I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Pelnykite taškus su mažuoju sporto gerbėju. Padovanokite jiems naują žaislą, kuris jiems neabejotinai patiks. LEGO® Friends Mia futbolo kubelio (41669) rinkinys taps puikia skatinamąja dovana vaikams, kuriems patinka sportas ir konstruoti LEGO, nes šioje mieloje dėžutėje dera abu pomėgiai.

  • Kelioninės pramogos dėžutėje
    Sportinio krepšio formos kubelyje yra Mia mini lėlytė ir vienos iš keturių spalvų šuns figūrėlė vaikams. Vienoje kubelio pusėje yra vartai, o kitoje rūbinė. Visos dalys prisitvirtina prie pagrindo, todėl tai – puikus žaislas sporto pramogoms kelyje, be to, viskas tvarkingai telpa į dėklą. Tai tobulas žaislas neštis į svečius pas draugus arba į mokyklą žaidimams pertraukų metu.

  • Mažyčiai modeliai
    Kubeliai taps puikia pažintimi su džiaugsmingu LEGO Friends pasauliu, kuriame išradingi vaikai gali puoselėti savo pomėgius su sau artimais personažais. Šių greito žaidimo rinkinių beveik nereikia konstruoti, todėl jie taps puikiais rinkiniais pradedantiesiems LEGO konstruotojams.

  • Įkvėpkite išradingam sportiniam žaidimui kelyje su LEGO® Friends Mia futbolo kubeliu (41669). Su šia sportinės rankinės formos dėžutę vaikai gali leistis į futbolo pramogas kad ir kur būtų.

  • Nebrangiame futbolo tematikos rinkinyje yra gausybė priemonių kūrybai, įskaitant LEGO® Friends Mia minilėlytę, atsitiktinės spalvos žaislinį šunį, konstruojamus vartus ir rūbinę bei rezultato lentą, kamuolį ir taurę.

  • Šis greito žaidimo žaislas suteikia išradingiems vaikams galimybę lavinti futbolo įgūdžius su Mia bet kur ir bet kada. Žaidimui pasibaigus, visos dalys susideda į kuprinės formos dėžutę.

  • Dovanėlė atostogoms arba be jokios progos vaikams nuo 6 metų amžiaus, kuriems patinka futbolas. Šie paprasti modeliai taps puikia pažintimi su LEGO® konstravimo pramogų pasauliu.

  • 7 cm aukščio ir 7 cm pločio – pakankamai didelis žaisti smulkiais piršteliais, bet pakankamai mažas įsimesti į kuprinę ir neštis į svečius arba smagiai žaisti atostogaujant.

  • Supažindinkite berniukus ir mergaites su LEGO® Friends pasauliu, kuriame galima puoselėti savo pomėgį su į save panašiais bičiuliais.

  • Šio naujojo žaislo konstravimo komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® vaikiškiems žaislams naudojamos dalys ir kaladėlės atitinka griežtus saugos standartus, kad užtikrintų saugią ir smagią žaidimo patirtį.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41669 LEGO® Friends Mia futbolo kubelis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41669 LEGO® Friends Mia futbolo kubelis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41669 LEGO® Friends Mia futbolo kubelis

Kodas: 4040101-5140
Barkodas: 5702016915747
769
1099
7,69 €
10,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus