I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su šiuo fantastiniu konstravimo rinkiniu vaikams atkurkite neužmirštamą filmo Haris Poteris ir Išminties akmuo sceną, kurioje Haris Poteris ir jo draugai atvyksta į Hogvartso pilies valčių prieplauką (76426). Jame yra 2 konstruojamos valtys, kuriose telpa po 2 minifigūrėles, ir valčių prieplauka su erdve valtims prišvartuoti, slėptuve Nevilio Nevėkšlos rupūžiui Trevorui ir 1 iš 14 kolekcinių Hogvartso portretų.

Smagus ir įtraukiantis žaidimo rinkinys, geriausia burtininkų pasaulio dovanos idėja vaikams nuo 8 metų, apima 7 „LEGO® Harry Potter“ veikėjus, įskaitant profesorės Makgonagal minifigūrėlę su specialiu papuošimu ant rankos, smagiems žaidimams vaidmenimis. Tai pirmasis rinkinys iš būsimos modulinių rinkinių serijos, skirtos detaliausiai iki šiol LEGO Hogvartso pilies scenai sukurti.

Su programėle „LEGO Builder“ jaunieji kūrėjai patirs lengvai perprantamo konstravimo nuotykį, kurio metu galės priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei stebėti savo pažangą.

  • Fantastinis žaidimo rinkinys konstruojamiems nuotykiams – suteikite vaikams galimybę atkurti legendinę sceną iš filmo Haris Poteris ir Išminties akmuo, kurioje Haris Poteris ir jo draugai atvyksta į Hogvartso pilies valčių prieplauką.
  • 7 „LEGO® Harry Potter™“ veikėjai – Hario Poterio, Nevilio Nevėkšlos, Dino Tomo, Hermionos Įkyrėlės bei profesorės Makgonagal minifigūrėlės ir pelėdos Hedvigos bei rupūžiaus Trevoro figūrėlės.
  • Viduramžių pilies valčių prieplauka su 2 žaislinėmis valtimis – valčių prieplaukoje yra vieta valtims prišvartuoti, vėjarodis ir slėptuvė Trevorui, o kiekviena valtis turi konstruojamą žibintą ir vietos 2 minifigūrėlėms.
  • 1 iš 14 kolekcinių Hogvartso portretų – vaikams skirtame konstravimo rinkinyje yra aukso spalvos elementas, ant kurio atspausdintas 1 atsitiktinai parinktas Hogvartso portretas (viso yra 14), skirtas pilies valčių prieplaukai papuošti.
  • Dovanos idėja vaikams – rinkinys yra smagi kasdienė arba gimtadienio dovana vaikams nuo 8 metų, kurie neseniai susidomėjo Hario Poterio istorijomis, ir tinka žaisti savarankiškai arba su draugais.
  • Naujas būdas konstruoti. Programėlė „LEGO® Builder“ leidžia jūsų vaikui naudoti įrankius, suteikiančius galimybę priartinti bei sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą.
  • Burtininkų pasaulio konstravimo žaislas – tai pirmasis rinkinys iš būsimos modulinių rinkinių serijos, skirtos detaliausiai iki šiol iš LEGO® kaladėlių konstruojamai Hogvartso pilies scenai sukurti.
  • Konstruokite, žaiskite ir eksponuokite – 350 dalių rinkinyje esanti konstruojama valčių prieplauka yra per 21 cm aukščio, 15 cm pločio ir 12 cm gylio.

76426_lifestyle-66016b84d9438.jpg

Puikus konstravimo rinkinys vaikams

Žaislas vaikams, skirtas atkurti Hario Poterio ir draugų atvykimą į Hogvartsą iš filmoHaris Poteris ir Išminties akmuo.

76426_hero-66016b8ad7204.jpg

Įtraukianti, smagi dovana išradingam žaidimui

Šiame „LEGO® Harry Potter™“ rinkinyje gausu žaismingų funkcijų, kurios ugdys jaunojo gerbėjo meilę burtininkų pasauliui.

76426_76428_76430_inthebox-66016b911756a.jpg

Magiška „LEGO® Harry Potter™“ dovana vaikams

Geriausia gimtadienio dovana vaikams, kurią galima naudoti su kitais „LEGO® Harry Potter™“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO HARRY POTTER žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76426 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso pilies valčių prieplauka, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76426 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso pilies valčių prieplauka.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76426 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso pilies valčių prieplauka

Kodas: 4040101-6974
Barkodas: 5702017583099
3759
4699
37,59 €
46,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus