I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Kinija
Baterijos: Batery AAA LR3 Kita Įmontuojama x 0

Apie prekę

Paruošk LEGO® City 60198 krovininį traukinį gabenti krovinius! Šakiniu krautuvu pakrauk konteinerius ir gerve sukelk juos ant vagonų. Prikabink visus vagonus prie lokomotyvo, lipk į kabiną, sušvilpk ir pajudėk! Pristatyk krovinius laiku, kad nesutriktų LEGO miesto veikla!

Pakrauk galingą LEGO® City 60198 krovininį traukinį ir laiku pristatyk prekes! Šis šaunus LEGO City rinkinys turi variklį, valdomą 10 greičių „Bluetooth“ nuotolinio valdymo pultu, pasiekiamą mašinisto kabiną, vagoną su gerve su besisukančia ir ištraukiama strėle, krovinių vagoną su 2 konteineriais ir medienos vagoną bei šarvuotą sunkvežimį su atsidarančiomis durimis ir šakinį krautuvą su atsidarančiu apsauginiu rėmu ir kilojamomis šakėmis. Šis šaunus LEGO traukinio rinkinys taip pat turi apskritus bėgius su 16 lenktų atkarpų, 16 tiesių atkarpų ir geležinkelio iešmą su svirtimi bei valdymo centrą su kopėčiomis ir 2 surenkamus padėklus su pinigų banknotais, aukso luitais, sniego motociklą ir 6 LEGO minifigūrėles.

  • Su 6 LEGO® minifigūrėlėmis: 4 traukinio darbuotojais, apsauginiu ir nusikaltėliu.
  • Turi variklį, valdomą 10 greičių „Bluetooth“ nuotolinio valdymo pultu, pantografą ant stogo ir mašinisto kabiną su valdymo pultu.
  • Taip pat turi medienos vagoną, vagoną su gerve su besisukančia ir ištraukiama strėle, krovinių vagoną su 2 konteineriais su kėlimo kabliais ant stogo ir vietą padėklams.
  • Turi valdymo centrą su kopėčiomis ir signalinėmis šviesomis, apskritus bėgius su 16 lenktų atkarpų ir 16 tiesių atkarpų bei geležinkelio iešmu su svirtimi, pinigų pervežimo sunkvežimį su atsidarančiomis durimis ir veikiantį šakinį krautuvą su atsidarančiu apsauginiu rėmu.
  • Priedus sudaro veržliaraktis, 12 aukso luitų ir 4 pinigų banknotai bei 2 konstruojami padėklai, 3 rąstai ir sniego motociklas.
  • Atidaryk stogą ir pasiek lokomotyvo vidų, kuriame gausu šaunių detalių.
  • Valdyk krovininį traukinį su 10 greičių „Bluetooth“ nuotolinio valdymo pultu.
  • Pakelk ir sukrauk rastus į medienos vagoną su sukiojama ir ištraukiama gervės strėle.
  • Pastumk geležinkelio iešmo svirtį, kad traukinys pervažiuotų ant pakrovimui ir iškrovimui skirtų bėgių.
  • Šakiniu krautuvu sukrauk padėklus į konteinerius ir gerve sukelk juos ant konteinerių vagono.
  • Sujunk bėgius taip, kad galėtum iškrauti iri pakrauti traukinį visame mieste.
  • Šiam gaminiui reikalingos baterijos (nepridedamos). Norėdami sužinoti reikalingą baterijų tipą ir kiekį, žr. gaminio pakuotę.
  • Pridedamas „Bluetooth“ nuotolinio valdymo pultas nesuderinamas su senesniais infraraudonųjų spindulių nuotoliniu būdų valdomais LEGO® traukinių rinkiniais.
  • Krovininio traukinio matmenys: daugiau kaip 4 col (11 cm) aukščio, 32 col (82 cm) ilgio ir 2” (6 cm) pločio.
  • Lokomotyvas yra daugiau kaip 4 col. (11 cm) aukščio, 10 col. (27 cm) ilgio ir 2 col. (6 cm) pločio.
  • Medienos vagonas yra daugiau kaip 1 col. (5 cm) aukščio, 5 col. (15 cm) ilgio ir 2 col. (6 cm) pločio.
  • Gervės vagonas yra daugiau kaip 4 col. (10 cm) aukščio, 8 col. (22 cm) ilgio ir 1 col. (5 cm) pločio.
  • Konteinerių vagonas yra daugiau kaip 3 col. (9 cm) aukščio, 7 col. (18 cm) ilgio ir 1 col. (5 cm) pločio.
  • Šarvuotas sunkvežimis yra daugiau kaip 2 col. (6 cm) aukščio, 6 col. (15 cm) ilgio ir 2 col. (6 cm) pločio.
  • Valdymo centras yra daugiau kaip 8 col. (21 cm) aukščio, 3 col. (8 cm) pločio ir 4 col. (12 cm) gylio.
  • Šakinis krautuvas yra daugiau kaip 2 col. (7 cm) aukščio, 2 col. (5 cm) pločio ir 4 col. (12 cm) gylio.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CITY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 60198 LEGO® City Krovininis traukinys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 60198 LEGO® City Krovininis traukinys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60198 LEGO® City Krovininis traukinys

Kodas: 4040101-3554
Barkodas: 5702016109795
16099
23499
160,99 €
160,99 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus