžių bei žaisti grupėje. Su įvairiais kūrybiškais priedais mažieji konstruotojai, kurdami neribotos vaizduotės istorijas, ugdys saviraišką.

  • Smagus žaislinis namelis medyje mažiesiems tyrinėtojams. Su šiuo LEGO® DUPLO® 3 viename Namelio medyje (10993) rinkiniu mažyliai nuo 3 metų tyrinės medžių viršūnes, lavins saviraišką ir motorinius įgūdžius.
  • Įvairūs personažai. Rinkinyje yra močiutės, 4 vaikų ir 3 gyvūnų figūrėlės, taip pat įvairių priedų saviraiškai, grupinio žaidimo įgūdžiams ir socialiniams vaidmenims lavinti.
  • Nesibaigiančios žaidimo galimybės. Ikimokyklinukai kartu su tėvais konstruos ir perdarys 3 skirtingas scenas: 3 aukštų žaidimų aikštelę medžių viršūnėse su čiuožyne, jaukų namelį medyje ir dailią sodo sceną.
  • Daug priedų. Prie namelio medyje pridedami žaisliniai iškylos elementai, skėtis, riedlentė ir šalmas, taip pat žaislinis karutis ir moliūgas, su kuriais mažyliai gali kurti linksmas sodininkystės istorijas.
  • Dovana vaikams, mėgstantiems kūrybišką žaidimą. Šis lavinamasis žaislas – pirmasis kūrybiškas LEGO® rinkinys ar dovanos idėja ypatinga proga ikimokyklinukams nuo 3 metų.
  • Erdvė žaidimams. Pagrindinis modelis yra 43 cm aukščio, 54 cm pločio ir 22 cm gylio, todėl 3 aukštų namelyje medyje daug erdvės mažųjų pirštukų atradimams.
  • Skaitmeninės konstravimo instrukcijos. Programėlėje „LEGO® Builder“ yra skaitmeninės šio rinkinio instrukcijos.
  • Mokymasis žaidžiant. Visi LEGO® DUPLO® lavinamieji rinkiniai sukurti ikimokyklinio amžiaus vaikų socialiniams, motorikos ir kūrybiniams įgūdžiams lavinti.
  • Užtikrinta kokybė. Nuo pat 1969 metų LEGO® DUPLO® žaidimų rinkiniai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl juos patogu paimti, sujungti ir išardyti mažais pirštukais.
  • Saugi patirtis. Siekiant užtikrinti atitiktį reikliems vaikų saugos standartams, LEGO® DUPLO® konstravimo rinkinių kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

10993_lifestyle-645b93e1d5983.jpg

Daug įvairių pramogų ir funkcijų

Konstruodami ir perkurdami „3 viename“ namelį medyje mažyliai mėgausis įsivaizduojamais nuotykiais lauke.

10993_hero-645b93e798a74.jpg

Begalės linksmybių nuotykių mėgėjams

Daugybė spalvingų, įkvepiančių detalių paskatins ikimokyklinukus valandų valandas mėgautis įsivaizduojamais žaidimais lauke.

10993_inthebox-645b93eec13f5.jpg

Su įvairiais personažais

Močiutės, 4 vaikų ir 3 gyvūnų figūrėlės padės mažyliams ugdyti saviraišką ir lavinti žaidimo grupėje įgūdžius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DUPLO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10993 LEGO® DUPLO® Town 3 viename Namelis medyje, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10993 LEGO® DUPLO® Town 3 viename Namelis medyje.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10993 LEGO® DUPLO® Town 3 viename Namelis medyje

Kodas: 4040101-6359
Barkodas: 5702017417714
8499
9999
84,99 €
99,99 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-05-05
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus