I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Berniukai ir mergaitės nuo 6 metų atkurs 2-ojo TV serialo NINJAGO Dragons Rising sezono nuotykius su LEGO® konstravimo rinkiniu „Kai kylančio drakono puolimas“ (71801). Prieš suduodami drakonui per auksinę uodegą ir išvysdami kaip jis stoja į kovąvaikai su džiaugsmu sukonstruos pirmąjį LEGO NINJAGO drakono veiksmo žaislą.

Rinkinyje yra 2 minifigūrėlės: Kai kylantis drakonas, kuris turi kataną bei gali keliauti ant konstruojamo drakono veiksmo figūrėlės, ir sargybinis su vilko kauke, ginkluotas arbaletu Vaikai gali rengti kovas tarp šių LEGO NINJAGO personažų, kad laimėtų mėlynąjį drakono galios elementą, esantį lanksčiuose drakono veiksmo figūrėlės nasruose.

Kiti LEGO NINJAGO serijos konstruojami nindzių žaislai vaikams apima robotus, transporto priemones ir šventyklas, kad gerbėjai galėtų žaisti vaidmenų žaidimus su savo herojais (rinkiniai parduodami atskirai). Visus fantastinius žaislus galima kurti naudojant programėlę „LEGO Builder“, kuri jums ir jūsų vaikui suteiks galimybę patirti lengvo ir aiškaus konstravimo nuotykį.

  • Veiksmo kupinas drakonų žaislas vaikams. Berniukai ir mergaitės nuo 6 metų galės žaisti kovas iš 2-ojo TV serialo NINJAGO® Dragons Rising sezono su konstruojamame rinkinyje „Kai kylančio drakono puolimas“ esančiu drakonu.
  • Fantastinis veiksmo žaislas. Vaikai gali „pasodinti“ Kai kylantį drakoną ant drakono veiksmo figūrėlės nugaros, suduoti šiai per auksinę uodegą ir paleisti abu herojus skristi.
  • 2 LEGO® NINJAGO® personažai. Šiame nindzių rinkinyje yra katana apsiginklavusi Kai minifigūrėlė irpiktadarys sargybinis su vilko kauke bei arbaletu.
  • Drakono galios elementas. LEGO® žaislas apima mėlynąjį drakono galios elementą, kurį drakonas gali laikyti nasruose.
  • Šventinė dovana vaikams. Šis nindzių žaislas suteiks kūrybiško konstravimo bei žaidimo įspūdžių ir bus smagi ypatingos progos dovana ar staigmena.
  • Didesni nindzių nuotykiai. Ieškokite kitų NINJAGO® veiksmo žaislų (rinkiniai parduodami atskirai) ir surenkite varžybas.
  • Nindzių žaislų visata vaikams. LEGO® NINJAGO® rinkiniai apima robotus, transporto priemones bei šventyklas ir suteikia vaikams galimybę leistis į fantastinius nuotykius su nindzių herojais.
  • Matmenys. 24 dalių LEGO® rinkinyje esantis konstruojamas drakonas yra per 2 cm aukščio, 18 cm ilgio ir 18 cm pločio.

71801_lifestyle-65def05b0dd65.jpg

LEGO® NINJAGO® veiksmo žaidimo rinkinys

Nindzių žaislas vaikams su drakonu ir 2 minifigūrėlėmis, skirtas atkurti nuotykius iš serialo „NINJAGO® Dragons Rising“.

71801_hero-65def0601b01a.jpg

Konstruokite ir stokite į nindzių mūšį

Vaikams patiks smagus konstravimas prieš paleidžiant Kai minifigūrėlę ir žaislinį drakoną į veiksmo kupinas kovas.

71801_build-65def0664aa2e.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

71801_inthebox-65def06c0c3a7.jpg

Dar daugiau LEGO® NINJAGO® rinkinių

Vaikai gali rinkti kitus LEGO® NINJAGO® rinkinius (parduodami atskirai) ir patirti dar didesnių nindzių nuotykių.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO NINJAGO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71801 LEGO® Ninjago Kai Kylančio Drakono Puolimas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71801 LEGO® Ninjago Kai Kylančio Drakono Puolimas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71801 LEGO® Ninjago Kai Kylančio Drakono Puolimas

Kodas: 4040101-6801
Barkodas: 5702017566122
799
999
7,99 €
9,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus