I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO CLASSIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

„LEGO® Classic“ kūrybinių kosmoso planetų (11037) rinkinys palydi mažuosius astronautus ir astronomus nuo 5 metų į kūrybinių tyrinėjimų kelionę. Lengvai konstruojamas žaislinės Saulės sistemos, astronauto ir raketos modelio rinkinys tobulai tinka vaikams, norintiems konstruoti, žaisti ir drąsiai keliauti ten, kur dar nė vienas LEGO konstruotojas nebuvo nukeliavęs!

Surinkę spalvingas kaladėles vaikai sukonstruos žaislinę raketą, ateivį, astronautą ir miniatiūrinę Saulės sistemą, sudarytą iš Marso, Žemės, Saulės ir Saturno su žiedais. Vėliau kosmoso modelius galima pritaikyti naudojant kitas spalvas, formas, akis, išraiškas ir stovą, leidžiantį modeliui suktis. Rinkinyje netgi yra tamsoje švytinčių kaladėlių, kurias galima matyti naktį. Kosminė kūryba tęsiasi su alternatyvių modelių pavyzdžiais, įskaitant visą 8 planetų Saulės sistemą. Vadovus ir skaitmenines funkcijas rasite ir programėlėje „LEGO Builder“.

Idėjų ir įkvėpimo kupini „LEGO Classic“ žaislai suteikia tėvams galimybę kartu su vaikais džiaugtis konstravimu ir lavinimosi pasiekimais.

  • LEGO® kosmoso modelių konstravimo rinkinys vaikams. Išleiskite berniukus ir mergaites nuo 5 metų į kūrybinių tyrinėjimų kelionę su „LEGO Classic“ kosmoso planetų rinkiniu, turinčiu daugybę perkonstravimo galimybių.
  • Saulės sistema ir žaislai kosmoso tema. Vaikai sukurs Saulės sistemą (Marsą, Žemę ir Saulę) ir surinkę spalvingas kaladėles sukonstruos žaislinę raketą, juokingą ateivį, astronautą ir Saturną su žiedais.
  • Įkvėpkite mažuosius konstruotojus. Specialios detalės, įskaitant pasirenkamas formas, akis, išraiškas ir tamsoje švytinčias kaladėles, skatina vaikus pritaikyti savo kūrinius.
  • Begalė perkonstravimo galimybių. Vadove rasite 10 alternatyvių konstravimo pasiūlymų, įskaitant 8 planetų Saulės sistemą.
  • LEGO® dovana vaikams. Vaikai, mėgstantys kosmoso modelius, Saulės sistemos žaislus, raketas, astronautus ir ateivius, apsidžiaugs, jei šį konstravimo kaladėlių rinkinį gaus dovanų gimtadienio, švenčių ar kita proga.
  • Sukurta mažiesiems konstruotojams. Paprastas iliustruotas vadovas pagreitina konstravimą, o kad būtų dar smagiau, vaikai rinkinį gali derinti su 11034, 11035 ir 11036 rinkiniais (parduodamais atskirai).
  • Kaladėlės, formuojančios įgūdžius – „LEGO® Classic“ rinkiniai mažiesiems konstruotojams suteikia nesibaigiančio žaidimo ir kūrybinės saviraiškos galimybių.
  • 450 dalių konstravimo rinkinys. Raketa yra per 12 cm aukščio, tačiau modelio dydis gali kisti, mažajam konstruotojui keičiant dizainą.

11037_lifestyle-65dc632e6e7c4.jpg

Konstruojamas kosmoso nuotykis

Paskatinkite mažuosius astronautus kurti su konstruojamu kosmoso rinkiniu, pritaikomais žaislais ir tarpplanetiniu įkvėpimu!

11037_hero-65dc633416396.jpg

Nežemiškos kūrybinės pramogos!

Iš spalvingo rinkinio vaikai konstruoja raketą, ateivį, astronautą ir mini Saulės sistemą su Marsu, Žeme, Saturnu, Saule.

11037_build-65dc633a8b449.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

11037_inthebox-65dc63400fc06.jpg

Padėkite savo konstruotojui sužibėti

„LEGO® Classic“ rinkinius galima derinti, kad mažieji galėtų dar laisviau žaisti ir kūrybiškai save išreikšti.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Classic

Lavinkite vaikų kūrybingumą su „LEGO® Classic“. Rinkiniuose rasite idėjų, įkvėpsiančių juos pradėti konstruoti ir padovanosiančių smagių akimirkų visai šeimai!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CLASSIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 11037 LEGO® Classic Kūrybinės Kosmoso Planetos, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 11037 LEGO® Classic Kūrybinės Kosmoso Planetos.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

11037 LEGO® Classic Kūrybinės Kosmoso Planetos

Kodas: 4040101-6830
Barkodas: 5702017583037
2559
3199
25,59 €
31,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus