I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO DREAMZZZ
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Išlaisvinkite vaizduotę su šiuo „LEGO® DREAMZzz™“ konstravimo rinkiniu „Zoey ir katė-pelėda Zian“ (71476). Įdomaus TV serialo įkvėptas žaislinis gyvūnas suteiks vaikams nuo 9 metų galimybę nukeliauti į sapnų pasaulį ir padėti herojei Zoey išgelbėti Zian nuo piktadario Naktinio medžiotojo.

Rinkinį su pasakojamosiomis konstravimo instrukcijomis galima sukonstruoti 2 įdomiais būdais, todėl vaikai pasiners į sapnų pasaulio nuotykius ir mėgausis dvigubai ilgiau trunkančiu žaidimu. Jų vaizduotė pašėls, kai jie sukonstruos Zian kaip sparnuotą katę-pelėdą, kad paspruktų nuo košmarų padarų, arba kaip katę povą, kad galėtų su jais kovoti.

Veiksmą pagyvina 3 minifigūrėlės: Zoey, Cooper ir Naktinis medžiotojas su savo pakalikais Sneak bei Snivel. Fantastinis žaislas turi šaunių priedų, tokių kaip Zoey lankas ir Cooper skraidantis motociklas, todėl įkvepia vaikus atkurti mėgstamiausias serialo scenas arba sugalvoti naujų ir valandų valandas išradingai žaisti.

  • Transformuojamas žaislinis gyvūnas. Suteikite vaikams nuo 9 metų galimybę išlaisvinti vaizduotę su „LEGO® DREAMZzz™“ konstravimo rinkiniu „Zoey ir katė-pelėda Zian“, siūlančiu 2 įdomius konstravimo variantus.
  • 1 rinkinys, 2 modeliai. Kūrybinis konstravimo rinkinys suteikia vaikams galimybę patiems pasirinkti nuotykį sukonstruojant Zian katės-pelėdos arba katės-povo pavidalu.
  • Žaiskite su Zian – figūrėlės galvą, kojas ir uodegą galima lankstyti, todėl vaikams bus lengva mėgautis išradingu žaidimu.
  • Sapnų žaislas. Nedidelis TV serialo LEGO® DREAMZzz™ įkvėptas LEGO rinkinys suteikia vaikams galimybę pasinerti į mėgstamus sapnų pasaulio nuotykius.
  • Dovanos idėja vaikams. Mažieji sapnuotojai valandų valandas mėgausis žaidimu su šia fantastine dovana, kurią galima įteikti norint nustebinti ar apdovanoti.
  • 3 minifigūrėlės. Rinkinyje yra serialo LEGO® DREAMZzz™ herojų Zoey, Cooper bei piktadario Naktinio medžiotojo minifigūrėlės ir Sneak bei Snivel figūrėlės.
  • Sapnų pasaulio nuotykiai. Patyrinėkite ir kitus mergaitėms ir berniukams skirtus fantastinius žaislus (parduodamus atskirai) iš „LEGO® DREAMZzz™“ serijos, kuri suteikia vaikams galimybę pasinerti į veiksmą ir susipažinti su herojais.
  • Matmenys – Katės-pelėdos pavidalu sukonstruotas 437 dalių rinkinys yra per 20 cm aukščio, 21 cm pločio ir 20 cm gylio.

71476_lifestyle-65deef52721d4.jpg

Pasinerkite į sapnų pasaulį

Įkvėptas „LEGO® DREAMZzz™“ televizijos laidos, šis nuostabus fantastinis žaislas paskatins vaikų vaizduotę skraidyti.

71476_hero-65deef5ac4b10.jpg

1 konstravimo rinkinys, 2 nuotykiai

Sukonstruokite Zian kaip greitą katę-pelėdą su sparnais arba katę-povą su gražia uodega.

71476_build-65deef5f72fd4.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

71476_inthebox-65deef6459777.jpg

Praplėskite sapnų pasaulį

Tęskite istoriją su fantastiškais konstravimo rinkiniais (parduodami atskirai) iš įdomaus „LEGO® DREAMZzz™“ asortimento.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DREAMZZZ žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71476 LEGO® DREAMZzz Zoey Ir Katė-Pelėda Zian, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71476 LEGO® DREAMZzz Zoey Ir Katė-Pelėda Zian.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71476 LEGO® DREAMZzz Zoey Ir Katė-Pelėda Zian

Kodas: 4040101-6799
Barkodas: 5702017584225
4399
5499
43,99 €
54,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus