I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO DREAMZZZ
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su rinkiniu „Izzie narvalo formos oro balionas“ (71472) vaikai nuo 7 metų pasiners į fantastinį „LEGO® DREAMZzz™“ pasaulį. Pagal jaudinantį TV serialą sukurtas konstravimo rinkinys suteikia vaikams galimybę sukonstruoti fantastinio žaislinio banginio figūrėlę ir padėti Izzie išgelbėti jos žaislinį triušiuką Bunchu iš košmarų piktadario gniaužtų.2 konstravimo būdus siūlantis šaunus žaislinis LEGO gyvūnas skatina vaikus pasirinkti nuotykį ir išlaisvinti vaizduotę. Rinkinys turi daugybę funkcijų, įskaitant atsiveriančią burną ir talpią ertmę nedideliems daiktams, pavyzdžiui, dekoratyvinėms plytelėms ar balionams, susidėti. Giliavandenio gyvūno modelį vaikai gali transformuoti į žaislinį oro balioną arba greitą ir manevringą vežimą-valtį.LEGO DREAMZzz personažai, įskaitant heroję Izzie ir Tamsos išperą, suteikia rinkiniui gyvumo. Jame taip pat yra nedidelė triušiuko Bunchu figūrėlė, kad vaikai galėtų atkurti visą siužetą ir sukurti savo sapnų modelių.

  • Transformuojamas žaislinis banginis. Mergaitės ir berniukai nuo 7 metų išlaisvins vaizduotę su „LEGO® DREAMZzz™“ žaislu „Izzie narvalo formos oro balionas“, siūlančiu 2 konstravimo būdus.
  • 2 būdai žaisti. Kūrybingi vaikai gali patys pasirinkti nuotykį ir narvalo figūrėlę paversti žaisliniu oro balionu arba greitu ir manevringu žaisliniu vežimu-valtimi.
  • 3 detalizuoti „LEGO® DREAMZzz™“ personažai. Rinkinyje yra Izzie minifigūrėlė, Tamsos išperos figūrėlė ir nedidelė Bunchu figūrėlė.
  • Dovanos idėja vaikams. TV serialo „LEGO® DREAMZzz™“ gerbėjai valandų valandas mėgausis žaidimu su šia fantastine dovana, kurią galima įteikti norint nudžiuginti ar apdovanoti.
  • Žaislinis jūrų gyvūnas. Narvalo modelis turi atsiveriančią burną ir ragą ant galvos.
  • „LEGO® DREAMZzz™“ rinkiniai. Patyrinėkite ir kitus mergaitėms ir berniukams skirtus fantastinius žaislus iš „LEGO® DREAMZzz™“ asortimento, kuris suteikia vaikams galimybę pasinerti į sapnų pasaulio nuotykius ir susipažinti su herojais.
  • Matmenys – 156 dalių rinkinio oro baliono modelis yra per 16 cm aukščio, 13 cm ilgio ir 14 cm pločio.

71472_lifestyle-65deee779f4b9.jpg

Išlaisvinkite vaizduotę sapnų pasaulyje

Įkvėptas „LEGO® DREAMZzz™“ televizijos laidos, žaislinis oro balionas skatins vaikų kūrybiškumą.

71472_hero-65deee7d2cdfc.jpg

1 konstravimo rinkinys, 2 nuotykiai

Pasirinkite sukonstruoti banginio figūrėlę kaip stiprų oro balioną arba greitą vežimą-valtį.

71472_build-65deee8287845.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

71472_inthebox-65deee887646c.jpg

Praplėskite sapnų pasaulį

Tęskite istoriją su fantastiškais konstravimo rinkiniais (parduodami atskirai) iš įdomaus „LEGO® DREAMZzz™“ asortimento.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DREAMZZZ žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71472 LEGO® DREAMZzz Izzie Narvalo Formos Oro Balionas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71472 LEGO® DREAMZzz Izzie Narvalo Formos Oro Balionas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71472 LEGO® DREAMZzz Izzie Narvalo Formos Oro Balionas

Kodas: 4040101-6797
Barkodas: 5702017584201
1279
1599
12,79 €
15,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus