I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO SONIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su LEGO® „Sonic the Hedgehog™“ rinkiniu „Shadow the Hedgehog pabėgimas“ (76995) ežiuko Šešėlio gerbėjai ir vaikai nuo 8 metų galės sugalvoti begalę istorijų ir sukurti šaunų pabėgimo planą. Įkvėpti mėgstamų vaizdo žaidimo personažų, vaikai konstruodami įsivaizduos jaudinančius pabėgimus, o paskui smagiai žais išlaisvindami Šešėlį iš sąstingio kameros, važiuodami motociklu pro griūvančią užtvarą, sunaikindami badniką RhinoBot (paleidusį į laisvę Clucky) ir pasprukdami. Žaidimo galimybių pilnas rinkinys įkvėps kurti pasakojimus. Vaikai gali sugalvoti smagių būdų, kaip Šešėliui nukauti RhinoBot prieš pabėgant motociklu. Vaikams skirtame LEGO® „Sonic the Hedgehog™“ rinkinyje pašėlusio veiksmo linksmybės persipina su kūrybiško žaidimo galimybėmis. Berniukams, mergaitėms ir Mėlynosios dėmės gerbėjams patiks kurti įkvepiančias scenas su 3 mėgstamų „Ežiuko Soniko“ veiksmo figūrėlėmis. Vaikai taip pat džiaugsis lengvai perprantamo konstravimo nuotykiu su programėle „LEGO Builder“, kurioje galės priartinti bei sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir sekti pažangą.

  • „Sonic the Hedgehog“ žaislas. Padovanokite berniukams, mergaitėms ir gerbėjams nuo 8 metų rinkinį „Shadow the Hedgehog pabėgima“ su jame esančiu motociklu, kad vaikai galėtų patys kurti istorijas su mėgstamų „Sonic the Hedgehog™“ veiksmo figūrėlėmis.
  • Šešėlio motociklas. Rinkinyje yra motociklas Šešėliui, konstruojama laboratorijos erdvė ir vaizdo žaidimo personažų, įskaitant Clucky ir badniką RhinoBot.
  • Smagus Soniko rinkinys. Ši konstruojama dovana vaikams praturtina berniukų ir mergaičiųkuriamas istorijas tokiomis detalėmis kaip atidaroma sąstingio kamera ir uždaromas barjeras.
  • Dovana žaidėjams. Konstruojama laboratorija ir motociklas įkvepia vaikus veiksmui bei nuotykiams ir yra kompiuterinių žaidimų gerbėjams patiksianti dovana, kurią galima parodyti draugams ir eksponuoti.
  • LEGO® Soniko žaislas. Šis konstravimo rinkinys suteikia Soniko gerbėjams daugybę būdų žaidimui paįvairinti, nes yra derinamas su kitais serijos LEGO ir LEGO „Sonic the Hedgehog™“ rinkiniais (parduodamais atskirai).
  • Kūrybiškas LEGO® žaislas. Visi LEGO „Sonic the Hedgehog™“ rinkiniai įtraukia vaikus į greito veiksmo linksmybes ir išradingą žaidimą su įvairiais veikėjais ir pasakojimo galimybėmis.
  • Rinkinys vaizdo žaidimų tema – šiame 196 dalių rinkinyje esanti konstruojama laboratorijos erdvė yra per 10 cm aukščio, 14 cm pločio ir 6 cm gylio.

76995_lifestyle-65deff1f0faad.jpg

Jaudinantis veiksmas ežiuko Šešėlio gerbėjams

Šis šaunus vaikams skirtas „LEGO® Sonic the Hedgehog™ žaidimas „Shadow the Hedgehog pabėgimas“ suteikia kūrybinio džiaugsmo.

76995_hero-65deff254c6b9.jpg

Skatinkite kūrybiškumą ir istorijų pasakojimą

Įkvėpkite vaikus su konstruojamu motociklu ir laboratorijos erdve žaisti vaidmenimis, pasitelkiant Šešėlį, Clucky ir Rhinobot.

76995_build-65deff29e2fe6.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

76995_inthebox-65deff2e71c61.jpg

Žaidėjams, vaikams ir Soniko gerbėjams

Žaislas su Šešėlio ir RhinoBot personažais, Clucky figūrėle ir motociklu yra smagi dovana žaidimui vaidmenimis.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SONIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76995 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Shadow The Hedgehog Pabėgimas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76995 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Shadow The Hedgehog Pabėgimas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76995 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Shadow The Hedgehog Pabėgimas

Kodas: 4040101-6829
Barkodas: 5702017592510
1919
2399
19,19 €
23,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus