I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

„Minecraft®“ žaidimo moliūgai atsidurs dėmesio centre su „LEGO® Minecraft“ moliūgų ūkio rinkiniu (21248). Šis universalus žaidimo rinkinys su vienu populiariausių personažų ir įkyria ragana įkvėps vaikus nuo 8 metų nesibaigiantiems veiksmo nuotykiams moliūgų lysvėje

Betarpiškas „Minecraft“ moliūgų žaidimo rinkinys

Šiame itin lengvai perdaromo žaidimo, kurio veiksmas vyksta liūdnai pagarsėjusiame pelkės biome, rinkinyje pagrindinis personažas Styvas dirba moliūgų ūkyje, sukonstruotame aplinkmoliūgo formos namą. Namo interjerą sudaro lova, darbastalis, krosnis ir varlių šviesa. Lauke yra moliūgų lysvė, kurią Styvas įdirba savo kauptuku. Žaidimas pereina į mūšį, kai ragana meta į Styvą eliksyrą, o jis apsigina nuo jos naudodamas lanką. Rinkinyje taip pat yra varlė, valtis ir skrynia, kurioje vaikai ras kiaušinių bei cukraus ir galės iškepti moliūgų pyragą! Kad būtų dar linksmiau konstruoti skaitmeniniu būdu, naudodamiesi smagia ir paprasta programėle „LEGO Builder“ vaikai gali priartinti, pasukti 3D rinkinius ir sekti progresą.

  • „Minecraft®“ moliūgai ir eliksyrai – „LEGO® Minecraft“ moliūgų ūkis – veiksmo kupinas moliūgų laukas žaidimo pelkės biome.
  • Autentiškas veiksmas – rinkinyje yra pažįstamas „Minecraft®“ personažas Styvas, taip pat ragana, varlė su jaunikliais ir daugybė priedų – valtis, lobių skrynia ir išraižytas moliūgas.
  • Daugybė žaidimo variantų – vaikai gali sukonstruoti moliūgo formos namą, prižiūrėti moliūgų lysvę, susikauti su eliksyrus mėtančia ragana, išplaukti valtimi ir iš turimų ingredientų pagaminti moliūgų pyragą.
  • Dovana vaikams – padovanokite „Minecraft®“ žaidėjams nuo 8 metų gimtadienio, šventės ar bet kuria kita proga šį universalų realaus pasaulio „Minecraft“ žaidimo rinkinį.
  • Nesibaigiančios perkonstruojamos linksmybės – per 11 cm aukščio, 27 cm pločio ir 14 cm gylio rinkinys derinamas su kitais „LEGO® Minecraft®“ rinkiniais (parduodami atskirai).
  • Aiškios konstravimo instrukcijos – atsisiuntę programėlę „LEGO® Builder“ vaikai, naudodamiesi skaitmeniniais įrankiais, gali patirti jaudinančių konstravimo įspūdžių: priartinti ir pasukti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti progresą.
  • Tikras „Minecraft®“ – „LEGO® Minecraft“ rinkiniai suteikia galimybę mėgautis populiariu žaidimu su mobais, veiksmo scenomis ir ypatybėmis, kurias betarpiška kūryba LEGO kaladėlėmis perkelia į tikrovę.
  • Užtikrinta kokybė – LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų nuoseklumą, suderinamumą ir lengvą konstravimą.
  • Užtikrinta sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

21248_lifestyle-64c9ebf6d4195.jpg

Moliūgai, eliksyrai ir „Minecraft®“ nuotykiai

„Minecraft®“ žaidėjus sužavės veiksmo pripildyta moliūgų ferma, esanti žaidimo mangrovės pelkės biome.

21248_hero-64c9ebfbc8bcb.jpg

Autentiškas veiksmas „Minecraft®“ žaidėjams

Vaikai sukonstruos moliūgo formos namą, prižiūrės moliūgų lysvę, susikaus su eliksyrus mėtančia ragana, paplaukios ir pagamins pyragą.

21248_build-64c9ec02048a8.jpg

Įženkite į skaitmeninį kūrybinio konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

21248_inthebox-64c9ec06edb3e.jpg

„Minecraft®“ žaidimas realiame pasaulyje

Rinkinyje yra pažįstamas „Minecraft®“ personažas Styvas, ragana, šilta varlė, valtis, lobių skrynia ir raižytas moliūgas.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MINECRAFT žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21248 LEGO® Minecraft™ Moliūgų ūkis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21248 LEGO® Minecraft™ Moliūgų ūkis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21248 LEGO® Minecraft™ Moliūgų ūkis

Kodas: 4040101-6467
Barkodas: 5702017415833
3439
4299
34,39 €
34,39 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus