I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Atkurkite superherojų veiksmą iš „Marvel“ filmų su autentiškai detalizuota, visiškai lanksčia Geležinio Žmogaus voro konstruojama figūrėle (76298), skirta vaikams nuo 8 metų.

Superherojaus figūrėlė yra per 27 cm aukščio ir ją galima lankstyti per pečių, rankų, klubų ir kojų sąnarius, todėl vaikai gali žaisti vaidmenimis dinamiškus nuotykius. Figūrėlė, dėvinti Tonio Starko sukurtus pažangius Geležinio Žmogaus voro šarvus, turi 4 papildomas rankas, kurios taip pat yra visiškai lanksčios. Kad būtų dar smagiau, konstruotojai gali priartinti bei sukioti rinkinius trimatėje erdvėje ir stebėti pažangą naudodami smagią, lengvai perprantamą programėlę „LEGO Builder“.

  • Geležinio Žmogaus voro konstruojama figūrėlė vaikams – detali ir lanksti „LEGO® Marvel“ Geležinio Žmogaus voro konstruojama figūrėlė yra pasirengusi leistis į superherojų nuotykius su berniukais ir mergaitėmis nuo 8 metų.

  • Žaidimo vaidmenimis nuotykiai – visiškai lanksti Geležinio Žmogaus voro figūrėlė turi judančius pečius, rankas, klubus ir kojas, todėl įkvepia nesibaigiantiems išradingiems nuotykiams.

  • Tikslios detalės iš filmo – figūrėlė, dėvinti Tonio Starko sukurtus pažangius Geležinio Žmogaus voro šarvus, turi 4 papildomas rankos, kurios taip pat yra visiškai lanksčios.

  • Dovana mažiesiems superherojams – gerbėjai gali parodyti savo susižavėjimą Žmogumi voru sukonstruodami, naudodami žaidimams ir eksponuodami tikrovišką ir universalų „LEGO® Marvel“ Žmogaus voro konstravimo rinkinį.

  • Dovana „Marvel“ filmų mylėtojams – įteikite šią superherojaus dovaną Žmogaus voro visatos veiksmo ir nuotykių gerbėjams.

  • Trimatės konstravimo instrukcijos – atsisiuntę programėlę „LEGO® Builder“ vaikai, naudodamiesi skaitmeniniais įrankiais, patirs jaudinančių konstravimo įspūdžių: priartins ir sukios trimačius modelius, išsaugos rinkinius bei stebės pažangą.

  • Dar daugiau superherojų linksmybių – „LEGO® Marvel“ rinkinių serijoje yra ir daugiau kolekcinių figūrėlių (rinkiniai parduodami atskirai)
  • Konstruojamas „LEGO® Marvel“ Žmogaus voro žaislas – 303 dalių rinkinyje esanti Geležinio Žmogaus voro figūrėlė yra per 27 cm aukščio: pakankamai didelė epiniam veiksmui ir pakankamai maža, kad vaikai galėtų ją pasiimti su savimi, kur bekeliautų.

76298_lifestyle-660bc2600fadb.jpg

Lanksti Geležinio Žmogaus voro figūrėlė

Lanksti konstruojama superherojaus figūrėlė vaikams dėvi garsųjį Geležinio Žmogaus voro kostiumą su 4 mechaninėmis rankomis.

76298_hero-660bc2863ef96.jpg

Dinamiškas veiksmas su Geležiniu Žmogumi voru

Ši konstruojama figūrėlė dėvi aukštųjų technologijų Geležinio Žmogaus voro šarvus ir turi 4 papildomas lankstomas rankas.

76298_build-660bc2b3e4594.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

76298_inthebox-660bc2e1ebd90.jpg

Dovana Žmogaus voro filmų mėgėjams

Žmogaus voro gerbėjai mėgausis nesibaigiančiais Geležinio Žmogaus voro nuotykiais su konstruojamu ir eksponuojamu rinkiniu.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MARVEL SUPER HEROES žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76298 LEGO® Super Heroes Marvel Geležinio Žmogaus voro konstruojama figūrėlė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76298 LEGO® Super Heroes Marvel Geležinio Žmogaus voro konstruojama figūrėlė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76298 LEGO® Super Heroes Marvel Geležinio Žmogaus voro konstruojama figūrėlė

Kodas: 4040101-7169
Barkodas: 5702017590165
2099
4199
41,99 €
20,99 €
- Kaina perkant kaip antra prekę, jei pirmoji bus tokios pat ar didesnės vertės
-50% antrai tokios pat ar mažesnės kainos prekei su One Family kortele
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus