I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 10+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Leiskite vaikams leistis į nepamirštamą nuotykį konstruojant NASA marsaeigio „Perseverance“ versiją iš „LEGO® Technic™“ (42158). Šis konstravimo projektas tobulai tiks vaikams, kuriems labai patinka mokslas bei technologija. Su juo taip pat pateikiama papildytosios tikrovės programėlė, kuri padės sužinoti apie Marso aplinką bei šio marsaeigio misiją.

Kelionė į Marsą

Šis žaislinis modelis turi daug funkcijų, padėsiančių vaikams sužinoti apie iššūkius, su kuriais susiduria NASA Mars Rover Perseverance ir jo kompanionas – sraigtasparnis „Ingenuity“. Šis marsaeigis gali būti vairuojamas 360°, jis turi judantį manipuliatorių ir visiškai šarnyrinę pakabą, kuri suteikia galimybę užtikrinti sukibimą visais 6 ratais, net kai paviršius nelygus. Tarp kitų konstruojamų elementų yra maitinimo blokas, antenos, kameros ir moksliniai prietaisai.

Aiškios instrukcijos

Programėlėje „LEGO Builder“ jaunieji kūrėjai mėgausis intuityviai suprantamu konstravimo nuotykiu, galės priartinti ir sukinėti modelius trimatėje erdvėje, išsaugoti rinkinius bei sekti pažangą.

  • Skatinkite aistrą mokslui bei technologijai – vaikai nuo 10 metų amžiaus su šiuo „LEGO® Technic™“ NASA marsaeigio „Perseverance“ (42158) žaislinio modelio rinkiniu galės daugiau sužinoti apie kosmoso tyrinėjimų iššūkius.
  • Atlikite bandomąjį skrydį – į šį rinkinį įeina konstruojama NASA marsaeigio „Perseverance“ kompaniono – sraigtasparnio „Ingenuity“, kuriuo Marse buvo bandomas aktyvusis skrydis, – versija.
  • Papildytoji tikrovė misijai suteikia gyvybės – kartu pateikta papildytosios tikrovės aplinka vaikams suteikia galimybę pasinerti į marsaeigio ir jo misijos smulkmenas.
  • Susipažinkite su funkcijomis – turi vairavimą 360° kampu, judinamus manipuliatorius ir visiškai šarnyrinę pakabą, kuri šiai transporto priemonei suteikia galimybę judėti per nelygius paviršius, taip pat yra konstruojami moksliniai prietaisai.
  • Dovana vaikams nuo 10 metų amžiaus – šis žaislinis marsaeigio „Perseverance“ rinkinys gali tapti dovana vaikams, kurie neabejingi kosmoso tyrinėjimams arba mokslo bei technologijų projektams.
  • Matmenys – šis „LEGO® Technic“ konstravimo rinkinys yra 23 cm aukščio, 32 cm ilgio ir 23 cm pločio.
  • Pagalba konstruojant – programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai ras intuityviai suprantamas konstravimo instrukcijas, galės priartinti ir sukinėti modelius trimatėje erdvėje, sekti pažangą bei išsaugoti rinkinius, ir tobulins naujus įgūdžius.
  • Supažindinimas su inžinerija – konstruojami „LEGO® Technic“ modelių rinkiniai pasižymi tikroviškais judesiais ir mechanizmais, supažindinančiais jaunuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Aukšta kokybė – „LEGO® Technic“ komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir patikimą sujungimą visada.
  • Visų pirma sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, „LEGO® Technic“ komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, gniuždant ir sukiojant.

42158_lifestyle-64af97de77204.jpg

Mažųjų kosmoso gerbėjų misija į Marsą

Su „LEGO® Technic“ rinkiniu, įkvėptu NASA marsaeigio „Perseverance“, suteikite vaikams galimybę patirti neįtikėtiną nuotykį.

42158_hero-64af97e414ad7.jpg

Nepamirštama kelionė

Tyrinėdami „Perseverance“ ir jo palydovą sraigtasparnį „Ingenuity“ vaikai galės išbandyti gausybę rinkinio funkcijų.

42158_build-64af97e9d943f.jpg

Leiskitės į konstravimo nuotykį

Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai ras aiškias instrukcijas ir galės priartinti bei sukioti trimačius modelius.

42158_inthebox-64af97efb0348.jpg

Dovana vaikams nuo 10 metų

Šis rinkinys gali tapti dovana vaikams, kurie domisi kosmoso tyrinėjimais arba mokslo bei technologijų projektais.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42158 LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42158 LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42158 LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance

Kodas: 4040101-6398
Barkodas: 5702017425184
7699
10999
76,99 €
109,99 €
-30% pažymėtoms LEGO prekėms su One Family kortele
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-06-03
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus