I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Atkurkite Hogvartso pilies pelėdyne vykusią sceną, kurioje Haris Poteris kviečia Čo Čang į kalėdinę puotą ir žaiskite vaidmenimis kitus magiškus nuotykius su šiuo vaikams skirtu fantastiniu žaidimo rinkiniu (76430). Jame yra autentiškai detalizuotas iš LEGO® kaladėlių konstruojamas pelėdyno bokšto, kuriame laikomos Hogvartso mokyklos pelėdos, modelis, turintis langų atbrailas pelėdoms tupėti, pelėdos statulą, 1 iš 14 kolekcinių Hogvartso portretų ir pelėdų maisto elementų kūrybiškam žaidimui. Konstravimo rinkinys taip pat apima 3 „LEGO Harry Potter“ minifigūrėles ir 5 skirtingas pelėdų figūrėles, kad būtų smagu žaisti vaidmenimis.

Jei ieškote geriausios Hario Poterio tematikos dovanos gimtadienio proga 8 metų ar vyresniems vaikams, atkreipkite dėmesį į šį burtininkų pasaulio konstruojamą žaislą, kuris puikiai tinka savarankiškam žaidimui skatinti ir yra smagus konstruoti bei žaisti grupėje. Tai pirmasis rinkinys iš netrukus pasirodysiančios modulinių „LEGO Harry Potter“ konstravimo rinkinių (parduodamų atskirai) serijos, skirtos detaliausiai iki šiol LEGO Hogvartso pilies scenai sukurti.

  • „LEGO® Harry Potter™“ fantastinis žaidimo rinkinys vaikams – valandų valandas mėgaukitės praturtinančiu žaidimu su pirmuoju Hogvartso pilies pelėdyno, kuriame Haris Poteris pakvietė Čo Čang į kalėdinę puotą, LEGO modeliu.
  • 3 „ LEGO® Harry Potter™“ personažai – Čo Čang, Arguso Filčo bei Hario Poterio minifigūrėlės ir 5 skirtingos žaislinių pelėdų figūrėlės, įskaitant Kiaulialiūkinę.
  • Detalus konstravimo rinkinys vaikams – konstruojamas pelėdyno bokštas, kuriame gyvena Hogvartso mokyklos pelėdos,turi lango atbrailas pelėdoms tupėti, pelėdos statulą ir pelėdų priežiūros priedų.
  • 1 iš 14 kolekcinių Hogvartso portretų – nuotykių rinkinyje yra aukso spalvos elementas su atspausdintu 1 iš 14 atsitiktinai parinktų Hogvartso portretų, skirtų pelėdynui papuošti.
  • Vaikams skirta dovanos idėja Hario Poterio tema – pelėdų žaidimo rinkinys taps smagia gimtadienio dovana mergaitėms ir berniukams nuo 8 metų, suteiksiančia galimybę žaisti savarankiškai arba su draugais.
  • Smagus būdas konstruoti – su programėle „LEGO® Builder“ vaikai leisis į lengvai perprantamo konstravimo nuotykį: išsaugos rinkinius, stebės pažangą ir priartins bei sukios trimačius modeliusKonstruojamas burtininkų pasaulio žaislas – tai pirmasis rinkinys iš būsimos modulinių rinkinių serijos, skirtos detaliausiai iki šiol iš LEGO® kaladėlių konstruojamai Hogvartso pilies scenai sukurti.
  • Konstruokite, žaiskite ir eksponuokite – 364 dalių LEGO® rinkinyje esantis konstruojamas Hogvartso pelėdynas yra per 36 cm aukščio, 12 cm pločio ir 10 cm gylio.

76430_lifestyle-66016cd36ba48.jpg

Kerintis gyvūnų rinkinys vaikams

Geriausias žaislas vaikams, skirtas atkurti sceną pelėdyne, kur Haris Poteris pakviečia Čo Čang į kalėdinę puotą ir kt.

76430_hero-66016cd95ecbd.jpg

Beribiai magiški nuotykiai

Šiame rinkinyje yra detalus sukonstruojamas pelėdynas, populiarūs personažai ir priedai, kad vaikai galėtų žaisti istorijas.

76430_76426_76428_inthebox-66016cdfd8211.jpg

„LEGO® Harry Potter™“ burtininkų pasaulio žaislai

Įdomi gimtadienio dovana vaikams, kurią galima naudoti su kitais „LEGO® Harry Potter™“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO HARRY POTTER žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76430 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso pilies pelėdynas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76430 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso pilies pelėdynas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76430 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso pilies pelėdynas

Kodas: 4040101-6977
Barkodas: 5702017583129
4399
5499
43,99 €
54,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus