I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Vaikai gali leistis į Žvaigždžių karų: Ahsoka nuotykius namuose su šia itin detalia Ahsoka Tano džedajų transportlaivio T-6 kopija (75362) iš LEGO® kaladėlių. Konstruojamame erdvėlaivio modelyje yra atsidaranti kabina LEGO minifigūrėlei, nusileidimo važiuoklė, lengvai įtraukiama skrydžio režimui, 2 smaigų šaudyklės ir įrangos bei ginklų saugyklos. Veiksmo rinkinyje esančios 2023 m. rugsėjo mėnesio Ahsoka Tano, Sabinos Vren, profesoriaus Hajango, Maroko LEGO minifigūrėlės ir šviesos kardai, lazeriniai ginklai bei kiti priedai – fantastiška dovanos idėja vaikams nuo 9 metų, įkvepianti kūrybiškam žaidimui.

Programėlė „LEGO Builder“

Atsisiuntę programėlę „LEGO Builder“ joje galite priartinti, pasukti ir vizualizuoti konstruojamo modelio trimatę skaitmeninę versiją, sekti progresą ir išsaugoti rinkinius.

Šaunūs konstruktoriai

Nuo 1999 metų „LEGO Group“, atkurdama erdvėlaivius, transporto priemones, vietoves ir personažus iš Star Wars™ visatos, siūlo didelį rinkinių asortimentą bet kokio amžiaus gerbėjams.

  • Ahsoka Tano džedajų transportlaivis T-6 (75362) veiksmo žaidimui – vaikai gali kurti savo Žvaigždžių karų: Ahsoka istorijas su šia iš LEGO® kaladėlių atkurta detalia Asokos Tano erdvėlaivio kopija.
  • 4 LEGO® Star Wars™ minifigūrėlės – Ahsoka Tanno su 2 šviesos kardais, Sabina Vren su 2 lazeriniais ginklais, profesorius Hajangas su veržliarakčio elementu ir Marokas su dviašmeniu šviesos kardu.
  • Sukurtas aktyviam žaidimui – konstruojamame LEGO® Star Wars™ erdvėlaivyje yra atidaroma kabina LEGO minifigūrėlei, 2 smaigų šaudyklės ir įrangos bei ginklų saugyklos.
  • Skrydžio ir nusileidimo režimai – įtraukus važiuoklę sparnai automatiškai paruošiami skrydžio režimui.
  • Dovana vaikams nuo 9 metų – padovanokite šį 601 dalių konstravimo rinkinį švenčių ar gimtadienio proga arba netikėtai nudžiuginkite filmo Žvaigždžių karai: Ahsoka gerbėjus.
  • Konstruokite, žaiskite ir eksponuokite – konstruojamo džedajų transportlaivio T-6 modelis yra per 10 cm aukščio, 27 cm ilgio ir 24 cm pločio.
  • Pagalba konstruojant – programėlėje „LEGO® Builder“ rasite aiškias konstravimo instrukcijas, galėsite priartinti, pasukti ir vizualizuoti konstruojamo modelio trimatę skaitmeninę versiją, sekti progresą bei išsaugoti rinkinius.
  • Smagūs konstruojami žaislai bet kokio amžiaus gerbėjams – su LEGO® Star Wars™ rinkiniais vaikai ir suaugę Žvaigždžių karų gerbėjai gali atkurti legendines scenas, žaisti išradingas istorijas ar tiesiog eksponuoti konstruojamus modelius.
  • Aukščiausia kokybė – LEGO® komponentai atitinka reiklius pramonės standartus, užtikrinančius lengvą ir tvirtą jų sujungimą.
  • Užtikrinta sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

75362_lifestyle-64fac499decc4.jpg

Asokos Tano erdvėlaivis veiksmo žaidimui

Jaunieji Žvaigždžių karų: Asokos gerbėjai gali kurti nuotykių istorijas su smaigais šaudančiu modeliu, konstruojamu iš LEGO® kaladėlių.

75362_hero-64fac4a117fd0.jpg

Nesibaigiantys kūrybiniai žaidimai

Rinkinyje yra detalus džedajų transportlaivio T-6 modelis ir 4 LEGO® Star Wars™ minifigūrėlės, pakurstysiančios vaikų vaizduotę.

75362_inthebox-64fac4a5ecac4.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75362 LEGO® Star Wars™ Ahsoka Tano džedajų transportlaivis T-6, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75362 LEGO® Star Wars™ Ahsoka Tano džedajų transportlaivis T-6.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75362 LEGO® Star Wars™ Ahsoka Tano džedajų transportlaivis T-6

Kodas: 4040101-6523
Barkodas: 5702017421438
6299
8999
62,99 €
62,99 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus