I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Prisidėkite prie mažojo konstruotojo ir turiningai praleiskite žaidimo laiką su „LEGO® City“ žaidimo rinkiniu „Greitosios pagalbos automobilis ir snieglentininkas“ (60403), kuriame yra žaislinis greitosios pagalbos automobilis masyviomis padangomis, skirtomis važiuoti bekele. Smagiame rinkinyje taip pat yra mini scena, vaizduojanti sniegu užklotą riedlenčių parką, ir snieglentininko bei paramediko figūrėlės išradingoms istorijoms.

Lengvai konstruojamos žaislinės gelbėjimo transporto priemonės rinkinyje yra LEGO pradinė kaladėlė ir iliustruotas vadovas, o trimates instrukcijas rasite programėlėje „LEGO Builder“, kuri bus puikus skaitmeninis konstravimo palydovas su paprastais įrankiais, leidžiančiais pritraukti ir sukinėti bei vizualizuoti konstruojamus modelius bet kuriuo kampu.

Jūsų miestas – jūsų taisyklės! „LEGO City“ rinkiniuose yra šaunių transporto priemonių, tikroviškų statinių ir smagių personažų, įkvepiančių išradingai atkartoti gyvenimiškas situacijas. Derinkite šią gelbėjimo transporto priemonę su kitais „LEGO City“ rinkiniais (parduodamais atskirai) ir mėgaukitės beribėmis žaidimo galimybėmis.

  • Žaislinio greitosios pagalbos automobilio rinkinys. Prisidėkite prie mažojo konstruotojo ir turiningai praleiskite žaidimo laiką su „LEGO® City“ rinkiniu „Greitosios pagalbos automobilis ir snieglentininkas“, skirtu vaikams nuo 4 metų.
  • Kas dėžėje? Žaislinės transporto priemonės konstravimo rinkinyje vaikai ras viską, ko reikia greitosios pagalbos automobiliui ir sniegu užklotam riedlenčių parkui sukonstruoti, ir snieglentininko bei paramediko figūrėles.
  • Pramoga vaikams, mėgstantiems išradingąžaidimą. Su greitosios pagalbos automobiliu, neštuvais ir švirkštu vaikai galės žaisti gelbėjimo misijas.
  • Įdomus konstravimo rinkinys su interaktyviu vadovu – programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius, sektikonstravimo progresą ir tyrinėti bei išsaugoti virtualius žaidimų rinkinius.
  • Smagi dovana bet kuria proga. Šis konstravimo rinkinys bus puiki dovana švenčių ar bet kuria kita proga berniukams ir mergaitėms nuo 4 metų.
  • Sveiki atvykę į kūrybiško žaidimopasaulį. – sujunkite šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ serijos rinkiniais (parduodamais atskirai) ir patirkite dar daugiau nuotykių.
  • Miestas be ribų. „LEGO® City“ – tai vieta, kur vaikai gali išlaisvinti savo beribę vaizduotę padedami statinių, transporto priemonių ir miestelėnų, motyvuojančių konstruoti, kurti ir žaisti.
  • Matmenys. 79 dalių konstravimo rinkinyje esantis greitosios pagalbos automobilio modelis yra per 7 cm aukščio, 13 cm ilgio ir 7 cm pločio.

60403_lifestyle-65dda87731952.jpg

Greitosios pagalbos rinkinys vaikams nuo 4 m.

Supažindinkite vaikus su išradingo žaidimo pasauliu su smagiu „LEGO® City“ greitosios pagalbos ir snieglentininko rinkiniu.

60403_hero-65dda87c383a1.jpg

Pramogos jauniesiems konstruotojams

Vaikams konstruoti padės modulinės LEGO® detalės ir iš anksto paruošta pradinė konstravimo kaladėlė.

60403_build-65dda881db110.jpg

Pirmieji sėkmingi konstravimo žingsniai

Leiskitės į žaidimo magiją su LEGO® kaladėlėmis – tai puikus būdas vaikams ugdyti kūrybiškumą ir pasitikėjimą savimi.

60403_inthebox-65dda88774210.jpg

Išradingas žaidimas be ribų!

Su greitosios pagalbos automobilio rinkiniu ir snieglentininko bei paramediko minifigūrėlėmis laukia jaudinančios istorijos.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CITY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 60403 LEGO® City Greitosios Pagalbos Automobilis Ir Snieglentininkas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 60403 LEGO® City Greitosios Pagalbos Automobilis Ir Snieglentininkas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60403 LEGO® City Greitosios Pagalbos Automobilis Ir Snieglentininkas

Kodas: 4040101-6775
Barkodas: 5702017566764
1599
1999
15,99 €
19,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus