I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO JURASSIC WORLD
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Mažieji gerbėjai nuo 4 metų galės rūpintis ir žaisti su dinozauriukais mokydamiesi konstruoti su LEGO® „Jurassic World“ rinkiniu „Dinozauriukų gelbėjimo centras“ (76963). Jame yra visureigio ir tyrinėjimų erdvės su urvo siena modeliai, turintys pradines kaladėles, ir vieta gyvūnams maitinti. Greičiau pradėti žaidimą padės 2 personažų figūrėlės, žaislinės ankilozauriuko, triceratopsiuko bei velociraptoriuko figūrėlės ir žaislinės mažojo velociraptoriaus bei suaugusio pteranodono dinozaurų figūrėlės.

Šiame LEGO® dinozaurų rinkinyje yra iliustruotos instrukcijos vaikams, kurie dar tik mokosi skaityti. Kad būtų dar smagiau naudotis skaitmeninėmis priemonėmis, programėlėje „LEGO Builder“ yra patogūs priartinimo ir pasukimo įrankiai, leidžiantys berniukams ir mergaitėms vizualizuoti konstruojamą modelį.

  • LEGO „Jurrasic World“ rinkiniai, skirti vaikams nuo 4 metų, supažindina mažuosius su mėgstamais filmų ir televizijos personažais ir yra smagi LEGO dinozaurų rinkinio dovana. Rinkiniai turipradines kaladėles, padedančias net ir nepatyrusiems konstruotojams sukurti transporto priemones, statinius ir dar daugiau modelių, šiek tiek padedant suaugusiesiems ar vyresniems broliams ir seserims.
  • Dinozauriukų rinkinys vaikams. Parodykite berniukams ir mergaitėms nuo 4 metų LEGO® „Jurassic World“ rinkinių pasaulį su šiuo dinozauriukų gelbėjimo centru, kad įkvėptumėte juos žaidimui ir veiksmui, skatinančiam rūpintis kitais.
  • Dinozaurų tyrimo centras. 5 dinozaurų rinkinyje esančios figūrėlės apima ankilozauriuko, triceratopsiuko, velociraptoriuko, mažo velociraptoriaus bei suaugusio pteranodono ir Darijaus bei Sami figūrėles.
  • Daugybė detalių. Rinkinyje yra iš kaladėlių konstruojamas visureigis 4 varomaisiais ratais, pastogė gyvūnams maitinti ir tyrimų erdvė su saulės baterijomis, uolos siena bei kompiuterizuota darbo vieta.
  • Žaislas mažiesiems konstruotojams. Vaikai mokysis konstruoti ir lavins istorijų kūrimo įgūdžius, kai žaisdami vaidmenimis rūpinsis dinozauriukais, gins centrą ir darys tyrimus.
  • Dovana ypatinga proga. Rinkinys, skirtas mažiesiems dinozaurų gerbėjams, mėgstantiems nuotykius ar būti didvyriais, gali tapti LEGO® gimtadienio ar švenčių dovana, įkvepiančia žaisti „Juros periodo parko“ istorijas.
  • Spausdintos ir skaitmeninės instrukcijos. Dėžutėje rasite nuoseklias iliustruotas instrukcijas, o programėlėje „LEGO® Builder“ – skaitmenines instrukcijas su priartinimo ir pasukimo įrankiais.
  • Išlaisvinkite kūrybiškumą. LEGO® „Jurassic World“ rinkiniai, skirti vaikams nuo 4 metų, supažindina vaikus su žaisliniais dinozaurais ir padeda jiems mokytis konstruoti bei lavina jų vaizduotę.
  • Konstruokite ir žaiskite – šiame 139 dalių rinkinyje esanti tyrimų erdvė yra per 12 cm aukščio, 10 cm pločio ir 12 cm gylio.

76963_lifestyle-65defdd7b7be2.jpg

„LEGO® Jurassic World“ rinkinys dinozaurų gerbėjams

Šaunus mokomasis rinkinys vaikams nuo 4 metų, mėgstantiems dinozaurų figūrėles, gyvūnų priežiūrą ar LEGO® konstravimą.

76963_hero-65defdde4e824.jpg

Pramogos jaunesniems konstravimo gerbėjams

Mažieji gauna jiems skirtą rinkinį su atskiru konstruktoriumi kiekviename maišelyje ir pradinėmis kaladėlėmis.

76963_build-65defde38309d.jpg

Įdomi šeimą suartinanti veikla

Jaunesni vaikai gali sukonstruoti šį 139 dalių rinkinį padedami vyresnio brolio ar sesers arba suaugusiojo ir pradėti žaisti.

76963_76944_76957_inthebox-65defde8e4289.jpg

Nesibaigiantis žaidimas su dinozaurais

Mažieji gali išplėsti žaidimą, nes rinkinys dera su kitais LEGO® rinkiniais ir rinkiniais iš „LEGO Jurassic World“ serijos.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO JURASSIC WORLD žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76963 LEGO® Jurassic World Dinozauriukų Gelbėjimo Centras, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76963 LEGO® Jurassic World Dinozauriukų Gelbėjimo Centras.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76963 LEGO® Jurassic World Dinozauriukų Gelbėjimo Centras

Kodas: 4040101-6821
Barkodas: 5702017567150
3759
4699
37,59 €
46,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus