I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su šiuo Kūrybinės įrankinės priemonių rinkiniu (71418) jaunieji konstruotojai gali suteikti savo „LEGO® Super Mario™“ lygiams daugiau detalių ir gylio. Rinkinyje yra konstruojamų medžių, gėlių, kalnų, grybų, piramidžių, kontrolinio punkto vėliava ir kitų modelių, su kuriais galima atkurti „Super Mario™“ žolės, dykumo ir lavos lygių vaizdą. Puiki dovana vaikams 6 metų ir vyresniems vaikams, kurie turi pradinį rinkinį (interaktyviam žaidimui reikia 71360, 71387 arba 71403). Rinkinyje taip pat yra 3 vaisiai, dovanų dėžutė, super grybas su veiksmo žyma ir 3 „LEGO Super Mario“ personažai: Vendė, mėlynas Joši ir Goomba.

Papildoma programėlė

Atsisiųskite programėlę „LEGO Super Mario“, kurioje rasite konstravimo instrukcijų, įkvėpimo kurti ir kitų smagių dalykų vaikų vaizduotei sužadinti.

Kolekciniai žaidimo rinkiniai

Moduliniai „LEGO Super Mario“ pradiniai ir papildomi rinkiniai suteikia gerbėjams neribotų galimybių papildyti, perkonstruoti ir tinkinti savo unikalius lygius ištisoms valandoms žaidimo renkant monetas.

  • Spalvingi modeliai „LEGO® Super Mario™“ lygiams papildyti. Padovanokite vaikams Kūrybinės įrankinės priemonių rinkinį (71418), kuris suteiks jų „LEGO Super Mario“ pradiniam ir papildomiems rinkiniams daugiau detalių ir gylio.
  • 3 „LEGO® Super Mario™“ figūrėlės. Rinkinyje yra Vendė, mėlynas Yoshi ir Goomba.
  • Klasikiniai žolės, dykumo ir lavos modeliai. Rinkinyje yra konstruojamų medžių, gėlių, kalvų, grybų, piramidžių, ženklų, kontrolinio punkto vėliava bei debesies ir krūmo elementų.
  • 3 vaisiai, dovanos dėžutė ir super grybas su veiksmo žyma. Rinkinyje yra trijų spalvų vaisiai (raudonas, geltonas ir žalias), kuriuos LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ arba LEGO® Persikutė™ (figūrėlės nepridedamos) gali valgyti.
  • Žaisti ir eksponuoti. Vaikai gali panaudoti šiame žaidimo rinkinyje esančias kaladėles, kad sukonstruotų sceną kolekciniams „LEGO® Super Mario™“ personažams arba patobulintų savo lygius.
  • Dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus. Šis 588 dalių rinkinys yra smagi dovana gimtadienio ar šventės proga vaikams, kurie jau turi interaktyviam žaidimui reikalingą „LEGO® Super Mario™“ pradinį rinkinį (71360, 71387 arba 71403).
  • Skaitmeninės instrukcijos. Atsisiųskite papildomą programėlę „LEGO® Super Mario™“, kurioje rasite konstravimo instrukcijų, įkvepiančių idėjų ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
  • Sužadinkite vaikų vaizduotę. Kolekciniai „LEGO® Super Mario™“ žaislai skirti žaisti pavieniui arba su draugais bei suteikia monetų rinkimo pramogų ir neribotų kūrybinių iššūkių juos papildant ir perkonstruojant.
  • Kokybės užtikrinimas. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka reiklius pramonės kokybės standartus, siekiant užtikrinti, kad jie visada patikimai susijungia į tvirtus modelius.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® konstravimo kaladėlės yra išbandomos beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

71418_lifestyle-63e9e247985d1.jpg

Atkurkite „Super Mario™“ lygių vaizdinį

Padovanokite savo mažiesiems spalvingų modelių, kad jų „LEGO® Super Mario™“ pasaulis būtų detalus ir gilus.

71418_hero-63e9e25385b3a.jpg

Papildyk „LEGO® Super Mario™“ pradinį rinkinį

Žaidimui reikia „LEGO® Super Mario™“ (71360 su „LEGO® Mario™“, 71387 su „LEGO® Luigi™“ arba 71403 su „LEGO® Peach™“).

71418_build-63e9e259f3c03.jpg

Programėlė „LEGO® Super Mario™“

Konstravimo instrukcijas rasite pakuotėse ir programėlėje (suderinamų įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck).

71418_inthebox-63e9e26d520ca.jpg

Dera su „LEGO® Super Mario™“ rinkiniais

Plėskite, perkonstruokite, kurkite lygius su „LEGO® Super Mario™“ papildomais ir personažų rinkiniais (parduodama atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER MARIO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71418 LEGO® Super Mario™ Kūrybinės įrankinės priemonių rinkinys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71418 LEGO® Super Mario™ Kūrybinės įrankinės priemonių rinkinys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71418 LEGO® Super Mario™ Kūrybinės įrankinės priemonių rinkinys

Kodas: 4040101-6051
Barkodas: 5702017415710
4969
7099
49,69 €
70,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus