I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Vaikai nuo 6 metų amžiaus gali žaisti vaidmenimis daugybę restorano istorijų su šiuo LEGO® Friends Hartleiko miesto restorano (41728) konstruktoriaus rinkiniu. Su daugybe priedų, įkvepiančių išradingai žaisti, jie gali gaminti žaislinius sumuštinius arba įsivaizduoti, kad yra restorano lankytojai. Su automobilių aptarnavimo langeliu, sėdimomis vietomis lauke ir vaizdo žaidimu bei judančiu muzikiniu automatu. Vaikai gali pasigaminti savų sumuštinių iš šaldytuve esančių sudėtinių dalių. Kitus priedus sudaro 2 gėrimai, pinigai, 3 riekelės duonos sumuštiniams, servetėlių laikiklis, šiukšlinė ir riedlentė. Tai pat yra išdykusi katė, kuri mėgsta lankytis restorane!

Kad konstruoti būtų smagiau

Pasiruoškite lengvam ir paprastam konstravimo nuotykiui su programėle LEGO Builder. Čia vaikai galės priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

Sveiki atvykę į naujos kartos Hartleiko miestą

Vaikai gali susirasti draugų ir atrasti naujų įspūdingų vietovių LEGO Friends visatoje, kurioje galima išradingai žaisti ir vaidinti tikrus nuotykius.

  • Restorano žaidimas vaidmenimis vaikams nuo 6 metų amžiaus. Įkvėpkite ištisoms valandoms išradingo žaidimo su šiuo LEGO® Friends Hartleiko miesto restorano (41728) rinkiniu.
  • Su 3 minilėlytėmis. Šiame Hartleiko miesto rinkinyje yra LEGO® Friends personažai Liana, Alija ir Čarli bei daugybė restorano priedų.
  • Skatina išradingai žaisti vaidmenimis. Vaikai gali dėtis, kad gamina sumuštinius iš duonos ir šaldytuve esančių sudėtinių dalių arba įsivaizduoti, kad yra restorano lankytojai.
  • Smagi vieta atsipūsti. Vaikams, kurie mėgsta žaisti restoraną, patiks automobilių aptarnavimo langelis, sėdimos vietos lauke ir vaizdo žaidimas bei judantis muzikinis automatas.
  • Žaislas, kurio norėsis grįžti vėl ir vėl. Ši LEGO® Friends dovana taps smagia gimtadienio, šventine ar bet kurios kitos proga dovanėle vaikams nuo 6 metų, kuriems patinka išradingas žaidimas.
  • Skirta žaisti. Restoranas yra 11 cm aukščio, 19 cm pločio ir 11 cm gylio.
  • Skaitmeninis padėjėjas. Raskite aiškias konstravimo instrukcijas programėlėje LEGO® Builder, kuria galima priartinti arba sukioti trimačius modelius, stebėti progresą ir išsaugoti rinkinius, jūsų vaikui lavinant naujus įgūdžius.
  • Naujos kartos Hartleiko miestas. 2023 sausį metais LEGO® Friends visata išsiplėtė ir pasipildė naujais personažais bei naujomis vietovėmis, kad įkvėptų naujiems žaidimo vaidmenimis nuotykiams.
  • Kokybė be jokių išlygų. Visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Saugus pasirinkimas. LEGO® Friends kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41728_lifestyle-63e515eec0383.jpg

Susipažinkite su nauja Hartleiko miesto karta

Leiskite vaikams tyrinėti savo aistrą ir naująjį „LEGO® Friends“ pasaulį su margu personažų būriu.

41728_hero-63e515f5eee56.jpg

Miesto restorano rinkinys padovanos pramogų

Vaikai, kuriems patinka restoranai ar jaučia aistrą maistui, gali gaminti žaislinius sumuštinius arba apsimesti klientu.

41728_build-63e515fd2cacb.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti, pasukinėti kuriamą modelį ir stebėti savo pažangą.

41728_inthebox-63e51602b4573.jpg

Atraskite naujus pomėgius

Apžiūrėkite kitus „LEGO® Friends“ rinkinius (parduodami atskirai) ir atraskite dar daugiau personažų bei įkvėpimo žaidimams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41728 LEGO® Friends Hartleiko miesto restoranas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41728 LEGO® Friends Hartleiko miesto restoranas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41728 LEGO® Friends Hartleiko miesto restoranas

Kodas: 4040101-5988
Barkodas: 5702017415048
2549
2999
25,49 €
29,99 €
-15% daugeliui prekių perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-01
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus